Libnet.ro
UNICEF

01:05

Australian Open (f): Serena Williams, in turul trei

Hotnews Hotnews,
 Australian Open (f): Serena Williams, in turul trei

Serena Williams a pierdut doar trei game-uri in meciul cu Vesna Dolonc, liderul mondial impunandu-se cu 6-1 si 6-2 s-a calificat in turul trei). Monica Niculescu a reusit una din surprizele zilei: a eliminat-o pe Sabine Lisicki. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei din turneul feminin. continuă pe Hotnews

Rezultatele tuturor romanilor, la dublu, in a treia zi de la Australian Open

Calificarea Monicai Niculescu in turul trei pe tabloul de simplu de la Australian Open nu a fost singurul rezultat notabil al romanilor in a treia zi la Antipozi. Cu exceptia Simonei Halep, care a fost eliminata in proba de dublu, restul romanilor s-au calificat in turul urmator, tot la dublu.

Monica Niculescu in turul 3 la Australian Open

Jucatoarea Monica Niculescu s-a calificat, miercuri dimineata, in turul 3 la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Niculescu merge in turul 2 la Australian Open, Cadantu eliminata

Monica Niculescu a trecut luni de primul tur la Australian Open, eliminand-o pe israelianca Shahar Peer in doua seturi. Cealalta romanca, Alexandra Cadantu a fost eliminata rusinos.

Australian Open: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 60 WTA, s-a calificat, luni, in turul doi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Australian Open: Sorana, surpriza neplacuta! Carstea a pierdut in fata unei jucatoare neo-zeelandeze

Asteptatul duel Simona Halep - Sorana Carstea nu va mai avea loc in turul 3 al Australian Open, Sorana fiind invinsa inca din primul tur.

Australian Open: Simona Halep, in turul doi dupa un meci fara probleme in fata polonezei Katarzyna Piter 6-0 si 6-1/ Begu pierde la Voskoboeva 5-7; 6-4 si 4-6

Jucatoarea Simona Halep, cap de serie numarul 11, s-a impus fara probleme, marti dimineata, in primul tur de la Australian Open, in fata jucatoarei poloneze Katarzyna Pitera, anunta site-ul competitiei. Poloneza, locul 118 WTA, venita din calificari, nu a putut face fata ritmului impus de Halep, jucatoarea romana parand ca si-a regasit forma buna din sezonul precedent. Irina-Camelia Begu a pierdut in fata Galinei Voskoboeva Kazahstan) dupa ce a reusit sa egaleze situatia la seturi si sa conduca cu 3-1 in decisiv. Voskoboeva a revenit insa si a castigat cu 7-5; 4-6 si 6-4.

Australian Open: Monica Niculescu, calificata in turul doi!.

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 60 WTA, s-a calificat, luni, in turul doi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei, conform Mediafax. Monica Niculescu a trecut in runda inaugurala de israelianca Shahar Peer, numarul 77 mondial, scor 6-4, 6-1. In turul doi, Monica Niculescu va intalni invingatoarea din meciul dintre Mirjana Lucic-Baroni Croatia) si germanca Sabine Lisicki, favorita numarul 15. Citeste si Australian Open.

Australian Open: Victor Hanescu, in turul doi al competitiei

Victor Hanescu, locul 76 ATP, s-a calificat, marti, in turul doi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Sportivul din Romania l-a invins pe germanul Peter Gojowczyk, jucator venit din calificari si pozitia 135 in ierarhia mondiala.

VIDEO Australian Open: Victor Hanescu, in turul doi al competitiei

Victor Hanescu, locul 76 ATP, s-a calificat, marti, in turul doi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Sportivul din Romania l-a invins pe germanul Peter Gojowczyk, jucator venit din calificari si pozitia 135 in ierarhia mondiala.

Australian Open: Monica Niculescu produce surpriza in fata Sabinei Lisicki

Monica Niculescu a reusit supriza zilei la Australian Open invingand-o in turul 1 pe favorita numarul 15 a competitiei, germanca Sabine Lisicki cu 2-6;6-2 si 6-2 la seturi, potrivit site-ului competitiei. In turul doi al turneului s-a calificat si Simona Halep dupa victoria categorica in fata polonezei Katarzyna Pitera 6-0; 6-1). Carstea si Begu au parasit turneul.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )