Libnet.ro
UNICEF

01:05

Australian Open: Victor Hanescu a fost eliminat in turul doi de Milos Raonic

Adevărul Adevărul,
Australian Open: Victor Hanescu a fost eliminat in turul doi de Milos Raonic

Singurul reprezentant al Romaniei pe tabloul masculin de simplu, Victor Hanescu, a fost eliminat de canadianul Milos Raonic, locul 11 mondial. continuă pe Adevărul

Australian Open: Victor Hanescu a fost eliminat in turul II

Victor Hanescu, locul 76 ATP, a ratat, joi, calificarea in turul trei la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a fost invins de Milos Raonic, numarul 11 mondial.

Australian Open: Victor Hanescu, in turul doi al competitiei

Victor Hanescu, locul 76 ATP, s-a calificat, marti, in turul doi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Sportivul din Romania l-a invins pe germanul Peter Gojowczyk, jucator venit din calificari si pozitia 135 in ierarhia mondiala.

VIDEO Australian Open: Victor Hanescu, in turul doi al competitiei

Victor Hanescu, locul 76 ATP, s-a calificat, marti, in turul doi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Sportivul din Romania l-a invins pe germanul Peter Gojowczyk, jucator venit din calificari si pozitia 135 in ierarhia mondiala.

Australian Open: Monica Niculescu, calificata in turul doi!.

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 60 WTA, s-a calificat, luni, in turul doi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei, conform Mediafax. Monica Niculescu a trecut in runda inaugurala de israelianca Shahar Peer, numarul 77 mondial, scor 6-4, 6-1. In turul doi, Monica Niculescu va intalni invingatoarea din meciul dintre Mirjana Lucic-Baroni Croatia) si germanca Sabine Lisicki, favorita numarul 15. Citeste si Australian Open.

Australian Open: Horia Tecau si Florin Mergea in turul doi al probei de dublu

Jucatorii Horia Tecau si Florin Mergea au acces in turul doi al pobei de dublu de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei.

FOTO Australian Open: Simona Halep a trecut fluierand in turul doi

Jucatoarea de tenis din Constanta a castigat fara emotii confruntarea din turul inaugural de la Australian Open, 6-0, 6-1 cu poloneza Katarzyna Piter. Meciul a durat 54 de minute.

Australian Open (m): Roger Federer si Andy Murray in turul doi; John Isner, eliminat

Roger Federer nu a avut emotii in primul meci de la Australian Open, fostul lider mondial invingandu-l pe James Duckworth Australia), scor 6-4 6-4 6-2. In urmatorul tur al competitiei va merge si Andy Murray - a trecut de Go Soeda Japonia, scor 6-1, 6-1, 6-3). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei din turneul masculin.

Australian Open (m): Djokovic, Ferrer, Wawrinka, Gasquet si Berdych, in turul doi

David Ferrer favorit trei) s-a calificat in turul doi de la Australian Open, dupa ce l-a invins pe Alejandro Gonzalez in trei seturi. In urmatoarea faza a competitiei vor merge si Stanislas Wawrinka, Richard Gasquet si Tomas Berdych. UPDATE: Novak Djokovic a debutat cu o victorie in trei seturi la turneul de casa de la Melbourne. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei din intrecerea masculina.

Victor Hanescu, eliminat in turul doi la Australian Open

Victor Hanescu, singurul jucator roman prezent pe tabloul masculin de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, a fost eliminat in turul doi. Hanescu, locul 76 ATP, a pierdut in trei seturi, scor.

Victor Hanescu, eliminat in turul doi la Australian Open.

Tenismanul Victor Hanescu, locul 76 ATP, a fost eliminat, joi, in turul al doilea al Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, conform siteului oficial al competitiei. Hanescu a pierdut in turul al doilea in fata canadianului Milos Raonici, cap de serie numarul 11, cu scorul de 7-6 11/9), 6-4, 6-4, dupa doua ore si 19 minute. Partida a fost intrerupta de doua ori, prima data din cauza vremii extreme: caldura excesiva, respectiv ploaie torentiala. Pentru performanta reusita la .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )