Libnet.ro
UNICEF

22:00

Australian Open: Jucatorul imbracat cu cel mai mult prost gust (foto)

Online Sport Online Sport,
Australian Open: Jucatorul imbracat cu cel mai mult prost gust (foto)

Este un jucator la Australian Open care frapeaza prin prostul gust cu care este imbracat. El tocmai s-a calificat in turul 4, vineri dimineata. Este vorba de Thomas Berdych. El poarta un tricou ca de fotbal in dungi, in culorile tarii Argentinei, desi este ceh, pe care il asorteaza cum nu se poate mai prost cu niste pantaloni rosii sifonati. Culmea ca nu se imbraca de capul lui, ci este trimis astfel de compania de imbracaminte HM. continuă pe Online Sport

15 ianuarie 2014 - data la care se implinesc 164 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu. Ce poezie te-a impresionat cel mai mult?

Astazi se implinesc 164 de ani de la nasterea poetului national al romanilor, Mihai Eminescu. A fost considerat de critici cel mai important artist liric si unul dintre reprezentantii unui romantism literar.

MOTIVUL pentru care diplomatul britanic s-a sinucis e sfasietor. Cel mai mult isi dorise o familie

Diplomatul britanic care s-a sinucis la Baia Mare a lasat un bilet de adio pentru rude, in care si-a explicat gestul. Se pare ca el era deprimat pentru ca nu reusise sa isi intemeieze o familie. Britanicul se.

Dezastrul sta la panda. Cel mai important ghetar din Antarctica a atins un punct critic al topirii

Ghetarul care contribuie cel mai mult la cresterea nivelului marii dintre toti colosii de gheata ai Antarcticii a atins un punct critic al topirii incontrolabile. Potrivit unui studiu prezentat de LiveScience,.

Infidelitatea, acceptata cel mai usor de francezi

Francezii sunt cei care accepta cel mai mult infidelitatea, comparativ cu oamenii din alte state. Asta inseamna ca 53% dintre francezi considera ca o aventura extraconjugala este acceptabila din punct de vedere moral, potrivit unui studiu.

Sport extrem la Australian Open, un jucator si un copil de mingi au lesinat: Pana moare cineva

Jucatorul canadian Frank Dancevic si un copil de mingi au avut nevoie de ingrijiri medicale, marti dimineata, dupa ce au lesinat la Australian Open. Alti jucatori au rezistat, insa nu e om care sa nu se planga la Melbourne din cauza caniculei, temperaturile ajungand la 42 de grade Celsius.

Tur de forta al lui Djokovici la Australian Open: sarbul isi continua marsul spre un nou titlul la Melbourne. Rezultatele primilor clasati in ierarhia ATP

Cel mai bun tenismen din zona Balcanilor, sarbul Novak Djokovici, defileaza deocamdata la Australian Open. Ocupantul locului secund in clasamentul ATP s-a calificat vineri in optimile de finala, avand un parcurs perfect pana acum la Melbourne.

Tur de forta al lui Djokovici la Australian Open: sarbul isi continua marsul spre un nou titlu la Melbourne. Rezultatele primilor clasati in ierarhia ATP

Cel mai bun tenismen din zona Balcanilor, sarbul Novak Djokovici, defileaza deocamdata la Australian Open. Ocupantul locului secund in clasamentul ATP s-a calificat vineri in optimile de finala, avand un parcurs perfect pana acum la Melbourne.

Lisicki, ironizata la Australian Open: Probabil a uitat ca Niculescu a trimis mingile ...

Jucatoarea germana Sabine Lisicki a fost ironizata de site-ul oficial al Australian Open dupa ce s-a plans ca a fost invinsa de caldura in meciul cu Monica Niculescu, editorii paginii web tinand sa-i aminteasca finalistei de la Wimbledon ca romanca a trimis mingile castigatoare, nu soarele, potrivit Mediafax. Dupa infrangerea suferita miercuri, Lisicki le-a scris fanilor pe contul ei de Twitter: Am fost invinsa de caldura astazi. Sunt foarte nefericita, dar asta e viata. Va multumesc mult ca .

Niculescu si-a egalat cea mai buna clasare la Australian Open

Monica Niculescu si-a egalat in 2014 cea ma buna clasare din cariera la Australian Open, turul 3. La fel si Hanescu, eliminat in turul 2. Apasati aici pentru a vedea cele mai bune clasari din toate timpurile ale sportivilor romani la Melbourne.

Serena Williams mai doboara un record la Australian Open, in turul al treilea.

Serena Williams, numarul 1 mondial, a doborat un nou record la Australian Open, dupa ce a trecut in turul al patrulea de slovaca Daniela Hantuchova. Favorita numarul 1 a competitiei a ajuns la cea de a 61 victorie la Australian Open, anul acesta fiind in cursa pentru al saselea titlu la grand slamul australian. Astfel Williams a depasit numarul recordul de victorii, detinut pana acum de Margaret Court. Williams s-a impus in turul al treilea cu scorul de 6-3, 6-3, in doar 80 minute. A fost un .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )