Libnet.ro
UNICEF

01:05

Australian Open: Sorana, surpriza neplacuta! Carstea a pierdut in fata unei jucatoare neo-zeelandeze

Adevărul Adevărul,
Australian Open: Sorana, surpriza neplacuta! Carstea a pierdut in fata unei jucatoare neo-zeelandeze

Asteptatul duel Simona Halep - Sorana Carstea nu va mai avea loc in turul 3 al Australian Open, Sorana fiind invinsa inca din primul tur. continuă pe Adevărul

Australian Open: Sorana Cirstea, eliminata in primul tur. Trei turnee ratate la rand!.

Sorana Cirstea a fost eliminata din turneul de mare slem, Australian Open, inca din primul tur al competitiei, ea ratand calificarea in turul al doilea la toate cele trei turnee in care a jucat la inceputul acestui an, potrivit siteului WTA. Cirstea, locul 21 WTA, a pierdut, la Australian Open, in fata Marinei Erakovici Noua Zeelanda), locul 52 WTA, cu scorul de 6-4, 7-6 8/6). Ea mai fost invinsa, tot in primul tur, la turneul de la Sydney, premergator openului australian si la turneul, care .

Australian Open (f): Sorana Carstea, invinsa de Marina Erakovic (Rezultatele din competitia feminina)

Sorana Carstea a parasit turneul de Grand Slam de la Australian Open inca din turul inaugural: a fost invinsa de Marina Erakovic, scor 6-4, 7-6. Victoria Azarenka, Simona Halep si Caroline Wozniacki merg mai departe in turneu. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei din competitia feminina.

Sorana Cirstea, eliminata de la Australian Open

Sorana Cirstea s-a trezit tarziu si insuficient la Australian Open, in Turul 1, fiind eliminata marti la ora 10:28 de Marina Erakovic Noua Zeelanda). Romania a ramas cu trei jucatori pe tabloul de simplu.

Australian Open: Simona Halep se impune fara probleme in fata polonezei Katarzyna Piter 6-0 si 6-1/ Begu pierde la Voskoboeva 5-7; 6-4 si 4-6

Jucatoarea Simona Halep, cap de serie numarul 11, s-a impus fara probleme, marti dimineata, in primul tur de la Australian Open, in fata jucatoarei poloneze Katarzyna Pitera, anunta site-ul competitiei. Poloneza, locul 118 WTA, venita din calificari, nu a putut face fata ritmului impus de Halep, jucatoarea romana parand ca si-a regasit forma buna din sezonul precedent. Irina-Camelia Begu a pierdut in fata Galinei Voskoboeva Kazahstan) dupa ce a reusit sa egaleze situatia la seturi si sa conduca cu 3-1 in decisiv. Voskoboeva a revenit insa si a castigat cu 7-5; 4-6 si 6-4.

Djokovic porneste cu dreptul spre al patrulea titlu consecutiv la Australian Open

Novak Djokovic, al doilea cap de serie de pe tabloul masculin de simplu, a debutat, luni, la Australian Open cu o victorie convingatoare in fata slovacului Lukas Lacko.

Tenis: Halep si Hanescu, debut perfect la Australian Open..

Simona Halep si Victor Hanescu au avut un debut perfect la Australian Open. Simona, desemnata cap de serie numarul 11, a invins-o in primul tur pe Katarzyna Piter, din Polonia, scor 6-0, 6-1, conform b1tv. In schimb, Hanescu a avut parte de o partida dificila in fata neamtului Peter Gojowczyk. In cele din urma, tenismenul nostru s-a impus in trei seturi, scor 7-6, 7-6, 6-3. Simona Halep se mentine pe locul 11 in clasamentul WTA, cu 3. 335 de puncte acumulate. Sorana Carstea a coborat un loc - .

LIVE Romanii la Australian Open: Marti de la ora 2:00 joaca Simona Halep, Irina Begu, Sorana Carstea si Victor Hanescu.

Alexandra Cadantu a fost eliminata luni dimineata de Flavia Pennetta din Italia, a 28-a favorita a concursului feminin, in primul tur de la Australian Open. Monica Niculescu a trecut de turul 1. Marti intra in turul 1 ceilalti patru jucatori romani: Simona Halep, Irina Begu, Victor Hanescu si Sorana Carstea primii trei incep toti marti dimineata de la ora 2:00, jucand primele partide pe terenurile lor).

LIVE Romanii la Australian Open: Niculescu avanseaza. A fost eliminata Cadantu. Marti joaca Simona Halep, Irina Begu, Sorana Carstea si Victor Hanescu.

Alexandra Cadantu a fost eliminata luni dimineata de Flavia Pennetta din Italia, a 28-a favorita a concursului feminin, in primul tur de la Australian Open. Monica Niculescu a trecut de turul 1. Marti intra in turul 1 ceilalti patru jucatori romani: Simona Halep, Irina Begu, Victor Hanescu si Sorana Carstea primii trei incep toti marti dimineata de la ora 3:00, jucand primele partide pe terenurile lor).

Sorana Cirstea a fost eliminata din turneul Australian Open in mansa inaugurala

Romanca Sorana Cirstea a fost eliminata din mansa inaugurala a turneului Australian Open dupa ce a pierdut, marti, in fata neozeelandezei Marina Erakovic. Cirstea a cedat dupa un meci de o ora si 53 de minut.

VIDEO. Tenis: Halep si Hanescu, debut perfect la Australian Open..

Simona Halep si Victor Hanescu au avut un debut perfect la Australian Open. Simona, desemnata cap de serie numarul 11, a invins-o in primul tur pe Katarzyna Piter, din Polonia, scor 6-0, 6-1, conform b1tv. // In schimb, Hanescu a avut parte de o partida dificila in fata neamtului Peter Gojowczyk. In cele din urma, tenismenul nostru s-a impus in trei seturi, scor 7-6, 7-6, 6-3. Simona Halep se mentine pe locul 11 in clasamentul WTA, cu 3. 335 de puncte acumulate. Sorana .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )