Libnet.ro
UNICEF

01:05

Australian Open (f): Sorana Carstea, invinsa de Marina Erakovic (Rezultatele din competitia feminina)

Hotnews Hotnews,
 Australian Open (f): Sorana Carstea, invinsa de Marina Erakovic (Rezultatele din competitia feminina)

Sorana Carstea a parasit turneul de Grand Slam de la Australian Open inca din turul inaugural: a fost invinsa de Marina Erakovic, scor 6-4, 7-6. Victoria Azarenka, Simona Halep si Caroline Wozniacki merg mai departe in turneu. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei din competitia feminina. continuă pe Hotnews

Sorana Cirstea, eliminata de la Australian Open

Sorana Cirstea s-a trezit tarziu si insuficient la Australian Open, in Turul 1, fiind eliminata marti la ora 10:28 de Marina Erakovic Noua Zeelanda). Romania a ramas cu trei jucatori pe tabloul de simplu.

Sorana Cirstea a fost eliminata din turneul Australian Open in mansa inaugurala

Romanca Sorana Cirstea a fost eliminata din mansa inaugurala a turneului Australian Open dupa ce a pierdut, marti, in fata neozeelandezei Marina Erakovic. Cirstea a cedat dupa un meci de o ora si 53 de minut.

Australian Open: Sorana, surpriza neplacuta! Carstea a pierdut in fata unei jucatoare neo-zeelandeze

Asteptatul duel Simona Halep - Sorana Carstea nu va mai avea loc in turul 3 al Australian Open, Sorana fiind invinsa inca din primul tur.

LIVE Romanii la Australian Open: Marti de la ora 2:00 joaca Simona Halep, Irina Begu, Sorana Carstea si Victor Hanescu.

Alexandra Cadantu a fost eliminata luni dimineata de Flavia Pennetta din Italia, a 28-a favorita a concursului feminin, in primul tur de la Australian Open. Monica Niculescu a trecut de turul 1. Marti intra in turul 1 ceilalti patru jucatori romani: Simona Halep, Irina Begu, Victor Hanescu si Sorana Carstea primii trei incep toti marti dimineata de la ora 2:00, jucand primele partide pe terenurile lor).

LIVE Romanii la Australian Open: Niculescu avanseaza. A fost eliminata Cadantu. Marti joaca Simona Halep, Irina Begu, Sorana Carstea si Victor Hanescu.

Alexandra Cadantu a fost eliminata luni dimineata de Flavia Pennetta din Italia, a 28-a favorita a concursului feminin, in primul tur de la Australian Open. Monica Niculescu a trecut de turul 1. Marti intra in turul 1 ceilalti patru jucatori romani: Simona Halep, Irina Begu, Victor Hanescu si Sorana Carstea primii trei incep toti marti dimineata de la ora 3:00, jucand primele partide pe terenurile lor).

Australian Open: Sorana Cirstea, eliminata in primul tur. Trei turnee ratate la rand!.

Sorana Cirstea a fost eliminata din turneul de mare slem, Australian Open, inca din primul tur al competitiei, ea ratand calificarea in turul al doilea la toate cele trei turnee in care a jucat la inceputul acestui an, potrivit siteului WTA. Cirstea, locul 21 WTA, a pierdut, la Australian Open, in fata Marinei Erakovici Noua Zeelanda), locul 52 WTA, cu scorul de 6-4, 7-6 8/6). Ea mai fost invinsa, tot in primul tur, la turneul de la Sydney, premergator openului australian si la turneul, care .

Tenis: Halep si Hanescu, debut perfect la Australian Open..

Simona Halep si Victor Hanescu au avut un debut perfect la Australian Open. Simona, desemnata cap de serie numarul 11, a invins-o in primul tur pe Katarzyna Piter, din Polonia, scor 6-0, 6-1, conform b1tv. In schimb, Hanescu a avut parte de o partida dificila in fata neamtului Peter Gojowczyk. In cele din urma, tenismenul nostru s-a impus in trei seturi, scor 7-6, 7-6, 6-3. Simona Halep se mentine pe locul 11 in clasamentul WTA, cu 3. 335 de puncte acumulate. Sorana Carstea a coborat un loc - .

VIDEO. Tenis: Halep si Hanescu, debut perfect la Australian Open..

Simona Halep si Victor Hanescu au avut un debut perfect la Australian Open. Simona, desemnata cap de serie numarul 11, a invins-o in primul tur pe Katarzyna Piter, din Polonia, scor 6-0, 6-1, conform b1tv. // In schimb, Hanescu a avut parte de o partida dificila in fata neamtului Peter Gojowczyk. In cele din urma, tenismenul nostru s-a impus in trei seturi, scor 7-6, 7-6, 6-3. Simona Halep se mentine pe locul 11 in clasamentul WTA, cu 3. 335 de puncte acumulate. Sorana .

Australian Open. Primul turneu de mare slem al anului debuteaza in forta.

Australian Open, primul dintre cele patru turnee de mare slem ale anului, debuteaza astazi, la Melbourne cu primele meciuri din turul I al competitiei. Daca la feminin Romania va fi reprezentata de cinci jucatoare, la simplu masculin doar Victor Hanescu va lupta sub tricolor. Editia din acest an a unuia dintre cele patru turnee majore al circuitului profesionist de tenis a fost indelung asteptata in Romania, mai ales ca atat Simona Halep, cat si Sorana Cirstea, dupa un 2013 foarte bun, sunt in .

Jucatoarea de tenis Alexandra Cadantu, eliminata in primul tur la Australian Open.

Alexandra Cadantu, locul 59 WTA, a fost eliminata, luni, in runda inaugurala la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei, citat de Mediafax. Alexandra Cadantu a fost invinsa in primul tur de italianca Flavia Pennetta, numarul 29 mondial si a 28-a favorita, scor 6-0, 6-2.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )