Libnet.ro
UNICEF

13:30

O tanara de 16 ani din SUA a murit, dupa ce a fost batuta de colegele ei de liceu (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
O tanara de 16 ani din SUA a murit, dupa ce a fost batuta de colegele ei de liceu (FOTO, VIDEO)

O adolescenta in varsta de 16 ani a fost a murit, dupa ce a fost batuta de colegele ei de liceu, aparent din cauza unui baiat, potrivit Daily Mail. Incidentul s-a petrecut la Liceul Tehnologic. continuă pe B1

O femeie a murit dupa ce a fost calcata pe trotuar de o masina de salubrizare, in Drumul Taberei din Capitala

O femeie a murit, dupa ce a fost calcata pe trotuar de o masina a unei firme de salubrizare, in cartierul Drumul Taberei din Capitala, potrivit news. ro. Accidentul s-a produs in jurul orei 13. 00 si.

Un sofer din Gorj a murit dupa ce cazut cu masina intr-o rapa

Un sofer din Gorj a murit dupa ce cazut intr-o rapa. Masina de teren pe care o conducea a derapat, s-a rostogolit si a cazut cativa metri. in urma impactului barbatul a ramas sub.

Australia: Tanar in varsta de 16 ani, arestat pentru pregatirea unui atentat

Un tanar in varsta de 16 ani din Australia a fost arestat si inculpat dumnica seara fiind suspectat ca pregatea un atentat. Actul terorist urma sa aiba loc luni, a anuntat politia.

Accident in Bucuresti. O femeie a murit dupa ce a fost lovita pe trotuar de masina de gunoi

O femeie a murit, luni, dupa ce a fost lovita pe trotuar, in cartierul bucurestean Drumul Taberei, de o masina de gunoi, scrie b365. ro. Potrivit politistilor rutieri,femeia, de aproximativ 50 ani,.

Baia Mare: Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat de la etajul patru al Spitalului de Pneumoftiziologie - TBC

Un pacient, in varsta de 71 de ani, internat la Spitalul de Pneumoftiziologie - TBC Baia Mare, a murit dupa ce s-a aruncat de la etajul patru al cladirii, informeaza Agerpres. Barbatul a cazut pe.

Aqua Carpatica va fi distribuita pe piata din SUA in lantul de magazine Whole Foods Market

Produsele Aqua Carpatica apa minerala si apa plata) intra pe piata din California prin intermediul lantului de magazine Whole Foods Market, potrivit unui comunicat de presa al lantului comercial american. Whole Foods Market este un lant de supermarketuri ce comercializeaza produse alimentare naturale, iar dupa distributia in magazinele californiene va urma si distributia la nivel national. Pe piata din SUA, Aqua Carpatica mai este distribuita in retelele Kroger, Gelsons si Sprouts Farmers Markets.

Drama unui copil de noua ani din Siria: Imran Idlebi a fost ucis in timpul unui bombardament al regimului de la Damasc, la cateva saptamani dupa ce a castigat un maraton local

Un copil sirian, in varsta de noua ani, a fost ucis in timpul unor raiduri aeriene ale regimului de la Damasc, la cateva saptamani dupa ce a castigat un maraton local,.

Surse: Volkswagen pregateste zece miliarde dolari pentru procesele din SUA

Volkswagen AG VW) a acceptat sa puna deoparte cel putin zece miliarde de dolari pentru rezolvarea plangerilor civile din SUA, au declarat, pentru Bloomberg, surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, conform Agerpres.

Parintii au fost socati cand au vazut ce a postat fata lor pe internet. Adolescenta a ajuns in spital din cauza pedepsei primite de la tatal ei

Aceasta tanara de 16 ani a postat pe contul ei de pe Twitter o poza facuta intr-un loc ce pare sa fie parasit. insa nu poza a fost problema, ci textul: acesta este locul unde am r.

Alerta la Spitalul Municipal din Oradea. O femeie a murit dupa ce a fost diagnosticata cu virusul AH1N1

Virusul AH1N1 mai face o victima. O femeiein varstade 48 de ani, internatala Spitalul Municipal Dr. Gavril Curteanu din Oradea, a murit dupa ce a fostdiagnosticata cu virusul AH1N1.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2187 seconds )