Libnet.ro
UNICEF

00:08

Simona Halep s-a calificat in turul trei la Australian Open

Antena3 Antena3,
Simona Halep s-a calificat in turul trei la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 11 si locul 11 WTA, s-a calificat, joi, in turul trei la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Halep a invins-o, in turul d. continuă pe Antena3

TENIS. Simona Halep s-a calificat in turul trei la Australian Open.

Simona Halep, cap de serie numarul 11 si locul 11 WTA, s-a calificat, joi, in turul trei la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Halep a invins-o, in turul doi, cu scorul de 4-6, 6-0, 6-1, dupa doua ore si trei minute, pe Varvara Lepsenko SUA), pozitia 50 in ierarhia mondiala, conform Mediafax. In turul trei, Simona Halep o va intalni pe Zarina Dias Kazahstan), jucatoare venita din calificari si locul 152 WTA, care a trecut, cu scorul de 6-4, 6-0, de Marina Erakovici .

Simona Halep s-a calificat in turul trei la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 11 si locul 11 WTA, s-a calificat, joi, in turul trei la Australian Open, informeaza Mediafax. Halep a invins-o, in turul doi, cu scorul de 4-6, 6-0, 6-1,.

UPDATE Australian Open (f) Simona Halep s-a calificat in turul III. Vezi rezultatele zilei

Simona Halep, cap de serie nr. 11 si nr. 11 mondial, a reusit calificarea in turul al treilea la Australian Open, dupa ce a invins-o joi pe americanca Varvara Lepchenko nr. 50 WTA), in trei seturi 4-6 6-0 6-1. UPDATE Tot joi s-au calificat in turul al treilea si Victoria Azarenka, Agnieszka Radwanska sau Maria Sarapova. Vezi in articol rezultatele zilei.

Australian Open: Simona Halep s-a calificat in turul III

Simona Halep, cap de serie nr. 11 si nr. 11 mondial, a reusit calificarea in turul al treilea la Australian Open, dupa ce a invins-o joi pe americanca Varvara Lepchenko nr. 50 WTA), in trei seturi 4-6 6-0 6-1.

Australian Open Simona Halep merge fara probleme in turul 4, adversara sa acuza: A fost ca la sauna

Simona Halep s-a calificat joi dimineata in turul al patrulea la Australian Open. Ea a invins-o pe americanca Varvara Lepchenko cu 4-6 6-0 6-1, intr-un meci care a durat doua ore si 20 de minute, jucat la 42 de grade si intrerupt de doua ori.

Monica Niculescu a invins-o pe finalista de la Wimbledon si s-a calificat in turul trei la Australian Open

Continua startul bun de sezon al Monicai Niculescu. Romanca de pe locul 60 WTA s-a calificat in turul trei la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a invins-o in trei seturi pe Sabine.

Monica Niculescu s-a calificat in turul trei la Australian Open

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 60 WTA, s-a calificat, miercuri, in turul trei la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei. Monica Niculescu a.

Australian Open: Simona Halep revine si merge in turul 3, adversara sa acuza: A fost ca la sauna

Simona Halep s-a calificat joi dimineata in turul al treilea la Australian Open. Ea a invins-o pe americanca Varvara Lepchenko cu 4-6 6-0 6-1, intr-un meci care a durat doua ore si 20 de minute, jucat la 42 de grade si intrerupt de doua ori.

Tenis: Victor Hanescu a ratat califiarea in turul trei la Australian Open

Victor Hanescu, locul 76 ATP, a ratat, joi, calificarea in turul trei al Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, potrivit site-ului oficial al competitiei. in turul doi, romanul a fost invins.

Simona Halep si Victor Hanescu, in turul II la Australian Open

Jucatorii romani de tenis Simona Halep si Victor Hanescu s-au calificat in mansa secunda a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, care se desfasoara la Melbourne. Halep a invins-o, in.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )