Libnet.ro
UNICEF

11:30

GAME cu GAME AUSTRALIAN OPEN Irina Begu in optimi cu Eugenie Bouchard

Online Sport Online Sport,
GAME cu GAME AUSTRALIAN OPEN Irina Begu in optimi cu Eugenie Bouchard

Irina Begu se afla in fata celei mai mari performante din cariera la un turneu de Mare Slem. Ajunsa in optimile de finala, rezultat etalon pentru cariera sa, Begu a fortat duminica de la ora 2:00, in deschiderea zilei pe Rod Laver Arena, calificarea intre cele mai bune opt jucatoare de la Australian Open. Adversara i-a fost canadianca Eugenie Bouchard, a 7-a favorita a turneului, iar meciul a fost live text in aceasta pagina. continuă pe Online Sport

LIVE AUSTRALIAN OPEN Irina Begu in optimi cu Eugenie Bouchard (Duminica, ora 2:00)

Irina Begu se afla in fata celei mai mari performante din cariera la un turneu de Mare Slem. Ajunsa in optimile de finala, rezultat etalon pentru cariera sa, Begu forteaza duminica de la ora 2:00, in deschiderea zilei pe Rod Laver Arena, calificarea intre cele mai bune opt jucatoare de la Australian Open. Adversara ii este canadianca Eugenie Bouchard, a 7-a favorita a turneului, iar meciul este live text in aceasta pagina.

GAME cu GAME AUSTRALIAN OPEN Irina Begu - Carina Witthoeft

Irina Begu a ajuns in premiera in cariera sa de jucatoare profesionista in turul 3 la un turneu de Mare Slem si a patruns vineri dimineata, live text pe onlinesport. ro dupa ora 4:30, intre cele mai bune 16 jucatoare de la Australian Open, adicain faza optimilor de finala.

LIVE AUSTRALIAN OPEN Irina Begu - Carina Witthoeft (vineri dupa ora 3:30)

Irina Begu a ajuns in premiera in cariera sa de jucatoare profesionista in turul 3 la un turneu de Mare Slem si are o sansa imensa de a patrunde vineri dimineata, live text pe onlinesport. ro dupa ora 3:30, intre cele mai bune 16 jucatoare de la Australian Open, adica de a ajunge in faza optimilor de finala.

Australian Open: Irina Begu, calificata in turul al doilea al probei feminine de dublu

Perechea formata din jucatoarea romana de tenis Irina Begu si Lara Arruabarrena Spania) s-a calificat in runda a doua a probei feminine de dublu din cadrul turneului Australian Open, primul de Mare Slem al.

Australian Open 2015. Begu, eliminata de Bouchard, dupa un meci strans. Cea mai buna performanta din cariera

Australian Open 2015. Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, a fost eliminata, in optimile turneului de Grand Slam australian, de canadianca Eugenie Bouchard, cap de serie numarul 7, scor 1-6, 7-5, 2-6.

VIDEO. Australian Open 2015. Begu, eliminata de Bouchard, dupa un meci strans. Cea mai buna performanta din cariera

Australian Open 2015. Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, a fost eliminata, in optimile turneului de Grand Slam australian, de canadianca Eugenie Bouchard, cap de serie numarul 7, scor 1-6, 7-5, 2-6.

Australian Open 2015.Irina Begu a speriat-o pe Bouchard. Canadianca s-a certat in oglinda dupa setul al doilea

In optimile Australian Open, Irina Begu a cedat in trei seturi in fata jucatoarei din Canada, scor 1-6, 7-5, 2-6, dar a fost protagonista unei reveniri spectaculoase in setul al doilea.

Irina Begu se opreste in optimi la Australian Open dupa un meci de trei seturi cu Eugenie Bouchard

Jucatoarea Irina Begu a ratat, duminica dimineata, calificarea in sferturile de finala la Australian Open, dupa ce a fost invinsa de a 7-a favorita, canadianca Eugenie Bouchard, in trei seturi, cu 1-6, 7-5, 2-6.

Australian Open: Irina-Camelia Begu, eliminata de Eugenie Bouchard in optimi/ Canadianca va juca impotriva Mariei Sharapova

Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, a fost invinsa, duminica, de canadianca Eugenie Bouchard, locul 7 WTA si cap de serie numarul 7, scor 1-6, 7-5, 2-6, in optimile de finala la Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Irina Begu ajunge in optimi de finala la Australian Open si isi da intalnire cu Bouchard

Jucatoarea Irina-Camelia Begu continua parcursul remarcabil la Australian Open, unde s-a calificat vineri dimineata intre cele mai bune 16 jucatoare dupa ce a invins-o pe CarinaWitthoeft din Germania, cu 6-4, 6-4. Begu o intalneste pentru un loc in sferturi pe Eugenie Bouchard, favorita din Canada.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )