Libnet.ro
UNICEF

00:08

TENIS. Monica Niculescu eliminata in turul trei, la Australian Open.

România Liberă România Liberă,
TENIS. Monica Niculescu eliminata in turul trei, la Australian Open.

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 60 WTA, a ratat, vineri, calificarea in optimile de finala ale turneului Australian Open, primul Grand Slam al anului, informeaza Mediafax. Niculescu a fost invinsa in turul trei, cu scorul de 6-4, 6-4, dupa ora si 26 de minute de joc, de sportiva rusa Ekaterina Makarova, cap de serie numarul 22. Pentru participarea in turul trei, Niculescu a obtinut un cec de 75. 000 de dolari australieni. continuă pe România Liberă

Monica Niculescu, eliminata de la Australian Open

Monica Niculescu a fost eliminata vineri dimineata de la Australian Open de Ekaterina Makarova cu 4-6 3-6, in turul 3.

Monica Niculescu a invins-o pe finalista de la Wimbledon si s-a calificat in turul trei la Australian Open

Continua startul bun de sezon al Monicai Niculescu. Romanca de pe locul 60 WTA s-a calificat in turul trei la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a invins-o in trei seturi pe Sabine.

TENIS: Monica Niculescu s-a calificat in turul 3 la Australian Open.

Monica Niculescu s-a calificat, miercuri dimineata, in turul 3 la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. Monica Niculescu a trecut in turul doi de germanca Sabine Lisicki, favorita numarul 15, scor 2-6, 6-2, 6-2, intr-un meci care a durat doua ore. In 16-imi, Monica Niculescu o va intalni pe rusoaica Ekaterina Makarova, cap de serie numarul 22. Aceasta a invins-o in turul secund pe Irina Falconi din Statele Unite, cu 6-2, 7-5. Monica Niculescu, locul 64 in clasamentul .

Monica Niculescu in turul 3 la Australian Open

Jucatoarea Monica Niculescu s-a calificat, miercuri dimineata, in turul 3 la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Sorana Cirstea a fost eliminata din turneul Australian Open in mansa inaugurala

Romanca Sorana Cirstea a fost eliminata din mansa inaugurala a turneului Australian Open dupa ce a pierdut, marti, in fata neozeelandezei Marina Erakovic. Cirstea a cedat dupa un meci de o ora si 53 de minut.

Monica Niculescu s-a calificat in turul trei la Australian Open

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 60 WTA, s-a calificat, miercuri, in turul trei la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei. Monica Niculescu a.

Sorana Cirstea, eliminata de la Australian Open

Sorana Cirstea s-a trezit tarziu si insuficient la Australian Open, in Turul 1, fiind eliminata marti la ora 10:28 de Marina Erakovic Noua Zeelanda). Romania a ramas cu trei jucatori pe tabloul de simplu.

Zi neagra pentru romani la Australian Open. Niculescu, Tecau si Olaru, eliminati

Monica Niculescu nu a reusit sa-si depaseasca cea mai buna performanta la Australian Open si a parasit primul turneu de Grand Slam al anului in turul trei. Niculescu a pierdut in doup seturi, scor 4-6, 4-6,.

TENIS. Simona Halep s-a calificat in turul trei la Australian Open.

Simona Halep, cap de serie numarul 11 si locul 11 WTA, s-a calificat, joi, in turul trei la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Halep a invins-o, in turul doi, cu scorul de 4-6, 6-0, 6-1, dupa doua ore si trei minute, pe Varvara Lepsenko SUA), pozitia 50 in ierarhia mondiala, conform Mediafax. In turul trei, Simona Halep o va intalni pe Zarina Dias Kazahstan), jucatoare venita din calificari si locul 152 WTA, care a trecut, cu scorul de 6-4, 6-0, de Marina Erakovici .

Tenis: Victor Hanescu a ratat califiarea in turul trei la Australian Open

Victor Hanescu, locul 76 ATP, a ratat, joi, calificarea in turul trei al Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, potrivit site-ului oficial al competitiei. in turul doi, romanul a fost invins.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2473 seconds )