Libnet.ro
UNICEF

00:08

Australian Open: Rafa Nadal isi cicatrizeaza rana cu un aparat revolutionar

Online Sport Online Sport,
Australian Open: Rafa Nadal isi cicatrizeaza rana cu un aparat revolutionar

Rafa Nadal face la Australian Open 2014 tot ce poate mai bine ca sa isi vindece rana de la mana care il impiedica sa joace la capacitatea maxima. continuă pe Online Sport

Australian Open: Rafa Nadal se califica in semifinale, dupa victoria in fata lui Grigor Dimitrov

Spaniolul Rafa Nadal, numarul unu mondial, s-a calificat miercuri in semifinalele turneului Australian Open, dupa ce l-a invins in sferturi pe bulgarul Grigor Dimitrov, scor 3-6 7-6 7-6 6-2.

Australian Open: Rafael Nadal, in sferturi

Rafael Nadal s-a calificat in sferturile turneului de la Australian Open, dupa ce l-a invins pe japonezul Kei Nishikori. A fost 7-63) 7-5 7-63) pentru liderul mondial. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei din turneul masculin.

FOTOGALERIE Imaginea zilei la Australian Open: Cum arata palma stanga a lui Rafael Nadal

Rafael Nadal a avut nevoie de ingrijiri pe durata partidei cu Grigor Dimitrov sferturi, Australian Open) din cauza ranilor pe care le are in palma stanga. Efortul mare depus a lasat urme adanci. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu rana lui Nadal.

Azi LIVE Nadal - Federer in semifinale la Australian Open (10:30)

Onlinesport. ro transmite live text, vineri de la ora 10:30, meciul dintre Rafael Nadal si Roger Federer din semifinalele turneului de la Australian Open.

Semifinale Australian Open: Nadal - Federer, spectacol mai mare decat in finala!.

Roger Federer este ultimul tenismen calificat in semifinalele turneului de mare slem Australian Open, urmand sa joace penultimul act impotriva numarului unu mondial, Rafael Nadal. In semifinale s-au mai calificat Wawrinka si Berdych. Semifinala care cantareste cat o finala: Federer - Nadal sambata, 10. 30, ora Romaniei) Meciurile dintre Federer si Nadal inca mai sunt privite ca niste derbyuri ale tenisului mondial, cu toate ca elvetianul, dupa ce a doborat multe dintre recordurile mondiale si .

Wawrinka, primul finalist al Australian Open. il asteapta pe Federer sau Nadal.

Elvetianul Stanislas Wawrinka, favoritul numarul 8 al competitiei, s-a calificat in finala Australian Open, dupa ce a trecut in sferturi de cehul Tomas Berdych. In cealalta semifinala, disputata sambata, se vor intalni Nadal si Federer. Wawrinka l-a invins pe Berdych, cap de serie numarul 7, in semifinale, cu scorul de 6-3, 6-7 1/7), 7-6 7/3), 7-6 7/4). Stanislas Wawrinka, in varsta de 28 de ani, se afla in fata unei performante, el calificandu-se in premiera in finala unui turneu de mare .

Australian Open: Roger Federer - Andy Murray 6-3, 6-4, 6-7(6), 6-3/ Duel electrizant cu Nadal in semifinale

Roger Federer a avut o noua prestatie incantatoare, elvetianul reusind sa se califice in semifinalele de la Australian Open, dupa ce l-a invins pe Andy Murray. Fostul lider mondial s-a impus in patru seturi, scor 6-3, 6-4, 6-76), 6-3. Pentru Federer urmeaza duelul de cinci stele cu Rafael Nadal.

Pretul unei semifinale la Australian Open. Cum arata palma stanga a lui Rafael Nadal

Rafael Nadal s-a calificat in semifinalele Australian Open, dupa ce l-a invins pe bulgarul Grigor Dimitrov. Spaniolul s-a impus cu scorul de 3-6, 7-6 7/3), 7-6 9/7), 6-2.

Rafel Nadal il va intalni pe Roger Federer in semifinalele Australian Open. Pretul performantei platit de spaniol

Rafael Nadal s-a calificat in semifinalele Australian Open, dupa ce l-a invins pe bulgarul Grigor Dimitrov, cu scorul de 3-6, 7-6 7/3), 7-6 9/7), 6-2. Elvetianul Roger Federer a avut parte de un meci dificil cu britanicul Andy Murray, pe care l-a invins cu 6-3, 6-4, 6-7 6/8), 6-3 .

Tenis: Rafael Nadal s-a calificat in semifinalele Australian Open

Spaniolul Rafael Nadal s-a calificat, miercuri, in semifinalele Australian Open, informeaza AFP. Nadal a trecut de bulgarul Grigor Dimitrov, cap de serie numarul 22, scor 3-6, 7-6 7/3), 7-6 9/7), 6-2, la.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )