Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Hanescu, eliminat in turul doi la Australian Open

Antena3 Antena3,
Victor Hanescu, eliminat in turul doi la Australian Open

Victor Hanescu, singurul jucator roman prezent pe tabloul masculin de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, a fost eliminat in turul doi. Hanescu, locul 76 ATP, a pierdut in trei seturi, scor. continuă pe Antena3

Victor Hanescu, eliminat in turul doi la Australian Open.

Tenismanul Victor Hanescu, locul 76 ATP, a fost eliminat, joi, in turul al doilea al Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, conform siteului oficial al competitiei. Hanescu a pierdut in turul al doilea in fata canadianului Milos Raonici, cap de serie numarul 11, cu scorul de 7-6 11/9), 6-4, 6-4, dupa doua ore si 19 minute. Partida a fost intrerupta de doua ori, prima data din cauza vremii extreme: caldura excesiva, respectiv ploaie torentiala. Pentru performanta reusita la .

Simona Halep si Victor Hanescu, debut perfect la Australian Open

Simona Halep si Victor Hanescu au avut un debut perfect la Australian Open. Simona, desemnata cap de serie numarul 11, a invins-o in primul tur pe Katarzyna Piter, din Polonia, scor 6-0, 6-1. in schimb,.

Hanescu in turul doi la Australian Open. Egaleaza cea mai buna performanta la Antipozi

Victor Hanescu, singurul reprezentant al Romaniei pe tabloul principal masculin de simplu de la Australian Open, s-a calificat marti noapte n. r. - dupa-amiaza la Melbourne) in turul secund dupa un meci de trei seturi.

Australian Open: Victor Hanescu a fost eliminat in turul doi de Milos Raonic

Singurul reprezentant al Romaniei pe tabloul masculin de simplu, Victor Hanescu, a fost eliminat de canadianul Milos Raonic, locul 11 mondial.

Simona Halep si Victor Hanescu, in turul II la Australian Open

Jucatorii romani de tenis Simona Halep si Victor Hanescu s-au calificat in mansa secunda a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, care se desfasoara la Melbourne. Halep a invins-o, in.

Tenis: Halep si Hanescu, debut perfect la Australian Open..

Simona Halep si Victor Hanescu au avut un debut perfect la Australian Open. Simona, desemnata cap de serie numarul 11, a invins-o in primul tur pe Katarzyna Piter, din Polonia, scor 6-0, 6-1, conform b1tv. In schimb, Hanescu a avut parte de o partida dificila in fata neamtului Peter Gojowczyk. In cele din urma, tenismenul nostru s-a impus in trei seturi, scor 7-6, 7-6, 6-3. Simona Halep se mentine pe locul 11 in clasamentul WTA, cu 3. 335 de puncte acumulate. Sorana Carstea a coborat un loc - .

VIDEO. Tenis: Halep si Hanescu, debut perfect la Australian Open..

Simona Halep si Victor Hanescu au avut un debut perfect la Australian Open. Simona, desemnata cap de serie numarul 11, a invins-o in primul tur pe Katarzyna Piter, din Polonia, scor 6-0, 6-1, conform b1tv. // In schimb, Hanescu a avut parte de o partida dificila in fata neamtului Peter Gojowczyk. In cele din urma, tenismenul nostru s-a impus in trei seturi, scor 7-6, 7-6, 6-3. Simona Halep se mentine pe locul 11 in clasamentul WTA, cu 3. 335 de puncte acumulate. Sorana .

Australian Open: Victor Hanescu, in turul doi al competitiei

Victor Hanescu, locul 76 ATP, s-a calificat, marti, in turul doi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Sportivul din Romania l-a invins pe germanul Peter Gojowczyk, jucator venit din calificari si pozitia 135 in ierarhia mondiala.

VIDEO Australian Open: Victor Hanescu, in turul doi al competitiei

Victor Hanescu, locul 76 ATP, s-a calificat, marti, in turul doi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Sportivul din Romania l-a invins pe germanul Peter Gojowczyk, jucator venit din calificari si pozitia 135 in ierarhia mondiala.

Tenis: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Australian Open

Romana Monica Niculescu s-a calificat, luni, in turul doi al Australian Open, primult turneu de Grand Slam din 2014. Niculescu a invins-o pe israelianca Shahar Peer cu 6-4, 6-1. in turul doi, Monica Niculescu o va .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )