Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tenis: Victor Hanescu a ratat califiarea in turul trei la Australian Open

B1 B1,
Tenis: Victor Hanescu a ratat califiarea in turul trei la Australian Open

Victor Hanescu, locul 76 ATP, a ratat, joi, calificarea in turul trei al Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, potrivit site-ului oficial al competitiei. in turul doi, romanul a fost invins. continuă pe B1

Victor Hanescu, eliminat in turul doi la Australian Open

Victor Hanescu, singurul jucator roman prezent pe tabloul masculin de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, a fost eliminat in turul doi. Hanescu, locul 76 ATP, a pierdut in trei seturi, scor.

Australian Open: Victor Hanescu a fost eliminat in turul II

Victor Hanescu, locul 76 ATP, a ratat, joi, calificarea in turul trei la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a fost invins de Milos Raonic, numarul 11 mondial.

Victor Hanescu, eliminat in turul doi la Australian Open.

Tenismanul Victor Hanescu, locul 76 ATP, a fost eliminat, joi, in turul al doilea al Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, conform siteului oficial al competitiei. Hanescu a pierdut in turul al doilea in fata canadianului Milos Raonici, cap de serie numarul 11, cu scorul de 7-6 11/9), 6-4, 6-4, dupa doua ore si 19 minute. Partida a fost intrerupta de doua ori, prima data din cauza vremii extreme: caldura excesiva, respectiv ploaie torentiala. Pentru performanta reusita la .

Australian Open: Victor Hanescu a fost eliminat in turul doi de Milos Raonic

Singurul reprezentant al Romaniei pe tabloul masculin de simplu, Victor Hanescu, a fost eliminat de canadianul Milos Raonic, locul 11 mondial.

TENIS. Simona Halep s-a calificat in turul trei la Australian Open.

Simona Halep, cap de serie numarul 11 si locul 11 WTA, s-a calificat, joi, in turul trei la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Halep a invins-o, in turul doi, cu scorul de 4-6, 6-0, 6-1, dupa doua ore si trei minute, pe Varvara Lepsenko SUA), pozitia 50 in ierarhia mondiala, conform Mediafax. In turul trei, Simona Halep o va intalni pe Zarina Dias Kazahstan), jucatoare venita din calificari si locul 152 WTA, care a trecut, cu scorul de 6-4, 6-0, de Marina Erakovici .

Simona Halep s-a calificat in turul trei la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 11 si locul 11 WTA, s-a calificat, joi, in turul trei la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Halep a invins-o, in turul d.

Simona Halep s-a calificat in turul trei la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 11 si locul 11 WTA, s-a calificat, joi, in turul trei la Australian Open, informeaza Mediafax. Halep a invins-o, in turul doi, cu scorul de 4-6, 6-0, 6-1,.

Monica Niculescu a invins-o pe finalista de la Wimbledon si s-a calificat in turul trei la Australian Open

Continua startul bun de sezon al Monicai Niculescu. Romanca de pe locul 60 WTA s-a calificat in turul trei la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a invins-o in trei seturi pe Sabine.

Monica Niculescu s-a calificat in turul trei la Australian Open

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 60 WTA, s-a calificat, miercuri, in turul trei la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei. Monica Niculescu a.

Simona Halep si Victor Hanescu, in turul II la Australian Open

Jucatorii romani de tenis Simona Halep si Victor Hanescu s-au calificat in mansa secunda a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, care se desfasoara la Melbourne. Halep a invins-o, in.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2469 seconds )