Libnet.ro
UNICEF

00:08

Monica Niculescu, eliminata de la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Monica Niculescu, eliminata de la Australian Open

Monica Niculescu a fost eliminata vineri dimineata de la Australian Open de Ekaterina Makarova cu 4-6 3-6, in turul 3. continuă pe Online Sport

TENIS. Monica Niculescu eliminata in turul trei, la Australian Open.

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 60 WTA, a ratat, vineri, calificarea in optimile de finala ale turneului Australian Open, primul Grand Slam al anului, informeaza Mediafax. Niculescu a fost invinsa in turul trei, cu scorul de 6-4, 6-4, dupa ora si 26 de minute de joc, de sportiva rusa Ekaterina Makarova, cap de serie numarul 22. Pentru participarea in turul trei, Niculescu a obtinut un cec de 75. 000 de dolari australieni.

Monica Niculescu este eroina inceputului de an in tenisul romanesc: a eliminat la Australian Open o fosta finalista de la Wimbledon

Monica Niculescu a invins-o in trei seturi la Australian Open pe nemtoaica Sabine Lisicki, fosta finalista la Wimbledon. Romanca a castiga disputa, desi a pierdut primul set.

Monica Niculescu, eroina inceputului de an in tenisul romanesc: a eliminat la Australian Open o fosta finalista de la Wimbledon

Monica Niculescu a invins-o in trei seturi la Australian Open pe nemtoaica Sabine Lisicki, fosta finalista la Wimbledon. Romanca a castiga disputa, desi a pierdut primul set.

Sorana Cirstea, eliminata de la Australian Open

Sorana Cirstea s-a trezit tarziu si insuficient la Australian Open, in Turul 1, fiind eliminata marti la ora 10:28 de Marina Erakovic Noua Zeelanda). Romania a ramas cu trei jucatori pe tabloul de simplu.

Australia fierbe la 45 de grade Celsius. Turneul de tenis Australian Open a fost amanat

Australia fierbe la 45 de grade Celsius. Din cauza temperaturilor extreme, turneul de tenis Australian Open a fost amanat, pe perioada nedeterminata. Organizatorii au luat aceasta decizie dupa ce un jucator si un.

Monica Niculescu a fost eliminata din proba de simplu, de la Australian Open. Simona Halep a ramas singura romanca

Monica Niculescu a ratat calificarea in optimile de finala ale turneului de la Australian Open, dupa ce a fost eliminata, vineri, din proba de simplu.

TENIS: Monica Niculescu s-a calificat in turul 3 la Australian Open.

Monica Niculescu s-a calificat, miercuri dimineata, in turul 3 la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. Monica Niculescu a trecut in turul doi de germanca Sabine Lisicki, favorita numarul 15, scor 2-6, 6-2, 6-2, intr-un meci care a durat doua ore. In 16-imi, Monica Niculescu o va intalni pe rusoaica Ekaterina Makarova, cap de serie numarul 22. Aceasta a invins-o in turul secund pe Irina Falconi din Statele Unite, cu 6-2, 7-5. Monica Niculescu, locul 64 in clasamentul .

Monica Niculescu in turul 3 la Australian Open

Jucatoarea Monica Niculescu s-a calificat, miercuri dimineata, in turul 3 la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Monica Niculescu s-a calificat in turul trei la Australian Open

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 60 WTA, s-a calificat, miercuri, in turul trei la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei. Monica Niculescu a.

Monica Niculescu a invins-o pe finalista de la Wimbledon si s-a calificat in turul trei la Australian Open

Continua startul bun de sezon al Monicai Niculescu. Romanca de pe locul 60 WTA s-a calificat in turul trei la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a invins-o in trei seturi pe Sabine.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )