Libnet.ro
UNICEF

20:00

Expertii de a doua zi explica de ce a pierdut Halep la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Expertii de a doua zi explica de ce a pierdut Halep la Australian Open

Intodeauna dupa marile succese, dar mai ales dupa insuccese, apar vanatorii de senzational, cautatorii de trafic sau pur si simplu expertii de a doua zi care incearca tot felul de explicatii pentru un deznodamand pana la urma firesc. continuă pe Online Sport

Prima declaratie facuta de Jelena Jankovici, dupa ce a fost eliminata de Simona Halep de la Australian Open

Simona Halep si-a asigurat calificarea in faza sferturilor de finala de la Australian Open, dupa ce a invins-o luni pe Jelena Jankovici.

Simona Halep a ratat calificarea in semifinalele Australian Open, dar a urcat in top 10 al tenisului mondial feminin

Drumul Simonei Halep la Australian Open s-a oprit in faza sferturilor de finala, cand a fost invinsa de slovaca Dominika Cibulkova 6-3, 6-0), dupa o ora de joc in care a cucerit doar trei game-uri.

FOTO Simona Halep a ratat calificarea in semifinalele Australian Open, dar a urcat in top 10 al tenisului mondial feminin

Drumul Simonei Halep la Australian Open s-a oprit in faza sferturilor de finala, unde a fost invinsa, marti, de slovaca Dominika Cibulkova 6-3, 6-0), dupa o ora de joc in care a cucerit doar trei game-uri.

Tenis: Simona Halep a cedat cu 6-3, 6-0 partida cu Dominika Cibulkova din sferturile Australian Open

Calificata in premiera in sferturile de finala ale unui Grand Slam, Simona Halep a avut sansa de a accede inntre ultimele patru jucatoare de la Australian Open, insa a cedat fara drept de apel.

Simona Halep va avea un meci crucial in sferturi la Australian Open. Romanca ar putea egala un record vechi de 17 ani

Desi statistica nu-i e favorabila, daca o va invinge pe slovaca Dominika Cibulokova si se va califica in semifinalele Australian Open, Simona Halep va egala un record vechi de 17 ani al tenisului feminin romanesc.

LIVETEXT Noapte alba cu Simona! Halep joaca meciul vietii de la ora 02.00, in sferturile de finala de la Australian Open

Calificata in premiera in sferturile de finala ale unui Grand Slam, Simona Halep are sansa de a face inca un pas mare. Partida cu slovaca Dominika Cibulkova incepe la 2 dimineata.

Victoria Azarenka a fost eliminata de la Australian Open. Nadal, in semifinale

Detinatoarea ultimelor doua titluri de la Australian Open, Victoria Azarenka, paraseste turneul de la Melbourne in faza sferturilor de finala. Jucatoarea din Belarus a fost invinsa de poloneza Agnieszka.

Australian Open: Simona Halep - Dominika Cibulkova 3-6; 0-6. Victorie clara pentru slovaca

Simona Halep a pierdut mult prea usor sfertul de finala de la Australian Open cu Dominika Cibulkova fiind depasita la toate capitolele de slovaca. Simona Halep va urca pe locul 10 in clasamentul WTA, dupa ce s-a calificat in sferturile de la Australian Open, iar Ana Ivanovic a fost invinsa de Eugenie Bouchard. Simona ar fi putut ajunge chiar pe locul noua, in cazul in care ar fi trecut de Cibulkova.

Australian Open: Na Li si Bouchard joaca prima semifinala, Halep ar putea fi in a doua.

Prima semifinala la Australian Open a fost deja stabilita, urmand sa fie jucata intre Na Li si canadianca Eugenie Bouchard. Cele doua s-au calificat azi in semifinale, dupa ce au trecut de Pennetta, respectiv Ivanovic. Calificarea canadiancei in semifinalele unui grand slam este o premiera in ultii 30 de ani pentru tara sa. Bouchard, cap de serie nr. 30, a trecut in sferturi de Ana Ivanovici Serbia), a 14-a favorita a competitiei, cu scorul de 5-7, 7-5, 6-2. Na Li a invins-o in sferturi pe .

Simona Halep invinsa in sferturi la Australian Open

O singura ora a durat meciul sustinut de Simona Halep, miercuri, in sferturi de finala la Australian Open. Favorita pe hartie in fata slovacei Dominika Cibulkova, Halep nu a reusit sa-si impuna jocul niciun moment si a fost condusa in permanenta.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2351 seconds )