Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ruxandra Dragomir: Simona Halep poate castiga Australian Open. Atuurile romancei in duelul cu Cibulkova

Adevărul Adevărul,
Ruxandra Dragomir: Simona Halep poate castiga Australian Open. Atuurile romancei in duelul cu Cibulkova

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Tenis, Ruxandra Dragomir, considera ca n-ar fi deloc o mare surpriza ca Simona Halep sa castige Australian Open in acest an, scenariu posibil cu conditia ca romanca de 22 de ani sa evolueze fara presiune in urmatoarele meciuri de la Melbourne. continuă pe Adevărul

Ilie Nastase: Am incredere ca Simona Halep poate castiga Australian Open

Simona Halep a reusit sa se califice in sferturile Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a invins-o pe Jelena Jankovic. Am incredere ca poate castiga la Melbourne, a precizat Ilie Nastase, fost lider al clasamentului ATP.

Ilie Nastase: Am incredere ca Simona Halep poate castiga Australian Open

Simona Halep poate castiga AustralianOpen, sustine Ilie Nastase, fost lider al clasamentului ATP, dupa ce romanca a invins-o pe Jelena Jankovic si s-a calificat in sferturile turneului. E un rezultat.

Ilie Nastase: Simona Halep poate castiga Australian Open

Calificarea Simonei Halep in sferturile de finala de la Australian Open il face pe Ilie Nastase sa creada in capacitatea romancei de a cuceri trofeul turneului.

Cine este Dominika Cibulkova, adversara Simonei Halep din sferturile Australian Open

Simona Halep este la un pas de semifinale la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, iar intre jucatoarea noastra si careul de asi la Antipozi sta doar Dominika Cibulkova.

Simona Halep in sferturi de finala la Australian Open

Performanta istorica pentru Simona Halep intr-un turneu de Mare Slem, dupa ce aceasta s-a calificat in sferturi de finala la Australian Open.

Prima declaratie facuta de Jelena Jankovici, dupa ce a fost eliminata de Simona Halep de la Australian Open

Simona Halep si-a asigurat calificarea in faza sferturilor de finala de la Australian Open, dupa ce a invins-o luni pe Jelena Jankovici.

Halep in optimi de finala la Australian Open

Simona Halep scrie istorie la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, dupa ce s-a calificat, sambata dimineata, in faza optimilor de finala.

Remarci rautacioase si erori nepermise despre Simona Halep scrise de cei de la siteul oficial Australian Open. Or sti bancul cu sanii?

Cei care scriu articole pe siteul oficial al Australian Open au scapat mai multe remarci raucatioase la adresa Simonei Halep, luni seara. Una dintre ele in mod special nu a ramas netaxata de catre cititorii romani si nu numai. De asemenea, cei de la Melbourne nu au stiut ca romanca este cap de serie, insa erau la curent si au insistat nepermis pe subiectul operatiei de la piept a lui Halep, romanca iesind insa cu eleganta si cu zambetul pe buze.

Remarci rautacioase si erori nepermise despre Simona Halep in articolele de pe siteul oficial al Australian Open

Cei care scriu articole pe siteul oficial al Australian Open au scapat o remarca raucatioasa la adresa Simonei Halep, luni seara. Aceasta nu a ramas netaxata de catre cititorii romani si nu numai. De asemenea, cei de la Melbourne nu au stiut ca romanca este cap de serie, dar au insistat nepermis pe subiectul operatiei de la piept a lui Halep, romanca iesind insa cu eleganta si cu zambetul pe buze.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 11 si locul 11 WTA, s-a calificat, sambata, in optimi la Australian Open. Halep a invins-o, in turul trei, cu scorul de 6-1, 6-4, pe Zarina Dias.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )