Libnet.ro
UNICEF

13:30

Australian Open 2015. Lumea tenisului o taxeaza pe Halep dupa eliminarea de la Melbourne: A jucat de parca nu si-ar fi dorit sa fie acolo!

Adevărul Adevărul,
Australian Open 2015. Lumea tenisului o taxeaza pe Halep dupa eliminarea de la Melbourne: A jucat de parca nu si-ar fi dorit sa fie acolo!

Site-ul oficial al Australian Open a remarcat lipsa de reactie a Simonei Halep in fata Ekaterinei Makarova, in sferturile turneului de la Melbourne, notand ca romanca a reusit sa castige doar patru game-uri in fata adversarei sale. continuă pe Adevărul

Australian Open 2015: Fostul antrenor al Simonei Halep ii da sfaturi belgiencei Wickmayer, adversara romancei

Simona Halep va juca la Australian Open 2015 contra jucatoarei din Belgia, Yanina Wickmayer, locul 80 in lume, care in mod normal n-ar trebui sa-i puna probleme romancei.

Australian Open 2015. Begu, eliminata de Bouchard, dupa un meci strans. Cea mai buna performanta din cariera

Australian Open 2015. Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, a fost eliminata, in optimile turneului de Grand Slam australian, de canadianca Eugenie Bouchard, cap de serie numarul 7, scor 1-6, 7-5, 2-6.

VIDEO. Australian Open 2015. Begu, eliminata de Bouchard, dupa un meci strans. Cea mai buna performanta din cariera

Australian Open 2015. Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, a fost eliminata, in optimile turneului de Grand Slam australian, de canadianca Eugenie Bouchard, cap de serie numarul 7, scor 1-6, 7-5, 2-6.

Australian Open 2015: Doi romani, de urmarit, dupa primul Grand Slam al anului

Australian Open este nu doar primul turneu de Grand Slam al anului ci si cel care starneste noi rivalitati pentru anul in curs sau care anunta noi nume interesante, de urmarit la competitiile urmatoare. Irina-Camelia Begu si Marius Copil sunt doi dintre jucatorii care au atras atentia asupra lor.

Australian Open 2015: Cum s-a batut Halep singura. Cifre, explicatii si turneele care urmeaza pentru romanca

Serviciul slab, erorile nefortate si lipsa de concentrare au curatat-o pe Halep in fata unei rusoaice, locul 11 WTA, aflate in ascensiune in tenisul mondial. Romanca ramane cu locul 3 si cu egalarea celei mai bune performante la Australian Open, sferturi de finala.

Australian Open 2015. Contrapeformanta pentru Simona Halep: Al optulea 0-6 incasat in ultimii doi ani

Simona Halep, locul 3 WTA si a treia favorita, a fost invinsa de rusoaica Ekaterina Makarova, locul 11 WTA si cap de serie numarul 10, in sferturile de finala ale Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Australian Open 2015. Veste excelenta pentru Halep: inca o rivala a Simonei a spus adio concursului de la Melbourne

O rezultat surprinzator s-a inregistrat in turul 3 la Australian Open. Protagonista acestei mari surprize a fost Madison Keys din SUA, care a eliminat-o pe Petra Kvitova, cap de serie nr.

Australian Open 2015. Maria Sarapova, calificata in semifinale dupa victoria in fata lui Eugenie Bouchard. Urmatoarea adversara, Ekaterina Makarova

Australian Open 2015. Jucatoarea de tenis Maria Sarapova, locul 2 WTA, a invins-o, marti dimineata, cu scorul de 6-3, 6-2, pe canadianca Eugenie Bouchard, locul 7 WTA, intr-un meci din sferturile de finala ale turneului de Grand Slam Australian Open.

Australian Open 2015. Reactiile lui Mergea si Inglot, dupa eliminarea fratilor Bryan

Australian Open 2015. Eliminarea principalilor favoriti ai turneului, fratii Bryan, a fost una dintre cele mai mari performante din cariera pentru perechea Florin Mergea/Dominic Inglot. Romanul a declarat ca amandoi trebuie sa ramana agresivi.

Australian Open 2015. Lista capilor de serie eliminati: Dupa Federer a urmat Petra Kvitova UPDATE

Australian Open 2015. Primul Grand Slam al anului a avut parte de mai multe eliminari surprinzatoare inca din primul tur. Nu mai putin de 17 capi de serie au parasit turneu in dou zile, dintre care 7 in prima parte a zilei de marti.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )