Libnet.ro
UNICEF

20:00

Simona Halep se califica in premiera in sferturi la Australian Open; 6-0 in setul decisiv impotriva Jelenei Jankovic

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep se califica in premiera in sferturi la Australian Open; 6-0 in setul decisiv impotriva Jelenei Jankovic

Simona Halep a reusit calificarea in sferturile de finala de la Australian Open, dupa o victorie superba in fata Jelenei Jankovic Serbia), scor 6-4 2-6 6-0. continuă pe Hotnews

Australian Open: Simona Halep se califica in premiera in sferturi; 6-0 in setul decisiv impotriva Jelenei Jankovic

Simona Halep cap de serie nr. 11) a reusit calificarea in sferturile de finala de la Australian Open, dupa o victorie superba in fata Jelenei Jankovic Serbia), scor 6-4 2-6 6-0.

VIDEO Australian Open: Simona Halep se califica in premiera in sferturi; 6-0 in setul decisiv impotriva Jelenei Jankovic

Simona Halep cap de serie nr. 11) a reusit calificarea in sferturile de finala de la Australian Open, dupa o victorie superba in fata Jelenei Jankovic Serbia), scor 6-4 2-6 6-0.

Simona Halep s-a calificat in premiera in optimile Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, cap de serie nr. 11, s-a calificat in premiera in optimile turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o, sambata, la Melbourne, pe kazaha Zarina Dias 20 ani, 152 WTA), cu scorul de 6-1, 6-4.

VIDEO Simona Halep s-a calificat in premiera in optimile Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, cap de serie nr. 11, s-a calificat in premiera in optimile turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o, sambata, la Melbourne, pe kazaha Zarina Dias 20 ani, 152 WTA), cu scorul de 6-1, 6-4. UPDATE: In optimi, Halep se va duela cu Jelena Jankovic - meciul se va juca duminica dimineata, de la ora 02:00.

Ilie Nastase: Am incredere ca Simona Halep poate castiga Australian Open

Simona Halep poate castiga AustralianOpen, sustine Ilie Nastase, fost lider al clasamentului ATP, dupa ce romanca a invins-o pe Jelena Jankovic si s-a calificat in sferturile turneului. E un rezultat.

Halep in optimi de finala la Australian Open

Simona Halep scrie istorie la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, dupa ce s-a calificat, sambata dimineata, in faza optimilor de finala.

Simona Halep face istorie in tenis: a invins-o pe Jelena Jankovici si ajunge in sferturi la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 11, s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open, dupa ce a invins-o in optimi pe Jelena Jankovici Serbia - locul 8 WTA), scor 6-4, 2-6, 6-0, informeaza site-ul oficial al.

VICTORIE ISTORICA pentru Simona Halep. Romanca s-a calificat in sferturi la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 11, s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open, dupa ce a invins-o in optimi pe Jelena Jankovici Serbia - locul 8 WTA), scor 6-4, 2-6, 6-0,.

Ponta o felicita pe Simona Halep pe Facebook

Premierul Victor Ponta a scris, ieri, pe pagina personala de Facebook, un mesaj de felicitare pentru jucatoarea de tenis Simona Halep, care s-a calificat in premiera in optimile Australian Open.

David Ferrer a acces in sferturi la Australian Open a patra oara consecutiv

Tenismanul spaniol David Ferrer, cap de serie numarul 3, s-a calificat pentru a patra oara consecutiv in sferturi la Australian Open. David Ferrer a trecut de germanul Florian Mayer, numarul 37 mondial, scor 6-7.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )