Libnet.ro
UNICEF

18:00

Planurile Simonei Halep dupa Australian Open: Acum imi maresc visul si vreau sa fac semifinala la Roland Garros

Adevărul Adevărul,
Planurile Simonei Halep dupa Australian Open: Acum imi maresc visul si vreau sa fac semifinala la Roland Garros

Jucatoarea romanca de tenis Simona Halep, ajunsa recent in sferturile de finala de la Australian Open, a declarat ca pentru viitor isi propune sa joace o semifinala de Grand Slam, cel mai probabil in cadrul competitie Roland Garros, informeaza Mediafax. continuă pe Adevărul

Halep si-a gasit antrenor. Incepe colaborarea dupa Australian Open

Simona Halep nu are in prezent antrenor dupa ce a incetat colaborarea cu Adrian Marcu, omul care a insotit-o in anul de gratie 2013.

Gloriile sportului romanesc o incurajeaza pe Simona Halep dupa eliminarea de la Australian Open:

Parcursul formidabil al Simonei Halep la editia din acest an a Australian Open i-a impresionat pe cativa dintre fostii mari sportivi ai Romaniei, care considera ca romanca are tot timpul la dispozitie pentru a castiga in viitorul apropiat un turneu de Grand Slam.

Gloriile sportului romanesc o incurajeaza pe Simona Halep dupa eliminarea de la Australian Open: E un exemplu pentru noi toti!

Parcursul formidabil al Simonei Halep la editia din acest an a Australian Open i-a impresionat pe cativa dintre fostii mari sportivi ai Romaniei, care considera ca romanca are tot timpul la dispozitie pentru a castiga in viitorul apropiat un turneu de Grand Slam.

Simona Halep a ratat calificarea in semifinalele Australian Open, dar a urcat in top 10 al tenisului mondial feminin

Drumul Simonei Halep la Australian Open s-a oprit in faza sferturilor de finala, cand a fost invinsa de slovaca Dominika Cibulkova 6-3, 6-0), dupa o ora de joc in care a cucerit doar trei game-uri.

FOTO Simona Halep a ratat calificarea in semifinalele Australian Open, dar a urcat in top 10 al tenisului mondial feminin

Drumul Simonei Halep la Australian Open s-a oprit in faza sferturilor de finala, unde a fost invinsa, marti, de slovaca Dominika Cibulkova 6-3, 6-0), dupa o ora de joc in care a cucerit doar trei game-uri.

Ilie Nastase: Simona Halep poate castiga Australian Open

Calificarea Simonei Halep in sferturile de finala de la Australian Open il face pe Ilie Nastase sa creada in capacitatea romancei de a cuceri trofeul turneului.

Expertii de a doua zi explica de ce a pierdut Halep la Australian Open

Intodeauna dupa marile succese, dar mai ales dupa insuccese, apar vanatorii de senzational, cautatorii de trafic sau pur si simplu expertii de a doua zi care incearca tot felul de explicatii pentru un deznodamand pana la urma firesc.

Ruxandra Dragomir: Simona Halep poate castiga Australian Open. Atuurile romancei in duelul cu Cibulkova

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Tenis, Ruxandra Dragomir, considera ca n-ar fi deloc o mare surpriza ca Simona Halep sa castige Australian Open in acest an, scenariu posibil cu conditia ca romanca de 22 de ani sa evolueze fara presiune in urmatoarele meciuri de la Melbourne.

VIDEO Interviu Simona Halep dupa victoria cu Jelena Jankovic

Apasati aici pentru a vedea interviul acordat de Simona Halep pentru site-ul oficial al turneului Australian Open. Ascultati in limba engleza gandurile Simonei Halep dupa victoria cu Jelena Jankovic si cum va pregati meciul urmator cu Dominika Cibulkova. Halep s-a calificat in sferturi de finala la Australian Open, cea mai buna performanta a sa intr-un turneu de Mare Slem.

Cine este Dominika Cibulkova, adversara Simonei Halep din sferturile Australian Open

Simona Halep este la un pas de semifinale la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, iar intre jucatoarea noastra si careul de asi la Antipozi sta doar Dominika Cibulkova.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )