Libnet.ro
UNICEF

07:00

Australian Open 2015: Tecau si Mergea, adversari in sferturile probei masculine de dublu

România Liberă România Liberă,
Australian Open 2015: Tecau si Mergea, adversari in sferturile probei masculine de dublu

Tenismenii romani Horia Tecau care face pereche cu olandezul Jean-Julien Rojer) si Florin Mergea cu britanicul Dominic Inglot partener) vor fi adversari in sferturile de finala ale probei masculine de dublu la turneul Australian Open, informeaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Australian Open 2015: Florin Mergea, calificat in optimile de finala, la dublu

Australian Open 2015 Florin Mergea si coechipierul sau, britanicul Dominic Inglot, capi de serie numarul 14, s-au calificat, vineri, in optimile de finala ale turneului de Grand Slam de la Meblourne.

Australian Open 2015: fratii Bryan, eliminati de Florin Mergea! Duel intre romanii Mergea si Tecau pentru un loc in semifinale!

Romanul Florin Mergea si englezul Dominic Inglot au provocat cea mai mare supriza a competitiei de dublu de la Australian Open 2015.

Australian Open 2015. Programul romanilor, 25 ianuarie: Begu, Halep si Tecau, in aceeasi zi

Australian Open 2015. A saptea zi a turneul de Grand Slam va fi una cu nume importante din tenisul romanesc, aliniate la filei. Simona Halep si Irina-Camelia Begu joaca, in optimile probei de simplu feminin, in timp ce Horia Tecau va evolua in primul tur al probei de dublu mixt.

Australian Open 2015. Reactiile lui Mergea si Inglot, dupa eliminarea fratilor Bryan

Australian Open 2015. Eliminarea principalilor favoriti ai turneului, fratii Bryan, a fost una dintre cele mai mari performante din cariera pentru perechea Florin Mergea/Dominic Inglot. Romanul a declarat ca amandoi trebuie sa ramana agresivi.

Australian Open 2015. Sarapova si Nadal, in sferturile turneului, dupa victorii clare

Australian Open 2015. Maria Sarapova, a doua favorita de la feminin si Rafael Nadal, cap de serie numarul 3 la masculin, au acces in sferturile de finala ale turneului, la capatul unor meciuri incheiate in numar minim de seturi.

Australian Open 2015. Programul romanilor, 24 ianuarie: Meciuri la dublu feminin si dublu mixt

AUSTRALIAN OPEN 2015 Editia din acest an a turneului de Grand Slam este una destul de fructuoasa pentru romani, acestia reusind rezultate importante. Begu si Mergea vor continua, in cadrul turneelor de dublu, in cea de a sasea zi a competitiei.

Australian Open 2015. Live Text Halep - Makarova: ora 02.00. Sanse la o semifinala

AUSTRALIAN OPEN 2015 Simona Halep, a treia favorita, joaca, marti, de la ora 2. 00 ora Romaniei), in sferturile turneului de Grand Slam, impotriva rusoaicei Ekaterina Makarova, cap de serie numarul 10.

Australian Open 2015. Halep, calificata in sferturi, dupa 6-4, 6-2 cu Wickmayer. Urmeaza o adversara de top

AUSTRALIAN OPEN 2015 Simona Halep, cap de serie numarul 3, s-a calificat in sferturile de finala, dupa ce a eliminat-o pe belgianca Yanina Wickmayer, 80 WTA, cu scorul de 6-4, 6-2.

Australian Open 2015. Cum a castigat Serena Williams cu ajutorul unui spectator

Serena Williams s-a calificat in sferturile de finala ale Australian Open 2015 dupa o victorie muncita cu jucatoarea Garbine Muguruza, din Spania.

Australian Open 2015. Halep, despre Makarova: O stiu...Eu am sansa mea!

Simona Halep, cap de serie numarul 3, a declarat, dupa calificarea in sferturile Australian Open 2015, ca este increzatoare in sansa sa si a precizat ca va trebui sa isi impuna jocul in fata Ekaterinei Makarova.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )