Libnet.ro
UNICEF

15:00

Aqua Carpatica va fi distribuita pe piata din SUA in lantul de magazine Whole Foods Market

Hotnews Hotnews,
 Aqua Carpatica va fi distribuita pe piata din SUA in lantul de magazine Whole Foods Market

Produsele Aqua Carpatica apa minerala si apa plata) intra pe piata din California prin intermediul lantului de magazine Whole Foods Market, potrivit unui comunicat de presa al lantului comercial american. Whole Foods Market este un lant de supermarketuri ce comercializeaza produse alimentare naturale, iar dupa distributia in magazinele californiene va urma si distributia la nivel national. Pe piata din SUA, Aqua Carpatica mai este distribuita in retelele Kroger, Gelsons si Sprouts Farmers Markets. continuă pe Hotnews

Surse: Volkswagen pregateste zece miliarde dolari pentru procesele din SUA

Volkswagen AG VW) a acceptat sa puna deoparte cel putin zece miliarde de dolari pentru rezolvarea plangerilor civile din SUA, au declarat, pentru Bloomberg, surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, conform Agerpres.

Google si Facebook au obtinut 64% din banii de pe piata de publicitate online din SUA in 2015

Google si Facebook sunt cei doi lideri in ceea ce priveste piata de publicitate online din SUA, potrivit unui raport al IAB Interactive Advertising Bureau). Google si Facebook au atras anul trecut cea mai m.

O tanara de 16 ani din SUA a murit, dupa ce a fost batuta de colegele ei de liceu (FOTO, VIDEO)

O adolescenta in varsta de 16 ani a fost a murit, dupa ce a fost batuta de colegele ei de liceu, aparent din cauza unui baiat, potrivit Daily Mail. Incidentul s-a petrecut la Liceul Tehnologic.

Atac armat la o scoala din SUA

Cel putin trei persoane au fost ranite intr-un incident armat petrecut la o scoala din statul american Wisconsin, scrie cnn. com. Trei persoane au fost ranite in impuscaturi, intre care.

Alerta! 70 de tone de fasole romaneasca, retrasa de pe piata din cauza pesticidelor

Alerta in Bulgaria, din cauza unui soi de fasole boabe importat din Romania. Fasolea de origine etiopiana contine pesticide peste limita admisa de Uniunea Uuropeana, potrivit b1. ro. Conform Agentiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2345 seconds )