Libnet.ro
UNICEF

22:00

Monica Niculescu a fost eliminata din proba de simplu, de la Australian Open. Simona Halep a ramas singura romanca

Adevărul Adevărul,
Monica Niculescu a fost eliminata din proba de simplu, de la Australian Open. Simona Halep a ramas singura romanca

Monica Niculescu a ratat calificarea in optimile de finala ale turneului de la Australian Open, dupa ce a fost eliminata, vineri, din proba de simplu. continuă pe Adevărul

Sorana Cirstea a fost eliminata din turneul Australian Open in mansa inaugurala

Romanca Sorana Cirstea a fost eliminata din mansa inaugurala a turneului Australian Open dupa ce a pierdut, marti, in fata neozeelandezei Marina Erakovic. Cirstea a cedat dupa un meci de o ora si 53 de minut.

TENIS: Monica Niculescu s-a calificat in turul 3 la Australian Open.

Monica Niculescu s-a calificat, miercuri dimineata, in turul 3 la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. Monica Niculescu a trecut in turul doi de germanca Sabine Lisicki, favorita numarul 15, scor 2-6, 6-2, 6-2, intr-un meci care a durat doua ore. In 16-imi, Monica Niculescu o va intalni pe rusoaica Ekaterina Makarova, cap de serie numarul 22. Aceasta a invins-o in turul secund pe Irina Falconi din Statele Unite, cu 6-2, 7-5. Monica Niculescu, locul 64 in clasamentul .

Monica Niculescu s-a calificat in turul trei la Australian Open

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 60 WTA, s-a calificat, miercuri, in turul trei la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei. Monica Niculescu a.

Monica Niculescu, eroina inceputului de an in tenisul romanesc: a eliminat la Australian Open o fosta finalista de la Wimbledon

Monica Niculescu a invins-o in trei seturi la Australian Open pe nemtoaica Sabine Lisicki, fosta finalista la Wimbledon. Romanca a castiga disputa, desi a pierdut primul set.

Australian Open: Monica Niculescu produce surpriza in fata Sabinei Lisicki

Monica Niculescu a reusit supriza zilei la Australian Open invingand-o in turul 1 pe favorita numarul 15 a competitiei, germanca Sabine Lisicki cu 2-6;6-2 si 6-2 la seturi, potrivit site-ului competitiei. In turul doi al turneului s-a calificat si Simona Halep dupa victoria categorica in fata polonezei Katarzyna Pitera 6-0; 6-1). Carstea si Begu au parasit turneul.

Monica Niculescu, eliminata de la Australian Open

Monica Niculescu a fost eliminata vineri dimineata de la Australian Open de Ekaterina Makarova cu 4-6 3-6, in turul 3.

TENIS. Monica Niculescu eliminata in turul trei, la Australian Open.

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 60 WTA, a ratat, vineri, calificarea in optimile de finala ale turneului Australian Open, primul Grand Slam al anului, informeaza Mediafax. Niculescu a fost invinsa in turul trei, cu scorul de 6-4, 6-4, dupa ora si 26 de minute de joc, de sportiva rusa Ekaterina Makarova, cap de serie numarul 22. Pentru participarea in turul trei, Niculescu a obtinut un cec de 75. 000 de dolari australieni.

Monica Niculescu in turul 3 la Australian Open

Jucatoarea Monica Niculescu s-a calificat, miercuri dimineata, in turul 3 la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Monica Niculescu este eroina inceputului de an in tenisul romanesc: a eliminat la Australian Open o fosta finalista de la Wimbledon

Monica Niculescu a invins-o in trei seturi la Australian Open pe nemtoaica Sabine Lisicki, fosta finalista la Wimbledon. Romanca a castiga disputa, desi a pierdut primul set.

Portret de antivedeta: cu ce lovitura si-a disperat Monica Niculescu adversarele

Cu un stil de joc putin spectaculos, dar foarte eficient, Monica Niculescu e la o victorie distanta de optimile Australian Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )