Libnet.ro
UNICEF

20:00

Simona Halep a ratat calificarea in semifinalele Australian Open, dar a urcat in top 10 al tenisului mondial feminin

Adevărul Adevărul,
Simona Halep a ratat calificarea in semifinalele Australian Open, dar a urcat in top 10 al tenisului mondial feminin

Drumul Simonei Halep la Australian Open s-a oprit in faza sferturilor de finala, cand a fost invinsa de slovaca Dominika Cibulkova 6-3, 6-0), dupa o ora de joc in care a cucerit doar trei game-uri. continuă pe Adevărul

Prima declaratie facuta de Simona Halep, dupa ratarea calificarii in semifinalele de la Australian Open

Simona Halep a parasit primul turneu de Mare Slem al anului, dupa ce a fost invinsa in sferturile de finala de slovaca Dominika Cibulkova.

FOTO Simona Halep a ratat calificarea in semifinalele Australian Open, dar a urcat in top 10 al tenisului mondial feminin

Drumul Simonei Halep la Australian Open s-a oprit in faza sferturilor de finala, unde a fost invinsa, marti, de slovaca Dominika Cibulkova 6-3, 6-0), dupa o ora de joc in care a cucerit doar trei game-uri.

Simona Halep se califica in premiera in sferturi la Australian Open; 6-0 in setul decisiv impotriva Jelenei Jankovic

Simona Halep a reusit calificarea in sferturile de finala de la Australian Open, dupa o victorie superba in fata Jelenei Jankovic Serbia), scor 6-4 2-6 6-0.

Tenis: Rafael Nadal s-a calificat in semifinalele Australian Open

Spaniolul Rafael Nadal s-a calificat, miercuri, in semifinalele Australian Open, informeaza AFP. Nadal a trecut de bulgarul Grigor Dimitrov, cap de serie numarul 22, scor 3-6, 7-6 7/3), 7-6 9/7), 6-2, la.

Australian Open: Simona Halep se califica in premiera in sferturi; 6-0 in setul decisiv impotriva Jelenei Jankovic

Simona Halep cap de serie nr. 11) a reusit calificarea in sferturile de finala de la Australian Open, dupa o victorie superba in fata Jelenei Jankovic Serbia), scor 6-4 2-6 6-0.

VIDEO Australian Open: Simona Halep se califica in premiera in sferturi; 6-0 in setul decisiv impotriva Jelenei Jankovic

Simona Halep cap de serie nr. 11) a reusit calificarea in sferturile de finala de la Australian Open, dupa o victorie superba in fata Jelenei Jankovic Serbia), scor 6-4 2-6 6-0.

Ilie Nastase: Am incredere ca Simona Halep poate castiga Australian Open

Simona Halep poate castiga AustralianOpen, sustine Ilie Nastase, fost lider al clasamentului ATP, dupa ce romanca a invins-o pe Jelena Jankovic si s-a calificat in sferturile turneului. E un rezultat.

Rafel Nadal il va intalni pe Roger Federer in semifinalele Australian Open. Pretul performantei platit de spaniol

Rafael Nadal s-a calificat in semifinalele Australian Open, dupa ce l-a invins pe bulgarul Grigor Dimitrov, cu scorul de 3-6, 7-6 7/3), 7-6 9/7), 6-2. Elvetianul Roger Federer a avut parte de un meci dificil cu britanicul Andy Murray, pe care l-a invins cu 6-3, 6-4, 6-7 6/8), 6-3 .

Ponta o felicita pe Simona Halep: Suntem cu totii alaturi de tine in urmatorul meci!.

Premierul Victor Ponta a felicitat-o, pe Facebook, pe jucatoarea de tenis Simona Halep pentru calificarea in sferturile de finala ale turneului Australian Open. Citeste si: Simona Halep, in sferturi la Australian Open! Simona Halep merge in sferturile de finala de la Australian Open! Felicitari pentru parcursul de pana acum! Suntem cu totii alaturi de tine in urmatorul meci, cu Dominika Cibulkova!, scrie Ponta luni pe contul sau de Facebook. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep N.

Remarci rautacioase si erori nepermise despre Simona Halep in articolele de pe siteul oficial al Australian Open

Cei care scriu articole pe siteul oficial al Australian Open au scapat o remarca raucatioasa la adresa Simonei Halep, luni seara. Aceasta nu a ramas netaxata de catre cititorii romani si nu numai. De asemenea, cei de la Melbourne nu au stiut ca romanca este cap de serie, dar au insistat nepermis pe subiectul operatiei de la piept a lui Halep, romanca iesind insa cu eleganta si cu zambetul pe buze.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )