Libnet.ro
UNICEF

00:08

Wawrinka, primul finalist al Australian Open. il asteapta pe Federer sau Nadal.

România Liberă România Liberă,
Wawrinka, primul finalist al Australian Open. il asteapta pe Federer sau Nadal.

Elvetianul Stanislas Wawrinka, favoritul numarul 8 al competitiei, s-a calificat in finala Australian Open, dupa ce a trecut in sferturi de cehul Tomas Berdych. In cealalta semifinala, disputata sambata, se vor intalni Nadal si Federer. Wawrinka l-a invins pe Berdych, cap de serie numarul 7, in semifinale, cu scorul de 6-3, 6-7 1/7), 7-6 7/3), 7-6 7/4). Stanislas Wawrinka, in varsta de 28 de ani, se afla in fata unei performante, el calificandu-se in premiera in finala unui turneu de mare . continuă pe România Liberă

Semifinale Australian Open: Nadal - Federer, spectacol mai mare decat in finala!.

Roger Federer este ultimul tenismen calificat in semifinalele turneului de mare slem Australian Open, urmand sa joace penultimul act impotriva numarului unu mondial, Rafael Nadal. In semifinale s-au mai calificat Wawrinka si Berdych. Semifinala care cantareste cat o finala: Federer - Nadal sambata, 10. 30, ora Romaniei) Meciurile dintre Federer si Nadal inca mai sunt privite ca niste derbyuri ale tenisului mondial, cu toate ca elvetianul, dupa ce a doborat multe dintre recordurile mondiale si .

Australian Open: Roger Federer - Andy Murray 6-3, 6-4, 6-7(6), 6-3/ Duel electrizant cu Nadal in semifinale

Roger Federer a avut o noua prestatie incantatoare, elvetianul reusind sa se califice in semifinalele de la Australian Open, dupa ce l-a invins pe Andy Murray. Fostul lider mondial s-a impus in patru seturi, scor 6-3, 6-4, 6-76), 6-3. Pentru Federer urmeaza duelul de cinci stele cu Rafael Nadal.

Australian Open: Roger Federer - Jo-Wilfried Tsonga 6-3, 7-5, 6-4/ Ca in vremurile bune

Roger Federer a avut o evolutie entuziasmanta in meciul din optimile de la Australian Open cu Jo-Wilfried Tsonga, fostul lider mondial trecand in trei seturi de jucatorul francez 6-3, 7-5, 6-4). Elvetianul a aratat o forma senzationala, iar urmatoarea disputa cu Andy Murray) se anunta una foarte interesanta.

Elvetianul Stanislas Wawrinka este primul finalist de la Australian Open

Elvetianul Stanislas Wawrinka va juca in premiera o finala de Grand Slam, dupa ce s-a calificat in ultimul act de la Australian Open. Wawrinka l-a invins in semifinalele de la Melbourne pe cehul Tomas Berdych, la.

Federer merge in semifinale la Australian Open

Roger Federer a scapat printre degete o calificare in trei seturi in semifinalele de la Australian Open, contra lui Andy Murray. Britanicul a scapat de patru mingi de meci si a dus partida in setul al patrulea.

LIVE Federer - Murray la Australian Open, elvetianul scapa 4 mingi de meci!

Roger Federer a scapat printre degete o calificare in trei seturi in semifinalele de la Australian Open, contra lui Andy Murray. Britanicul a scapat de patru mingi de meci si a dus partida in setul al patrulea.

LIVE Wawrinka - Berdych, prima semifinala masculina la Australian Open

Onlinesport. ro transmite live text meciul dintre Stanislas Wawrinka si Tomas Berdych in urma caruia il vom cunoaste pe primul finalist de la Australian Open.

Wawrinka face istorie la Australian Open! A ajuns in premiera in finala

Stanislas Wawrinka l-a invins in patru seturi pe cehul Tomas Berdych si asteapta rezultatul disputei Nadal - Federer pentru a stii cu cine joaca in finala.

Djokovic iese de la Australian Open elminat de Wawrinka, cand ceasul elvetian a batut 4 fix

Novak Djokovic, campionul din ultimii trei ani de la Melbourne, a fost eliminat marti de Stanislas Wawrinka, in sferturile de finala de la Australian Open, dupa un meci de cinci seturi. Dupa ce a castigat primul set cu 6-2, Djokovic le-a pierdut pe urmatoarele doua cu 6-4 6-2, dar l-a castigat pe al patrulea cu 6-3. In setul decisiv, Djokovic a facut un break si a trecut in fata cu 2-1, insa elvetianul a raspuns cu un rebreak. Dupa aceea s-a mers cap la cap, fiecare jucator castigandu-si serva mereu, pana cand Wawrinka a reusit un break si a castigat setul decisiv cu 9-7, calificandu-se in semifinale.

Australian Open: Djokovici, invins de Wawrinka in sferturile de finala!.

Tenismanul sarb Novak Djokovici, cap de serie numarul 2 si cvadruplu castigator la Melbourne, a fost invins, marti, de elvetianul Stanislas Wawrinka, al optulea favorit al competitiei, in sferturile de finala ale Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, conform Mediafax. Wawrinka s-a impus cu scorul 2-6, 6-4, 6-2, 3-6, 9-7, dupa patru ore de joc. In semifinale, Stanislas Wawrinka il va intalni pe cehul Tomas Berdych, cap de serie numarul 7, care a trecut, cu scorul de 6-1, 6-4, .

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )