Libnet.ro
UNICEF

05:30

Monica Niculescu a fost eliminata la Australian Open. invinsa de o jucatoare din afara TOP 100 WTA

Antena3 Antena3,
Monica Niculescu a fost eliminata la Australian Open. invinsa de o jucatoare din afara TOP 100 WTA

Monica Niculescu, locul 40 WTA, joaca la aceasta ora in turul doi la Australian Open impotriva sportivei din Rusia Elizaveta Kulichkova 109 WTA). Dupa ce rusoaica a castigat primul set . continuă pe Antena3

Australian Open: Patru jucatoare din Romania pe tabloul de dublu. Doua dintre ele fac pereche la Melbourne

Azi a avut loc si tragerea la sorti a meciurilor de dublu feminin de la Australian Open. Romania e reprezentata de patru jucatoare, doua facand chiar pereche.

LIVE Monica Niculescu in turul 2 la Australian Open

Monica Niculescu joaca astazi in turul 2 de la Australian Open, contra jucatoareiElizaveta Kulichkova. Invingatoarea acestui meci o intalneste in turul 3 pe Carla Suarez Navarro din Spania, a 10-a favorita a intrecerii. Pariaza pe Australian Open:Bonus special la NetBet pentru Australian Open - O saptamana de tenis|Bonus general de 450 de lei la NetBet |Bonus de200 de leila Winmasters, vezi aicicotele de la Australian Open .

AZI LIVE, Monica Niculescu in turul 2 la Australian Open (dupa ora 8:30)

Monica Niculescu joaca astazi in turul 2 de la Australian Open, contra jucatoareiElizaveta Kulichkova. Pariaza pe Australian Open:Bonus special la NetBet pentru Australian Open - O saptamana de tenis|Bonus general de 450 de lei la NetBet |Bonus de200 de leila Winmasters, vezi aicicotele de la Australian Open .

Simona Halep isi ia adio de la Australian Open dupa primul tur. O elimina o chinezoaica fara victorie pana acum intr-un Grand Slam

Simona Halep a fost eliminata, marti, in primul tur la Australian Open de Shuai Zhang, o jucatoare ajunsa pe tabloul principal in urma calificarilor si care nu mai castigase pana acum niciun meci intr-un turneu de Mare Slem in cele 14 tentative de pana acum.

Australian Open: Monica Niculescu, eliminata in turul doi

Monica Niculescu a parasit turneul de la Australian Open in turul doi, dupa ce a fost invinsa in trei seturi, scor 4-6, 6-2, 4-6, de Elizaveta Kulichkova Rusia, locul 109 in lume).

Australian Open: Monica Niculescu, victorie categorica in primul tur

Monica Niculescu a fost prima jucatoare din Romania intrata in primul tur la Australian Open. Aceasta a intalnit-o, luni dimineata, peTelianei Pereira din Brazilia.

Australian Open: Multe surprize la Melbourne din prima zi - Caroline Wozniacki, eliminata

Tabloul de simplu feminin de la Australian Open a oferit surprize inca din prima zi de intreceri. Caroline Wozniacki, cap de serie numarul 16, a parasit competitia din runda inaugurala, fiind invinsa de Yulia Putintseva. Au mai fost eliminate si alte jucatoare din categoria capilor de serie: Anastasia Pavlyuchenkova 26), Anna Karolina Schmiedlova 27), Sara Errani 17) si Sloane Stephens 24). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei.

Monica Niculescu pierde in turul 2 la Australian Open

Monica Niculescu a jucat miercuri dimineatain turul 2 de la Australian Open, contra jucatoareiElizaveta Kulichkova, in fata careia a cedat in trei seturi dupa aproape trei ore de joc. Invingatoarea acestui meci o intalneste in turul 3 pe Carla Suarez Navarro din Spania, a 10-a favorita a intrecerii. Pariaza pe Australian Open:Bonus special la NetBet pentru Australian Open - O saptamana de tenis|Bonus general de 450 de lei la NetBet |Bonus de200 de leila Winmasters, vezi aicicotele de la Australian Open .

Australian Open LIVE: Monica Niculescu - Elizaveta Kulichkova. Rasturnare de situatie

Monica Niculescu, locul 40 WTA, joaca la aceasta ora in turul doi la Australian Open impotriva sportivei din Rusia Elizaveta Kulichkova 109 WTA). Dupa ce rusoaica a castigat primul set .

Monica Niculescu, adversara surpriza in turul 2 la Australian Open

Monica Niculescu a aflat la scurt timp dupa calificarea in turul 2 de la Australian Open cu cine va juca in aceasta faza a competitiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )