Libnet.ro
UNICEF

01:05

Monica Niculescu a invins-o pe finalista de la Wimbledon si s-a calificat in turul trei la Australian Open

Antena3 Antena3,
Monica Niculescu a invins-o pe finalista de la Wimbledon si s-a calificat in turul trei la Australian Open

Continua startul bun de sezon al Monicai Niculescu. Romanca de pe locul 60 WTA s-a calificat in turul trei la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a invins-o in trei seturi pe Sabine. continuă pe Antena3

Monica Niculescu este eroina inceputului de an in tenisul romanesc: a eliminat la Australian Open o fosta finalista de la Wimbledon

Monica Niculescu a invins-o in trei seturi la Australian Open pe nemtoaica Sabine Lisicki, fosta finalista la Wimbledon. Romanca a castiga disputa, desi a pierdut primul set.

Monica Niculescu, eroina inceputului de an in tenisul romanesc: a eliminat la Australian Open o fosta finalista de la Wimbledon

Monica Niculescu a invins-o in trei seturi la Australian Open pe nemtoaica Sabine Lisicki, fosta finalista la Wimbledon. Romanca a castiga disputa, desi a pierdut primul set.

TENIS: Monica Niculescu s-a calificat in turul 3 la Australian Open.

Monica Niculescu s-a calificat, miercuri dimineata, in turul 3 la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. Monica Niculescu a trecut in turul doi de germanca Sabine Lisicki, favorita numarul 15, scor 2-6, 6-2, 6-2, intr-un meci care a durat doua ore. In 16-imi, Monica Niculescu o va intalni pe rusoaica Ekaterina Makarova, cap de serie numarul 22. Aceasta a invins-o in turul secund pe Irina Falconi din Statele Unite, cu 6-2, 7-5. Monica Niculescu, locul 64 in clasamentul .

Tenis: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Australian Open

Romana Monica Niculescu s-a calificat, luni, in turul doi al Australian Open, primult turneu de Grand Slam din 2014. Niculescu a invins-o pe israelianca Shahar Peer cu 6-4, 6-1. in turul doi, Monica Niculescu o va .

Monica Niculescu debuteaza cu dreptul la Australian Open. Romanca s-a calificat lejer in turul al doilea

Dupa succesele din probele de dublu ale turneelor WTA de la Shenzen si Hobart, Monica Niculescu isi confirma forma buna si la simplu. Romanca a invins-o in turul inaugural de la Australian Open pe israeliancaShahar Peer si a accesul in turul al doilea la Antipozi.

Australian Open: Monica Niculescu, calificata in turul doi!.

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 60 WTA, s-a calificat, luni, in turul doi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei, conform Mediafax. Monica Niculescu a trecut in runda inaugurala de israelianca Shahar Peer, numarul 77 mondial, scor 6-4, 6-1. In turul doi, Monica Niculescu va intalni invingatoarea din meciul dintre Mirjana Lucic-Baroni Croatia) si germanca Sabine Lisicki, favorita numarul 15. Citeste si Australian Open.

Monica Niculescu s-a calificat in turul trei la Australian Open

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 60 WTA, s-a calificat, miercuri, in turul trei la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei. Monica Niculescu a.

Portret de antivedeta: cu ce lovitura si-a disperat Monica Niculescu adversarele

Cu un stil de joc putin spectaculos, dar foarte eficient, Monica Niculescu e la o victorie distanta de optimile Australian Open.

Monica Niculescu in turul 3 la Australian Open

Jucatoarea Monica Niculescu s-a calificat, miercuri dimineata, in turul 3 la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Australian Open: Monica Niculescu produce surpriza in fata Sabinei Lisicki

Monica Niculescu a reusit supriza zilei la Australian Open invingand-o in turul 1 pe favorita numarul 15 a competitiei, germanca Sabine Lisicki cu 2-6;6-2 si 6-2 la seturi, potrivit site-ului competitiei. In turul doi al turneului s-a calificat si Simona Halep dupa victoria categorica in fata polonezei Katarzyna Pitera 6-0; 6-1). Carstea si Begu au parasit turneul.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )