Libnet.ro
UNICEF

00:08

Elvetianul Stanislas Wawrinka este primul finalist de la Australian Open

Antena3 Antena3,
Elvetianul Stanislas Wawrinka este primul finalist de la Australian Open

Elvetianul Stanislas Wawrinka va juca in premiera o finala de Grand Slam, dupa ce s-a calificat in ultimul act de la Australian Open. Wawrinka l-a invins in semifinalele de la Melbourne pe cehul Tomas Berdych, la. continuă pe Antena3

Wawrinka, primul finalist al Australian Open. il asteapta pe Federer sau Nadal.

Elvetianul Stanislas Wawrinka, favoritul numarul 8 al competitiei, s-a calificat in finala Australian Open, dupa ce a trecut in sferturi de cehul Tomas Berdych. In cealalta semifinala, disputata sambata, se vor intalni Nadal si Federer. Wawrinka l-a invins pe Berdych, cap de serie numarul 7, in semifinale, cu scorul de 6-3, 6-7 1/7), 7-6 7/3), 7-6 7/4). Stanislas Wawrinka, in varsta de 28 de ani, se afla in fata unei performante, el calificandu-se in premiera in finala unui turneu de mare .

Bomba la Australian Open: Novak Djokovici, eliminat din sferturi

Favoritul numarul 1 al concursului de la Melbourne, sarbul Novak Djokovici a fost eliminat de elvetianul Stanislas Wawrinka, dupa cinci seturi.

Australian Open: Djokovici, invins de Wawrinka in sferturile de finala!.

Tenismanul sarb Novak Djokovici, cap de serie numarul 2 si cvadruplu castigator la Melbourne, a fost invins, marti, de elvetianul Stanislas Wawrinka, al optulea favorit al competitiei, in sferturile de finala ale Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, conform Mediafax. Wawrinka s-a impus cu scorul 2-6, 6-4, 6-2, 3-6, 9-7, dupa patru ore de joc. In semifinale, Stanislas Wawrinka il va intalni pe cehul Tomas Berdych, cap de serie numarul 7, care a trecut, cu scorul de 6-1, 6-4, .

Stanislas Wawrinka l-a eliminat pe Novak Djokovic de la Australian Open, la capatul unui meci maraton

Elvetianul Stanislas Wawrinka a pus capat suprematiei lui Novak Djokovic la Australian Open, reusind sa castige in cinci seturi, scor 2-6, 6-4, 6-2, 3-6, 9-7, dupa patru ore de joc si obtinand astfel.

Australian Open: Stanislas Wawrinka l-a invins in semifinala pe Tomas Berdych si va juca prima sa finala de Mare Slem

Elvetianul Stanislas Wawrinka l-a invins in semifinala pe cehul Tomas Berdych in patru seturi, scor 6-3, 6-7, 7-6, 7-6, si va juca prima sa finala de Mare Slem. Wawrinka isi continua astfel forma excelenta, scoasa in evidenta de vitoria din sferturi in fata lui Novak Djokovic, detinatorul titlului.

Wawrinka face istorie la Australian Open! A ajuns in premiera in finala

Stanislas Wawrinka l-a invins in patru seturi pe cehul Tomas Berdych si asteapta rezultatul disputei Nadal - Federer pentru a stii cu cine joaca in finala.

LIVE Wawrinka - Berdych, prima semifinala masculina la Australian Open

Onlinesport. ro transmite live text meciul dintre Stanislas Wawrinka si Tomas Berdych in urma caruia il vom cunoaste pe primul finalist de la Australian Open.

Djokovic iese de la Australian Open elminat de Wawrinka, cand ceasul elvetian a batut 4 fix

Novak Djokovic, campionul din ultimii trei ani de la Melbourne, a fost eliminat marti de Stanislas Wawrinka, in sferturile de finala de la Australian Open, dupa un meci de cinci seturi. Dupa ce a castigat primul set cu 6-2, Djokovic le-a pierdut pe urmatoarele doua cu 6-4 6-2, dar l-a castigat pe al patrulea cu 6-3. In setul decisiv, Djokovic a facut un break si a trecut in fata cu 2-1, insa elvetianul a raspuns cu un rebreak. Dupa aceea s-a mers cap la cap, fiecare jucator castigandu-si serva mereu, pana cand Wawrinka a reusit un break si a castigat setul decisiv cu 9-7, calificandu-se in semifinale.

Australian Open: Novak Djokovic, eliminat in sferturi de Stanislas Wawrinka, dupa un nou meci spectacol de cinci seturi

Novak Djokovic cap de serie numarul doi) a fost eliminat, marti, in sferturile de finala de la Australian Open, sarbul fiind invins, dupa un nou meci de cinci seturi, de Stanislas Wawrinka favorit opt). Elvetianul s-a impus cu 9-7 in decisiv, dupa o disputa electrizanta.

Wawrinka in finala de la Australian Open. Prima de Mare Slem pentru elvetian

Cel putin un elvetian va disputa finala turneului masculin de la Australian Open dupa ce Stanislas Wawrinka s-a calificat, la cei 28 ani ai sai, in prima finala majora din cariera.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2348 seconds )