Libnet.ro
UNICEF

00:08

Monica Niculescu s-a calificat in turul trei la Australian Open

B1 B1,
Monica Niculescu s-a calificat in turul trei la Australian Open

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 60 WTA, s-a calificat, miercuri, in turul trei la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei. Monica Niculescu a. continuă pe B1

TENIS: Monica Niculescu s-a calificat in turul 3 la Australian Open.

Monica Niculescu s-a calificat, miercuri dimineata, in turul 3 la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. Monica Niculescu a trecut in turul doi de germanca Sabine Lisicki, favorita numarul 15, scor 2-6, 6-2, 6-2, intr-un meci care a durat doua ore. In 16-imi, Monica Niculescu o va intalni pe rusoaica Ekaterina Makarova, cap de serie numarul 22. Aceasta a invins-o in turul secund pe Irina Falconi din Statele Unite, cu 6-2, 7-5. Monica Niculescu, locul 64 in clasamentul .

Tenis: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Australian Open

Romana Monica Niculescu s-a calificat, luni, in turul doi al Australian Open, primult turneu de Grand Slam din 2014. Niculescu a invins-o pe israelianca Shahar Peer cu 6-4, 6-1. in turul doi, Monica Niculescu o va .

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Australian Open. Alexandra Cadantu, eliminata

Monica Niculescu a debutat cu dreptul la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, reusind sa se califice in turul doi. in runda inaugurala de la Melbourne, romanca, locul 60 in clasamentul mondial,.

Australian Open: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 60 WTA, s-a calificat, luni, in turul doi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Monica Niculescu a invins-o pe finalista de la Wimbledon si s-a calificat in turul trei la Australian Open

Continua startul bun de sezon al Monicai Niculescu. Romanca de pe locul 60 WTA s-a calificat in turul trei la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a invins-o in trei seturi pe Sabine.

Monica Niculescu, eroina inceputului de an in tenisul romanesc: a eliminat la Australian Open o fosta finalista de la Wimbledon

Monica Niculescu a invins-o in trei seturi la Australian Open pe nemtoaica Sabine Lisicki, fosta finalista la Wimbledon. Romanca a castiga disputa, desi a pierdut primul set.

Monica Niculescu in turul 3 la Australian Open

Jucatoarea Monica Niculescu s-a calificat, miercuri dimineata, in turul 3 la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Australian Open: Monica Niculescu produce surpriza in fata Sabinei Lisicki

Monica Niculescu a reusit supriza zilei la Australian Open invingand-o in turul 1 pe favorita numarul 15 a competitiei, germanca Sabine Lisicki cu 2-6;6-2 si 6-2 la seturi, potrivit site-ului competitiei. In turul doi al turneului s-a calificat si Simona Halep dupa victoria categorica in fata polonezei Katarzyna Pitera 6-0; 6-1). Carstea si Begu au parasit turneul.

Monica Niculescu este eroina inceputului de an in tenisul romanesc: a eliminat la Australian Open o fosta finalista de la Wimbledon

Monica Niculescu a invins-o in trei seturi la Australian Open pe nemtoaica Sabine Lisicki, fosta finalista la Wimbledon. Romanca a castiga disputa, desi a pierdut primul set.

Australian Open: Monica Niculescu, calificata in turul doi!.

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 60 WTA, s-a calificat, luni, in turul doi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei, conform Mediafax. Monica Niculescu a trecut in runda inaugurala de israelianca Shahar Peer, numarul 77 mondial, scor 6-4, 6-1. In turul doi, Monica Niculescu va intalni invingatoarea din meciul dintre Mirjana Lucic-Baroni Croatia) si germanca Sabine Lisicki, favorita numarul 15. Citeste si Australian Open.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.4964 seconds )