Libnet.ro
UNICEF

01:05

Australian Open: Monica Niculescu, eliminata in turul doi

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Monica Niculescu, eliminata in turul doi

Monica Niculescu a parasit turneul de la Australian Open in turul doi, dupa ce a fost invinsa in trei seturi, scor 4-6, 6-2, 4-6, de Elizaveta Kulichkova Rusia, locul 109 in lume). continuă pe Hotnews

Australian Open: Monica Niculescu, in turul doi

Monica Niculescu, locul 40 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-2, 6-1, pe Teliana Pereira, numarul 46 mondial, din Brazilia, reusind astfel sa se califice in turul doi al turneului de la Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Australian Open: Monica Niculescu si-a aflat adversara din turul doi - Inca o surpriza la Melbourne

Monica Niculescu a aflat deja cu cine va evolua in turul doi de la Australian Open, jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe Elizaveta Kulichkova locul 109 WTA). Rusoaica a invins-o surprinzator pe Andrea Petkovic, cap de serie numarul 22.

Australian Open: Monica Niculescu, victorie categorica in primul tur

Monica Niculescu a fost prima jucatoare din Romania intrata in primul tur la Australian Open. Aceasta a intalnit-o, luni dimineata, peTelianei Pereira din Brazilia.

LIVE Australian Open: Monica Niculescu - Teliana Pereira in primul tur

Urmariti in aceasta pagina LIVE TEXT amanunte de la partida pe care o sustine Monica Niculescu in primul tur la Australian Open contra Telianei Pereira din Brazilia.

Australian Open: Venus Williams, invinsa in turul intai - Muguruza, Lisicki, Pliskova, Bacsinszky si Makarova, in turul doi

Venus Williams, cap de serie numarul opt, a fost eliminata in turul intai al turneului de la Australian Open, sportiva din SUA fiind depasita in doua seturi, scor 6-4 6-2, de Johanna Konta. S-au calificat, printre altele, Garbine Muguruza, Sabine Lisicki, Karolina Pliskova, Timea Bacsinszky si Ekaterina Makarova.

Monica Niculescu, adversara surpriza in turul 2 la Australian Open

Monica Niculescu a aflat la scurt timp dupa calificarea in turul 2 de la Australian Open cu cine va juca in aceasta faza a competitiei.

Australian Open: Andreea Mitu, eliminata in runda inaugurala de Julia Goerges

Andreea Mitu locul 96 WTA) a parasit turneul de Grand Slam de la Australian Open inca din primul tur, dupa ce a fost invinsa, in doua seturi, scor 6-3, 6-4, de Julia Goerges, Germania, locul 45 in lume.

Australian Open: Alexandra Dulgheru s-a calificat in turul doi

Alexandra Dulgheru, locul 61 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de Grand Slam de la Australian Open, dupa ce a trecut, scor 6-4, 6-2, de Storm Sanders Australia, locul 355 WTA - wildcard).

Monica Niculescu pierde in turul 2 la Australian Open

Monica Niculescu a jucat miercuri dimineatain turul 2 de la Australian Open, contra jucatoareiElizaveta Kulichkova, in fata careia a cedat in trei seturi dupa aproape trei ore de joc. Invingatoarea acestui meci o intalneste in turul 3 pe Carla Suarez Navarro din Spania, a 10-a favorita a intrecerii. Pariaza pe Australian Open:Bonus special la NetBet pentru Australian Open - O saptamana de tenis|Bonus general de 450 de lei la NetBet |Bonus de200 de leila Winmasters, vezi aicicotele de la Australian Open .

LIVE Monica Niculescu in turul 2 la Australian Open

Monica Niculescu joaca astazi in turul 2 de la Australian Open, contra jucatoareiElizaveta Kulichkova. Invingatoarea acestui meci o intalneste in turul 3 pe Carla Suarez Navarro din Spania, a 10-a favorita a intrecerii. Pariaza pe Australian Open:Bonus special la NetBet pentru Australian Open - O saptamana de tenis|Bonus general de 450 de lei la NetBet |Bonus de200 de leila Winmasters, vezi aicicotele de la Australian Open .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )