Libnet.ro
UNICEF

01:05

Monica Niculescu pierde in turul 2 la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Monica Niculescu pierde in turul 2 la Australian Open

Monica Niculescu a jucat miercuri dimineatain turul 2 de la Australian Open, contra jucatoareiElizaveta Kulichkova, in fata careia a cedat in trei seturi dupa aproape trei ore de joc. Invingatoarea acestui meci o intalneste in turul 3 pe Carla Suarez Navarro din Spania, a 10-a favorita a intrecerii. Pariaza pe Australian Open:Bonus special la NetBet pentru Australian Open - O saptamana de tenis|Bonus general de 450 de lei la NetBet |Bonus de200 de leila Winmasters, vezi aicicotele de la Australian Open . continuă pe Online Sport

LIVE Monica Niculescu in turul 2 la Australian Open

Monica Niculescu joaca astazi in turul 2 de la Australian Open, contra jucatoareiElizaveta Kulichkova. Invingatoarea acestui meci o intalneste in turul 3 pe Carla Suarez Navarro din Spania, a 10-a favorita a intrecerii. Pariaza pe Australian Open:Bonus special la NetBet pentru Australian Open - O saptamana de tenis|Bonus general de 450 de lei la NetBet |Bonus de200 de leila Winmasters, vezi aicicotele de la Australian Open .

AZI LIVE, Monica Niculescu in turul 2 la Australian Open (dupa ora 8:30)

Monica Niculescu joaca astazi in turul 2 de la Australian Open, contra jucatoareiElizaveta Kulichkova. Pariaza pe Australian Open:Bonus special la NetBet pentru Australian Open - O saptamana de tenis|Bonus general de 450 de lei la NetBet |Bonus de200 de leila Winmasters, vezi aicicotele de la Australian Open .

Australian Open: Monica Niculescu, eliminata in turul doi

Monica Niculescu a parasit turneul de la Australian Open in turul doi, dupa ce a fost invinsa in trei seturi, scor 4-6, 6-2, 4-6, de Elizaveta Kulichkova Rusia, locul 109 in lume).

Monica Niculescu, adversara surpriza in turul 2 la Australian Open

Monica Niculescu a aflat la scurt timp dupa calificarea in turul 2 de la Australian Open cu cine va juca in aceasta faza a competitiei.

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Australian Open

Monica Niculescu a invins-o pe Teliana Pereira si s-a calificat in turul doi la Australian OpenBUCURESTI MEDIAFAX) - Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 40 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-2, 6-1, pe .

Australian Open: Monica Niculescu, in turul doi

Monica Niculescu, locul 40 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-2, 6-1, pe Teliana Pereira, numarul 46 mondial, din Brazilia, reusind astfel sa se califice in turul doi al turneului de la Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Serena Williams si Maria Sharapova trec in turul 3 la Australian Open

Serena Williams si Maria Sharapova si-au tinut blazonul si au avansat fara nici o problema, marti noapte, in turul 3 de la Australian Open.

LIVE Alexandra Dulgheru - Angelique Kerber in turul 2 la Australian Open (joi, ora 10:00)

Urmariti joi dupa ora 10:00 meciul pe care Alexandra Dulgheru, singura jucatoare din Romania ramasa in competitia de simplu la Australian Open, il sustine contra lui Angelique Kerber din Germania, a 7-a favorita a turneului.

Australian Open: Monica Niculescu si-a aflat adversara din turul doi - Inca o surpriza la Melbourne

Monica Niculescu a aflat deja cu cine va evolua in turul doi de la Australian Open, jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe Elizaveta Kulichkova locul 109 WTA). Rusoaica a invins-o surprinzator pe Andrea Petkovic, cap de serie numarul 22.

Monica Niculescu a fost eliminata la Australian Open. invinsa de o jucatoare din afara TOP 100 WTA

Monica Niculescu, locul 40 WTA, joaca la aceasta ora in turul doi la Australian Open impotriva sportivei din Rusia Elizaveta Kulichkova 109 WTA). Dupa ce rusoaica a castigat primul set .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )