Libnet.ro
UNICEF

07:00

Irina Begu se opreste in optimi la Australian Open dupa un meci de trei seturi cu Eugenie Bouchard

Online Sport Online Sport,
Irina Begu se opreste in optimi la Australian Open dupa un meci de trei seturi cu Eugenie Bouchard

Jucatoarea Irina Begu a ratat, duminica dimineata, calificarea in sferturile de finala la Australian Open, dupa ce a fost invinsa de a 7-a favorita, canadianca Eugenie Bouchard, in trei seturi, cu 1-6, 7-5, 2-6. continuă pe Online Sport

Simona Halep in sferturi la Australian Open dupa o victorie categorica in fata Yaninei Wickmayer

Simona Halep s-a calificat, duminica, pentru al doilea an consecutiv in sferturile de finala la Australian Open, dupa ce a invins-o de o maniera categorica pe Yanina Wickmayer din Belgia, cu 6-4, 6-2. In sferturi Halep o intalneste pe Ekaterina Makarova din Rusia.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Australian Open, dupa ce a invins-o pe Yanina Wickmayer cu 6-4, 6-2

Tenismena Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o in optimi pe belgianca Yanina Wickmayer, locul 80 mondial, scor 6-4, 6-2 si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului Australian Open, primul Grand Slam al.

GAME cu GAME AUSTRALIAN OPEN Irina Begu in optimi cu Eugenie Bouchard

Irina Begu se afla in fata celei mai mari performante din cariera la un turneu de Mare Slem. Ajunsa in optimile de finala, rezultat etalon pentru cariera sa, Begu a fortat duminica de la ora 2:00, in deschiderea zilei pe Rod Laver Arena, calificarea intre cele mai bune opt jucatoare de la Australian Open. Adversara i-a fost canadianca Eugenie Bouchard, a 7-a favorita a turneului, iar meciul a fost live text in aceasta pagina.

LIVE AUSTRALIAN OPEN Irina Begu in optimi cu Eugenie Bouchard (Duminica, ora 2:00)

Irina Begu se afla in fata celei mai mari performante din cariera la un turneu de Mare Slem. Ajunsa in optimile de finala, rezultat etalon pentru cariera sa, Begu forteaza duminica de la ora 2:00, in deschiderea zilei pe Rod Laver Arena, calificarea intre cele mai bune opt jucatoare de la Australian Open. Adversara ii este canadianca Eugenie Bouchard, a 7-a favorita a turneului, iar meciul este live text in aceasta pagina.

Australian Open 2015: Irina-Camelia Begu, eliminata de Eugenie Bouchard in optimi cu scorul1-6, 7-5, 2-6

Australian Open 2015. Jucatoarea romanca de tenis Irina Begu, numarul 42 mondial, a fost invinsa duminica de reprezentanta Canadei, Eugenie Bouchard locul 7 WTA), cu scorul 1-6, 7-5, 2-6, in optimile de finala de la Australian Open.

Irina Begu ajunge in optimi de finala la Australian Open si isi da intalnire cu Bouchard

Jucatoarea Irina-Camelia Begu continua parcursul remarcabil la Australian Open, unde s-a calificat vineri dimineata intre cele mai bune 16 jucatoare dupa ce a invins-o pe CarinaWitthoeft din Germania, cu 6-4, 6-4. Begu o intalneste pentru un loc in sferturi pe Eugenie Bouchard, favorita din Canada.

Irina Begu ajunge in optimi de finala la Australian Open

Jucatoarea Irina-Camelia Begu continua parcursul remarcabil la Australian Open, unde s-a calificat vineri dimineata intre cele mai bune 16 jucatoare dupa ce a invins-o pe CarinaWitthoeft din Germania, cu 6-4, 6-4.

Australian Open 2015. Live Text Simona Halep - Bethanie Mattek-Sands: 6-4, 5-2. Romanca aproape de optimi. Begu, deja calificata!

AUSTRALIAN OPEN 2015 Simona Halep, cap de serie numarul 3, joaca, vineri, de la ora 06. 00 ora Romaniei), in turul al treilea, impotriva americancei Bethanie Mattek-Sands, locul 258 WTA.

Halep si Begu, in optimi la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 7-5, pe americanca Bethanie Mattek-Sands, locul 258 WTA, calificandu-se in optimile de finala ale Australian Open, faza in care.

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in optimi la Australian Open

Simona Halep a vorbit vineri dimineata, dupa ce a reusit sa se califice in optimile de finala de la Australian Open.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )