Libnet.ro
UNICEF

09:00

Australian Open 2015. Cum joaca Makarova comparativ cu Halep

România Liberă România Liberă,
Australian Open 2015. Cum joaca Makarova comparativ cu Halep

Makarova are o proveste de amor interesanta cu Australian Open. La fel cum exista specialisti ai zgurii sau ai ierbii, ea a devenit in tenisul feminin o specialista a. hardcourt-ului lent de la Melbourne. continuă pe România Liberă

Australian Open 2015. Primele reactii dupa meciul Halep - Wickmayer. Romanca, increzatoare, Wilander, impresionat!

Mats Wilander: Halep nu joaca in totdeauna foarte bine, dar chiar si atunci castiga in mod clar meciurile. Cred ca a devenit deja o jucatoare de top. Este o jucatoare foarte echilibrata in ceea ce face pe teren. Cateoda .

Australian Open 2015: Cum s-a batut Halep singura. Cifre, explicatii si turneele care urmeaza pentru romanca

Serviciul slab, erorile nefortate si lipsa de concentrare au curatat-o pe Halep in fata unei rusoaice, locul 11 WTA, aflate in ascensiune in tenisul mondial. Romanca ramane cu locul 3 si cu egalarea celei mai bune performante la Australian Open, sferturi de finala.

Australian Open 2015: Fostul antrenor al Simonei Halep ii da sfaturi belgiencei Wickmayer, adversara romancei

Simona Halep va juca la Australian Open 2015 contra jucatoarei din Belgia, Yanina Wickmayer, locul 80 in lume, care in mod normal n-ar trebui sa-i puna probleme romancei.

Australian Open 2015: Simona Halep, eliminata de Makarova, scor incredibil! A iesit in lacrimi de pe teren. Primele reactii

AUSTRALIAN OPEN 2015 Simona Halep, a treia favorita, joaca, marti, de la ora 2. 00 ora Romaniei), in sferturile turneului de Grand Slam, impotriva rusoaicei Ekaterina Makarova, cap de serie numarul 10.

Australian Open 2015. Live Text Halep - Makarova: ora 02.00. Sanse la o semifinala

AUSTRALIAN OPEN 2015 Simona Halep, a treia favorita, joaca, marti, de la ora 2. 00 ora Romaniei), in sferturile turneului de Grand Slam, impotriva rusoaicei Ekaterina Makarova, cap de serie numarul 10.

Australian Open 2015. CTP despre Halep: Simona n-a cazut de pe un cal rapciugos, dar Makarova a scos-o din gura fiarei. Pentru romanca se prevedea dezastrul

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala ale Australian Open 2015, unde a pierdut in fata rusoaicei Makarova, cu 4-6, 0-6.

Analiza partidei Halep - Makarova: Greseala fatala a romancei. Moment dificil in cariera, dupa Australian Open 2015

Australian Open 2015 s-a incheiat, pentru a treia favorita, Simona Halep, cu o eliminare incredibila, suferita in fata rusoaicei Ekaterina Makarova, cap de serie numarul 10. Partida a fost insa, dincolo de un esec, un moment care ar putea cantari greu in cariera romancei.

Australian Open 2015. Halep, despre Makarova: O stiu...Eu am sansa mea!

Simona Halep, cap de serie numarul 3, a declarat, dupa calificarea in sferturile Australian Open 2015, ca este increzatoare in sansa sa si a precizat ca va trebui sa isi impuna jocul in fata Ekaterinei Makarova.

Australian Open 2015. Simona Halep, eliminata in sferturile de finala ale turneului de la Melbourne

Australian Open 2015. Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a fost invinsa, marti, cu scorul de 6-4, 6-0, de rusoaica Ekaterina Makarova, locul 11 WTA, in sferturile de finala ale Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, intr-o partida care a durat o ora si noua minute.

Australian Open 2015. Simona Halep, eliminata, dar laudata: Poate oricand sa intoarca un meci, indiferent de scor

Simona Halep 3 WTA) a ratat accederea in penultimul act de la Australian Open 2015, dupa ce rusoaica Ekaterina Makarova 11 WTA) s-a impus cu 6-4, 6-0, in noaptea dintre luni si marti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )