Libnet.ro
UNICEF

00:08

Sport extrem la Australian Open, un jucator si un copil de mingi au lesinat: Pana moare cineva

Online Sport Online Sport,
Sport extrem la Australian Open, un jucator si un copil de mingi au lesinat: Pana moare cineva

Jucatorul canadian Frank Dancevic si un copil de mingi au avut nevoie de ingrijiri medicale, marti dimineata, dupa ce au lesinat la Australian Open. Alti jucatori au rezistat, insa nu e om care sa nu se planga la Melbourne din cauza caniculei, temperaturile ajungand la 42 de grade Celsius. continuă pe Online Sport

Begu paraseste Australian Open dupa ce a avut mingi de meci in primul tur

Ajunsa pe tabloul principal de simplu de la Australian Open dupa ce a trecut de trei tururi de calificare, Irina-Camelia Begu a ratat incredibil calificare in turul secund.

Australian Open: Victor Hanescu, in turul doi al competitiei

Victor Hanescu, locul 76 ATP, s-a calificat, marti, in turul doi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Sportivul din Romania l-a invins pe germanul Peter Gojowczyk, jucator venit din calificari si pozitia 135 in ierarhia mondiala.

VIDEO Australian Open: Victor Hanescu, in turul doi al competitiei

Victor Hanescu, locul 76 ATP, s-a calificat, marti, in turul doi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Sportivul din Romania l-a invins pe germanul Peter Gojowczyk, jucator venit din calificari si pozitia 135 in ierarhia mondiala.

Australian Open: Sorana Cirstea, eliminata in primul tur. Trei turnee ratate la rand!.

Sorana Cirstea a fost eliminata din turneul de mare slem, Australian Open, inca din primul tur al competitiei, ea ratand calificarea in turul al doilea la toate cele trei turnee in care a jucat la inceputul acestui an, potrivit siteului WTA. Cirstea, locul 21 WTA, a pierdut, la Australian Open, in fata Marinei Erakovici Noua Zeelanda), locul 52 WTA, cu scorul de 6-4, 7-6 8/6). Ea mai fost invinsa, tot in primul tur, la turneul de la Sydney, premergator openului australian si la turneul, care .

Simona Halep si Victor Hanescu, debut perfect la Australian Open

Simona Halep si Victor Hanescu au avut un debut perfect la Australian Open. Simona, desemnata cap de serie numarul 11, a invins-o in primul tur pe Katarzyna Piter, din Polonia, scor 6-0, 6-1. in schimb,.

Australian Open: Monica Niculescu, calificata in turul doi!.

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 60 WTA, s-a calificat, luni, in turul doi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei, conform Mediafax. Monica Niculescu a trecut in runda inaugurala de israelianca Shahar Peer, numarul 77 mondial, scor 6-4, 6-1. In turul doi, Monica Niculescu va intalni invingatoarea din meciul dintre Mirjana Lucic-Baroni Croatia) si germanca Sabine Lisicki, favorita numarul 15. Citeste si Australian Open.

Simona Halep si Victor Hanescu, in turul II la Australian Open

Jucatorii romani de tenis Simona Halep si Victor Hanescu s-au calificat in mansa secunda a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, care se desfasoara la Melbourne. Halep a invins-o, in.

Sorana Cirstea a fost eliminata din turneul Australian Open in mansa inaugurala

Romanca Sorana Cirstea a fost eliminata din mansa inaugurala a turneului Australian Open dupa ce a pierdut, marti, in fata neozeelandezei Marina Erakovic. Cirstea a cedat dupa un meci de o ora si 53 de minut.

Australian Open (f): Sorana Carstea, invinsa de Marina Erakovic (Rezultatele din competitia feminina)

Sorana Carstea a parasit turneul de Grand Slam de la Australian Open inca din turul inaugural: a fost invinsa de Marina Erakovic, scor 6-4, 7-6. Victoria Azarenka, Simona Halep si Caroline Wozniacki merg mai departe in turneu. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei din competitia feminina.

Australian Open: Sorana, surpriza neplacuta! Carstea a pierdut in fata unei jucatoare neo-zeelandeze

Asteptatul duel Simona Halep - Sorana Carstea nu va mai avea loc in turul 3 al Australian Open, Sorana fiind invinsa inca din primul tur.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )