Libnet.ro
UNICEF

07:00

Australian Open: Irina-Camelia Begu, eliminata de Eugenie Bouchard in optimi/ Canadianca va juca impotriva Mariei Sharapova

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Irina-Camelia Begu, eliminata de Eugenie Bouchard in optimi/ Canadianca va juca impotriva Mariei Sharapova

Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, a fost invinsa, duminica, de canadianca Eugenie Bouchard, locul 7 WTA si cap de serie numarul 7, scor 1-6, 7-5, 2-6, in optimile de finala la Australian Open, primul Grand Slam al anului. continuă pe Hotnews

Australian Open 2015: Irina-Camelia Begu, eliminata de Eugenie Bouchard in optimi cu scorul1-6, 7-5, 2-6

Australian Open 2015. Jucatoarea romanca de tenis Irina Begu, numarul 42 mondial, a fost invinsa duminica de reprezentanta Canadei, Eugenie Bouchard locul 7 WTA), cu scorul 1-6, 7-5, 2-6, in optimile de finala de la Australian Open.

Australian Open Irina-Camelia Begu castiga cu Carina Witthoeft 6-4, 6-4/ In optimi, contra lui Bouchard

Irina Camelia-Begu 42 WTA) a avut o partida dificila cu germanca Carina Witthoeft 104 WTA) pe care a invins-o greu, in doua seturi, 6-4, 6-4. Ambele seturi au avut o desfasurare similara, cu romanca reusind break-ul in debutul fiecarui set, germanca reusea rebreak-ul si se parea ca a preluat initiativa, dar Irina a reusit sa revina de fiecare data si sa castige. Cea mai mare performanta de pana acum a Irinei care va juca in optimi cu Eugenie Bouchard.

LIVE AUSTRALIAN OPEN Irina Begu in optimi cu Eugenie Bouchard (Duminica, ora 2:00)

Irina Begu se afla in fata celei mai mari performante din cariera la un turneu de Mare Slem. Ajunsa in optimile de finala, rezultat etalon pentru cariera sa, Begu forteaza duminica de la ora 2:00, in deschiderea zilei pe Rod Laver Arena, calificarea intre cele mai bune opt jucatoare de la Australian Open. Adversara ii este canadianca Eugenie Bouchard, a 7-a favorita a turneului, iar meciul este live text in aceasta pagina.

Australian Open 2015. Irina-Camelia Begu s-a calificat in optimi, dupa 6-4, 6-4 cu Witthoeft. Urmeaza Bouchard!

Australian Open 2015. Irina-Camelia Begu, 42 WTA, s-a calificat in optimile turneului de Grand Slam, dupa ce a invins-o cu scorul de 6-4, 6-4 pe Carina Witthoeft Germania), 104 WTA.

Australian Open: Programul sportivilor romani - La ce ora vor evolua Simona Halep si Irina-Camelia Begu

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul de vineri, a cincea zi a turneului de Grand Slam. Simona Halep o va intalni pe Margaret Court pe Bethanie Mattek-Sands, acesta fiind meciul al treilea pe respectiva arena. Irina Camelia-Begu va juca cu Carina Witthoeft in al doilea meci de pe Hisense Arena.

Simona Halep si Irina-Camelia Begu, in optimile de finala ale Australian Open

Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 7-5, pe americanca Bethanie Mattek-Sands, locul 258 WTA, calificandu-se in optimile de finala ale Australian Open, in timp ce Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, a invins-o, vineri, cu.

Australian Open 2015. Begu, eliminata de Bouchard, dupa un meci strans. Cea mai buna performanta din cariera

Australian Open 2015. Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, a fost eliminata, in optimile turneului de Grand Slam australian, de canadianca Eugenie Bouchard, cap de serie numarul 7, scor 1-6, 7-5, 2-6.

VIDEO. Australian Open 2015. Begu, eliminata de Bouchard, dupa un meci strans. Cea mai buna performanta din cariera

Australian Open 2015. Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, a fost eliminata, in optimile turneului de Grand Slam australian, de canadianca Eugenie Bouchard, cap de serie numarul 7, scor 1-6, 7-5, 2-6.

Irina Begu ajunge in optimi de finala la Australian Open si isi da intalnire cu Bouchard

Jucatoarea Irina-Camelia Begu continua parcursul remarcabil la Australian Open, unde s-a calificat vineri dimineata intre cele mai bune 16 jucatoare dupa ce a invins-o pe CarinaWitthoeft din Germania, cu 6-4, 6-4. Begu o intalneste pentru un loc in sferturi pe Eugenie Bouchard, favorita din Canada.

GAME cu GAME AUSTRALIAN OPEN Irina Begu in optimi cu Eugenie Bouchard

Irina Begu se afla in fata celei mai mari performante din cariera la un turneu de Mare Slem. Ajunsa in optimile de finala, rezultat etalon pentru cariera sa, Begu a fortat duminica de la ora 2:00, in deschiderea zilei pe Rod Laver Arena, calificarea intre cele mai bune opt jucatoare de la Australian Open. Adversara i-a fost canadianca Eugenie Bouchard, a 7-a favorita a turneului, iar meciul a fost live text in aceasta pagina.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )