Libnet.ro
UNICEF

01:05

Australian Open: Horia Tecau si Florin Mergea in turul doi al probei de dublu

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Horia Tecau si Florin Mergea in turul doi al probei de dublu

Jucatorii Horia Tecau si Florin Mergea au acces in turul doi al pobei de dublu de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei. continuă pe Hotnews

Australian Open: Monica Niculescu, calificata in turul doi!.

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 60 WTA, s-a calificat, luni, in turul doi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei, conform Mediafax. Monica Niculescu a trecut in runda inaugurala de israelianca Shahar Peer, numarul 77 mondial, scor 6-4, 6-1. In turul doi, Monica Niculescu va intalni invingatoarea din meciul dintre Mirjana Lucic-Baroni Croatia) si germanca Sabine Lisicki, favorita numarul 15. Citeste si Australian Open.

FOTO Australian Open: Simona Halep a trecut fluierand in turul doi

Jucatoarea de tenis din Constanta a castigat fara emotii confruntarea din turul inaugural de la Australian Open, 6-0, 6-1 cu poloneza Katarzyna Piter. Meciul a durat 54 de minute.

Horia Tecau si Florin Mergea, in turul doi la dublu la Australian Open

Jucatorii Horia Tecau si Florin Mergea au acces in turul doi al pobei de dublu de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei. Perechea Horia.

Australian Open (m): Djokovic, Ferrer, Wawrinka, Gasquet si Berdych, in turul doi

David Ferrer favorit trei) s-a calificat in turul doi de la Australian Open, dupa ce l-a invins pe Alejandro Gonzalez in trei seturi. In urmatoarea faza a competitiei vor merge si Stanislas Wawrinka, Richard Gasquet si Tomas Berdych. UPDATE: Novak Djokovic a debutat cu o victorie in trei seturi la turneul de casa de la Melbourne. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei din intrecerea masculina.

Australian Open (m): Roger Federer si Andy Murray in turul doi; John Isner, eliminat

Roger Federer nu a avut emotii in primul meci de la Australian Open, fostul lider mondial invingandu-l pe James Duckworth Australia), scor 6-4 6-4 6-2. In urmatorul tur al competitiei va merge si Andy Murray - a trecut de Go Soeda Japonia, scor 6-1, 6-1, 6-3). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei din turneul masculin.

Tecau si Mergea, debut cu dreptul in turneul de dublu la Australian Open

Horia Tecau si Florin Mergea, candva parteneri de dublu in echipa de Cupa Davis a Romaniei si campioni de juniori la Wimbledon 2002), au pasit cu dreptul in competitia de dublu de la Australian Open.

Tecau si Mergea, calificati in turul doi la dublu, la Australian Open.

Jucatorii Horia Tecau si Florin Mergea au acces in turul doi al pobei de dublu de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza Mediafax. Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 10, a trecut de cuplul Teimuraz Gabasvili/Mihail Kukuskin Rusia/Kazahstan), scor 6-2, 7-5, urmand sa joace in turul doi cu Yuki Bhrambi/Michael Venus India/Noua Zeelanda). Florin Mergea si Oliver Marach Romania/Austria) au invins in primul tur cuplul .

Hanescu in turul doi la Australian Open. Egaleaza cea mai buna performanta la Antipozi

Victor Hanescu, singurul reprezentant al Romaniei pe tabloul principal masculin de simplu de la Australian Open, s-a calificat marti noapte n. r. - dupa-amiaza la Melbourne) in turul secund dupa un meci de trei seturi.

Tenis: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Australian Open

Romana Monica Niculescu s-a calificat, luni, in turul doi al Australian Open, primult turneu de Grand Slam din 2014. Niculescu a invins-o pe israelianca Shahar Peer cu 6-4, 6-1. in turul doi, Monica Niculescu o va .

Raluca Olaru, in turul doi la dublu la Australian Open

Perechea Ioana-Raluca Olaru/Varvara Lepsenko Romania/SUA) s-a calificat, miercuri, in turul doi al probei de dublu la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )