Libnet.ro
UNICEF

22:00

Halep in optimi de finala la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Halep in optimi de finala la Australian Open

Simona Halep scrie istorie la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, dupa ce s-a calificat, sambata dimineata, in faza optimilor de finala. continuă pe Online Sport

Simona Halep s-a calificat in optimi la Australian Open.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 11 si locul 11 WTA, s-a calificat, astazi, in optimi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Halep a invins-o, in turul trei, cu scorul de 6-1, 6-4, pe Zarina Dias Kazahstan), jucatoare venita din calificari si locul 152 WTA. In optimi, Halep va juca in compania Jelenei Jankovici, din Serbia, cap de serie numarul 8, sportiva pregatita de Andrei Mlendea, fostul antrenor al romancei. Pentru calificarea in optimi, Halep .

Simona Halep s-a calificat in optimi la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 11 si locul 11 WTA, s-a calificat, sambata, in optimi la Australian Open. Halep a invins-o, in turul trei, cu scorul de 6-1, 6-4, pe Zarina Dias.

Australian Open: Simona Halep revine si merge in turul 3, adversara sa acuza: A fost ca la sauna

Simona Halep s-a calificat joi dimineata in turul al treilea la Australian Open. Ea a invins-o pe americanca Varvara Lepchenko cu 4-6 6-0 6-1, intr-un meci care a durat doua ore si 20 de minute, jucat la 42 de grade si intrerupt de doua ori.

Australian Open Simona Halep merge fara probleme in turul 4, adversara sa acuza: A fost ca la sauna

Simona Halep s-a calificat joi dimineata in turul al patrulea la Australian Open. Ea a invins-o pe americanca Varvara Lepchenko cu 4-6 6-0 6-1, intr-un meci care a durat doua ore si 20 de minute, jucat la 42 de grade si intrerupt de doua ori.

Australian Open: Simona Halep s-a calificat in turul III

Simona Halep, cap de serie nr. 11 si nr. 11 mondial, a reusit calificarea in turul al treilea la Australian Open, dupa ce a invins-o joi pe americanca Varvara Lepchenko nr. 50 WTA), in trei seturi 4-6 6-0 6-1.

Perechea Tecau/Rojer a ratat calificarea in optimi, la Australian Open

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 10, a ratat, vineri, calificarea in optimile de finala ale probei de dublu masculin de la Australian Open. Tecau si Rojer au fost.

TENIS. Perechea Tecau-Rojer a ratat calificarea in optimi, la Australian Open.

Perechea Horia Tecau-Jean-Julien Rojer Romania-Olanda), cap de serie numarul 10, a ratat, vineri, calificarea in optimile de finala ale probei de dublu masculin de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, conform Mediafax. Tecau si Rojer au fost invinsi invins in turul doi, cu scorul de 6-4, 6-4, de cuplul Yuki Bhambri/Michael Venus India/Noua Zeelanda). Meciul a durat o ora si sase minute. Pentru participarea in runda secunda, Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au obtinut .

Monica Niculescu a fost eliminata din proba de simplu, de la Australian Open. Simona Halep a ramas singura romanca

Monica Niculescu a ratat calificarea in optimile de finala ale turneului de la Australian Open, dupa ce a fost eliminata, vineri, din proba de simplu.

UPDATE Australian Open (f) Simona Halep s-a calificat in turul III. Vezi rezultatele zilei

Simona Halep, cap de serie nr. 11 si nr. 11 mondial, a reusit calificarea in turul al treilea la Australian Open, dupa ce a invins-o joi pe americanca Varvara Lepchenko nr. 50 WTA), in trei seturi 4-6 6-0 6-1. UPDATE Tot joi s-au calificat in turul al treilea si Victoria Azarenka, Agnieszka Radwanska sau Maria Sarapova. Vezi in articol rezultatele zilei.

Simona Halep - Zarina Diyas, in direct pe Eurosport 2

Eurosport 2 transmite in direct al treilea meci al Simonei Halep de la Australian Open.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )