Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tecau si Mergea, calificati in turul doi la dublu, la Australian Open.

România Liberă România Liberă,
Tecau si Mergea, calificati in turul doi la dublu, la Australian Open.

Jucatorii Horia Tecau si Florin Mergea au acces in turul doi al pobei de dublu de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza Mediafax. Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 10, a trecut de cuplul Teimuraz Gabasvili/Mihail Kukuskin Rusia/Kazahstan), scor 6-2, 7-5, urmand sa joace in turul doi cu Yuki Bhrambi/Michael Venus India/Noua Zeelanda). Florin Mergea si Oliver Marach Romania/Austria) au invins in primul tur cuplul . continuă pe România Liberă

Tenis: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Australian Open

Romana Monica Niculescu s-a calificat, luni, in turul doi al Australian Open, primult turneu de Grand Slam din 2014. Niculescu a invins-o pe israelianca Shahar Peer cu 6-4, 6-1. in turul doi, Monica Niculescu o va .

Horia Tecau si Florin Mergea, in turul doi la dublu la Australian Open

Jucatorii Horia Tecau si Florin Mergea au acces in turul doi al pobei de dublu de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei. Perechea Horia.

Hanescu in turul doi la Australian Open. Egaleaza cea mai buna performanta la Antipozi

Victor Hanescu, singurul reprezentant al Romaniei pe tabloul principal masculin de simplu de la Australian Open, s-a calificat marti noapte n. r. - dupa-amiaza la Melbourne) in turul secund dupa un meci de trei seturi.

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Australian Open. Alexandra Cadantu, eliminata

Monica Niculescu a debutat cu dreptul la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, reusind sa se califice in turul doi. in runda inaugurala de la Melbourne, romanca, locul 60 in clasamentul mondial,.

TENIS: Monica Niculescu s-a calificat in turul 3 la Australian Open.

Monica Niculescu s-a calificat, miercuri dimineata, in turul 3 la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. Monica Niculescu a trecut in turul doi de germanca Sabine Lisicki, favorita numarul 15, scor 2-6, 6-2, 6-2, intr-un meci care a durat doua ore. In 16-imi, Monica Niculescu o va intalni pe rusoaica Ekaterina Makarova, cap de serie numarul 22. Aceasta a invins-o in turul secund pe Irina Falconi din Statele Unite, cu 6-2, 7-5. Monica Niculescu, locul 64 in clasamentul .

Monica Niculescu in turul 3 la Australian Open

Jucatoarea Monica Niculescu s-a calificat, miercuri dimineata, in turul 3 la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Monica Niculescu a invins-o pe finalista de la Wimbledon si s-a calificat in turul trei la Australian Open

Continua startul bun de sezon al Monicai Niculescu. Romanca de pe locul 60 WTA s-a calificat in turul trei la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a invins-o in trei seturi pe Sabine.

Monica Niculescu s-a calificat in turul trei la Australian Open

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 60 WTA, s-a calificat, miercuri, in turul trei la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei. Monica Niculescu a.

Tecau si Mergea, debut cu dreptul in turneul de dublu la Australian Open

Horia Tecau si Florin Mergea, candva parteneri de dublu in echipa de Cupa Davis a Romaniei si campioni de juniori la Wimbledon 2002), au pasit cu dreptul in competitia de dublu de la Australian Open.

Raluca Olaru, in turul doi la dublu la Australian Open

Perechea Ioana-Raluca Olaru/Varvara Lepsenko Romania/SUA) s-a calificat, miercuri, in turul doi al probei de dublu la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al .

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2118 seconds )