Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tecau si Mergea, debut cu dreptul in turneul de dublu la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Tecau si Mergea, debut cu dreptul in turneul de dublu la Australian Open

Horia Tecau si Florin Mergea, candva parteneri de dublu in echipa de Cupa Davis a Romaniei si campioni de juniori la Wimbledon 2002), au pasit cu dreptul in competitia de dublu de la Australian Open. continuă pe Online Sport

Tecau si Mergea, calificati in turul doi la dublu, la Australian Open.

Jucatorii Horia Tecau si Florin Mergea au acces in turul doi al pobei de dublu de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza Mediafax. Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 10, a trecut de cuplul Teimuraz Gabasvili/Mihail Kukuskin Rusia/Kazahstan), scor 6-2, 7-5, urmand sa joace in turul doi cu Yuki Bhrambi/Michael Venus India/Noua Zeelanda). Florin Mergea si Oliver Marach Romania/Austria) au invins in primul tur cuplul .

Horia Tecau si Florin Mergea, in turul doi la dublu la Australian Open

Jucatorii Horia Tecau si Florin Mergea au acces in turul doi al pobei de dublu de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei. Perechea Horia.

Adversarii romanilor in concursul de dublu la Australian Open

Romania are parte de o reprezentare insemnata si pe tablourile de dublu, masculin si feminin, de la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului in tenisul profesionist.

Raluca Olaru, in turul doi la dublu la Australian Open

Perechea Ioana-Raluca Olaru/Varvara Lepsenko Romania/SUA) s-a calificat, miercuri, in turul doi al probei de dublu la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al .

Australian Open: Horia Tecau si Florin Mergea in turul doi al probei de dublu

Jucatorii Horia Tecau si Florin Mergea au acces in turul doi al pobei de dublu de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Monica Niculescu debuteaza cu dreptul la Australian Open. Romanca s-a calificat lejer in turul al doilea

Dupa succesele din probele de dublu ale turneelor WTA de la Shenzen si Hobart, Monica Niculescu isi confirma forma buna si la simplu. Romanca a invins-o in turul inaugural de la Australian Open pe israeliancaShahar Peer si a accesul in turul al doilea la Antipozi.

Simona Halep si Victor Hanescu, debut perfect la Australian Open

Simona Halep si Victor Hanescu au avut un debut perfect la Australian Open. Simona, desemnata cap de serie numarul 11, a invins-o in primul tur pe Katarzyna Piter, din Polonia, scor 6-0, 6-1. in schimb,.

Tenis: Halep si Hanescu, debut perfect la Australian Open..

Simona Halep si Victor Hanescu au avut un debut perfect la Australian Open. Simona, desemnata cap de serie numarul 11, a invins-o in primul tur pe Katarzyna Piter, din Polonia, scor 6-0, 6-1, conform b1tv. In schimb, Hanescu a avut parte de o partida dificila in fata neamtului Peter Gojowczyk. In cele din urma, tenismenul nostru s-a impus in trei seturi, scor 7-6, 7-6, 6-3. Simona Halep se mentine pe locul 11 in clasamentul WTA, cu 3. 335 de puncte acumulate. Sorana Carstea a coborat un loc - .

VIDEO. Tenis: Halep si Hanescu, debut perfect la Australian Open..

Simona Halep si Victor Hanescu au avut un debut perfect la Australian Open. Simona, desemnata cap de serie numarul 11, a invins-o in primul tur pe Katarzyna Piter, din Polonia, scor 6-0, 6-1, conform b1tv. // In schimb, Hanescu a avut parte de o partida dificila in fata neamtului Peter Gojowczyk. In cele din urma, tenismenul nostru s-a impus in trei seturi, scor 7-6, 7-6, 6-3. Simona Halep se mentine pe locul 11 in clasamentul WTA, cu 3. 335 de puncte acumulate. Sorana .

Rezultatele tuturor romanilor, la dublu, in a treia zi de la Australian Open

Calificarea Monicai Niculescu in turul trei pe tabloul de simplu de la Australian Open nu a fost singurul rezultat notabil al romanilor in a treia zi la Antipozi. Cu exceptia Simonei Halep, care a fost eliminata in proba de dublu, restul romanilor s-au calificat in turul urmator, tot la dublu.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )