Libnet.ro
UNICEF

00:08

Wawrinka in finala de la Australian Open. Prima de Mare Slem pentru elvetian

Online Sport Online Sport,
Wawrinka in finala de la Australian Open. Prima de Mare Slem pentru elvetian

Cel putin un elvetian va disputa finala turneului masculin de la Australian Open dupa ce Stanislas Wawrinka s-a calificat, la cei 28 ani ai sai, in prima finala majora din cariera. continuă pe Online Sport

Finala Australian Open: A trecut de Halep, iar acum lupta cu Na Li in ultimul act!.

Dominika Cibulkova, cap de serie nr. 20 si Na Li, favorita numarul patru, disputa finala turneului de mare slem, Australian Open, primul de acest gen al anului. Slovaca Dominika Cibulkova este marea supriza a competitiei, ea reusind sa se califice in prima finala a unui turneu de mare selm din cariera, dupa ce a invins adversare precum Sarapova, Halep sau Radwanska. De partea cealalta Na Li este o prezenta obisnuita in fazele superioare ale acestor turnee. Rezultate semifinale: Na Li 4) - .

Wawrinka, primul finalist al Australian Open. il asteapta pe Federer sau Nadal.

Elvetianul Stanislas Wawrinka, favoritul numarul 8 al competitiei, s-a calificat in finala Australian Open, dupa ce a trecut in sferturi de cehul Tomas Berdych. In cealalta semifinala, disputata sambata, se vor intalni Nadal si Federer. Wawrinka l-a invins pe Berdych, cap de serie numarul 7, in semifinale, cu scorul de 6-3, 6-7 1/7), 7-6 7/3), 7-6 7/4). Stanislas Wawrinka, in varsta de 28 de ani, se afla in fata unei performante, el calificandu-se in premiera in finala unui turneu de mare .

Simona Halep in sferturi de finala la Australian Open

Performanta istorica pentru Simona Halep intr-un turneu de Mare Slem, dupa ce aceasta s-a calificat in sferturi de finala la Australian Open.

Wawrinka face istorie la Australian Open! A ajuns in premiera in finala

Stanislas Wawrinka l-a invins in patru seturi pe cehul Tomas Berdych si asteapta rezultatul disputei Nadal - Federer pentru a stii cu cine joaca in finala.

Jucatoarea care a eliminat-o pe Halep joaca finala de la Australian Open

Dominika Cibulkova, jucatoarea care in sferturile de finala a invins-o pe Simona Halep, s-a calificat joi dimineata in finala de la Australian Open, acolo unde o va intalni pe chinezoaica Na Li.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 11, s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open.

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala la Australian Open

Simona Halep, cap de serie numaul 11 si locul 11 WTA, a fost eliminata, miercuri, in sferturile de finala al Australian Open, potrivit site-ului oficial al competitiei. Romanca a fost invinsa de Dominika.

Simona Halep va juca miercuri, de la ora 02.00, in sferturi de finala la Australian Open

Meciul dintre Simona Halep, cap de serie numarul 11 si locul 11 WTA, si jucatoarea slovaca Dominika Cibulkova, locul 24 WTA, din sferturile de finala ale Australian Open va avea loc miercuri noapte, cu incepere.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open

Simona Halep, cap de serie numarul 11, s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open, potrivit site-ului oficial al competitiei. Halep a reusit calificarea dupa ce a invins-o in optimi pe.

Planurile Simonei Halep dupa Australian Open: Acum imi maresc visul si vreau sa fac semifinala la Roland Garros

Jucatoarea romanca de tenis Simona Halep, ajunsa recent in sferturile de finala de la Australian Open, a declarat ca pentru viitor isi propune sa joace o semifinala de Grand Slam, cel mai probabil in cadrul competitie Roland Garros, informeaza Mediafax.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )