Libnet.ro
UNICEF

00:08

Australian Open: Djokovici, invins de Wawrinka in sferturile de finala!.

România Liberă România Liberă,
Australian Open: Djokovici, invins de Wawrinka in sferturile de finala!.

Tenismanul sarb Novak Djokovici, cap de serie numarul 2 si cvadruplu castigator la Melbourne, a fost invins, marti, de elvetianul Stanislas Wawrinka, al optulea favorit al competitiei, in sferturile de finala ale Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, conform Mediafax. Wawrinka s-a impus cu scorul 2-6, 6-4, 6-2, 3-6, 9-7, dupa patru ore de joc. In semifinale, Stanislas Wawrinka il va intalni pe cehul Tomas Berdych, cap de serie numarul 7, care a trecut, cu scorul de 6-1, 6-4, . continuă pe România Liberă

Halep in optimi de finala la Australian Open

Simona Halep scrie istorie la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, dupa ce s-a calificat, sambata dimineata, in faza optimilor de finala.

Djokovic iese de la Australian Open elminat de Wawrinka, cand ceasul elvetian a batut 4 fix

Novak Djokovic, campionul din ultimii trei ani de la Melbourne, a fost eliminat marti de Stanislas Wawrinka, in sferturile de finala de la Australian Open, dupa un meci de cinci seturi. Dupa ce a castigat primul set cu 6-2, Djokovic le-a pierdut pe urmatoarele doua cu 6-4 6-2, dar l-a castigat pe al patrulea cu 6-3. In setul decisiv, Djokovic a facut un break si a trecut in fata cu 2-1, insa elvetianul a raspuns cu un rebreak. Dupa aceea s-a mers cap la cap, fiecare jucator castigandu-si serva mereu, pana cand Wawrinka a reusit un break si a castigat setul decisiv cu 9-7, calificandu-se in semifinale.

Australian Open: Novak Djokovic, eliminat in sferturi de Stanislas Wawrinka, dupa un nou meci spectacol de cinci seturi

Novak Djokovic cap de serie numarul doi) a fost eliminat, marti, in sferturile de finala de la Australian Open, sarbul fiind invins, dupa un nou meci de cinci seturi, de Stanislas Wawrinka favorit opt). Elvetianul s-a impus cu 9-7 in decisiv, dupa o disputa electrizanta.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open

Simona Halep, cap de serie numarul 11, s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open, potrivit site-ului oficial al competitiei. Halep a reusit calificarea dupa ce a invins-o in optimi pe.

Victorie istorica la Australian Open: Simona Halep a invins-o pe sarboaica Jelena Jankovici

Jucatoarea romanca de tenis Simona Halep s-a impus, luni dimineata, in fata sarboaicei Jelena Jankovici, numarul opt mondial, cu scorul final 6-4, 2-6, 6-0 in cadrul optimilor de finala de la Australian Open. Romanca merge astfel in sferturile de finala, printre primele opt jucatoare de la Melbourne.

FOTO Victorie istorica la Australian Open: Simona Halep a invins-o pe sarboaica Jelena Jankovici

Jucatoarea romanca de tenis Simona Halep s-a impus, luni dimineata, in fata sarboaicei Jelena Jankovici, numarul opt mondial, cu scorul final 6-4, 2-6, 6-0 in cadrul optimilor de finala de la Australian Open. Romanca merge astfel in sferturile de finala, printre primele opt jucatoare de la Melbourne.

Simona Halep face istorie in tenis: a invins-o pe Jelena Jankovici si ajunge in sferturi la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 11, s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open, dupa ce a invins-o in optimi pe Jelena Jankovici Serbia - locul 8 WTA), scor 6-4, 2-6, 6-0, informeaza site-ul oficial al.

VICTORIE ISTORICA pentru Simona Halep. Romanca s-a calificat in sferturi la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 11, s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open, dupa ce a invins-o in optimi pe Jelena Jankovici Serbia - locul 8 WTA), scor 6-4, 2-6, 6-0,.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 11, s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open.

Horia Tecau si Sania Mirza, calificati in optimile probei de dublu mixt la Australian Open.

Perechea formata din tenismanul roman Horia Tecau si indiana Sania Mirza s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale probei de dublu mixt din cadrul turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, gratie victoriei cu 4-6, 7-6 3), 10-8 in fata cuplului Robert Lindstedt Suedia)/Hao-Ching Chan Taiwan). Tecau si Mirza, favoritii nr. 6, vor juca in turul secund cu castigatorii meciului dintre Svetlana Kuznetova Rusia)/Nenad Zimonjic Serbia) si Anastasia Rodionova .

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )