Libnet.ro
UNICEF

15:00

Surse: Volkswagen pregateste zece miliarde dolari pentru procesele din SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Surse: Volkswagen pregateste zece miliarde dolari pentru procesele din SUA

Volkswagen AG VW) a acceptat sa puna deoparte cel putin zece miliarde de dolari pentru rezolvarea plangerilor civile din SUA, au declarat, pentru Bloomberg, surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Volkswagen aloca zece miliarde de dolari pentru procesele din SUA

Volkswagen AG a acceptat sa aloce cel putin zece miliarde de dolari pentru a rezolva plangerile civile din SUA si procesele cu proprietarii vehiculelor diesel echipate sa treaca de controlul poluarii, au declarat, pentru Bloomberg, surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul.

Volkswagen va plati zece miliarde de dolari ca daune in scandalul noxelor din SUA

Grupul german Volkswagen a rezervat o suma de cel putin zece miliarde de dolari pentru a rezolva plangerile civile din SUA.

Rusia a castigat un proces de 50 de miliarde de dolari pentru demantelarea Yukos. Argumentul Moscovei: nu a ratificat un tratat

Un tribunal olandez a decis miercuri ca Rusia nu trebuie sa plateasca despagubiri in valoare de 50 de miliarde de dolari catre fostii actionari majoritari ai Yukos, o victorie majora pentru Moscova in disputa privind demantelarea companiei care a fost la un moment dat cel mai mare producator de titei din tara.

OECD: Comertul cu produse contrafacute, aproape 500 miliarde dolari pe an

Produsele piratate si contrafacute reprezinta 2,5% din comertul mondial sau aproximativ 461 miliarde dolari pe an, ceea ce afecteaza in mod semnificativ bugetele companiilor si statelor, a apreciat ieri Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD), informeaza Reuters, conform Agerpres.

Caixabank ofera un miliard de dolari pentru preluarea integrala a BPI Portugalia

Caixabank SA, a treia banca majora din Spania, ofera 908 milioane de euro un miliard de dolari) pentru preluarea restului de 56% din actiunile bancii portugheze Banco BPI SA, dupa ce, duminica, nu a reusit sa ajunga la un acord privind participatiile detinute in grupul portughez pe piata din Angola.

FBI a platit peste un milion de dolari pentru deblocarea unui iPhone

Politia federala americana FBI a platit peste un milion de dolari unor hackeri pentru a debloca iPhone-ul unuia dintre autorii atentatului de la San Bernardino California), a afirmat joi directorul FBI, James Comey, citat de AFP.

FBI a platit hackerilor peste un milion de dolari pentru deblocarea unui iPhone

Directorul FBI, James Comey a declarat, joi, ca pentru a debloca iPhone-ul unuia dintre autorii atentatului de la San Bernardino California) politia federala americana FBI a platit peste un milion de dolari unor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )