Libnet.ro
UNICEF

22:00

David Ferrer a acces in sferturi la Australian Open a patra oara consecutiv

B1 B1,
David Ferrer a acces in sferturi la Australian Open a patra oara consecutiv

Tenismanul spaniol David Ferrer, cap de serie numarul 3, s-a calificat pentru a patra oara consecutiv in sferturi la Australian Open. David Ferrer a trecut de germanul Florian Mayer, numarul 37 mondial, scor 6-7. continuă pe B1

Australian Open: Numarul 1 mondial, Serena Williams, eliminata de Ana Ivanovici.

Numarul 1 mondial, americanca Serena Williams, a fost eliminata, duminica, in optimile de finala la Australian Open, primul Grand Slam al anului, de sportiva sarba Ana Ivanovici, cap de serie numarul 14, scor 4-6, 6-3, 6-3. Williams a fost eliminata si anul trecut la Australian Open, in sferturi, de Sloane Stephens, iar in urma cu doi ani in optimi de rusoaica Ekaterina Makarova. Serena s-a impus la Melbourne de cinci ori, in 2003, 2005, 2007, 2009 si 2010. De la precedenta editie a .

Halep isi bate recordul de la Melbourne si are cea mai buna clasare de la Australian Open din istoria Romaniei

Simona Halep a reusit, sambata dimineata, sa se califice pentru prima oara in cariera intre cele mai bune 16 jucatoare de la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al sezonului.

Halep isi bate recordul de la Melborune si are cea mai buna clasare de la Australian Open din istoria Romaniei

Simona Halep a reusit, sambata dimineata, sa se califice pentru prima oara in cariera intre cele mai bune 16 jucatoare de la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al sezonului.

Serena Williams, eliminata de la Australian Open

O Serena Willams accidentata a parasit duminica dimineata turneul Australian Open, eliminata de Ana Ivanovic. Americanca a fost oprita din drumul catre al 18-lea titlu de Mare Slem.

Halep in optimi de finala la Australian Open

Simona Halep scrie istorie la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, dupa ce s-a calificat, sambata dimineata, in faza optimilor de finala.

Beckovic merge in optimile de finala la Australian Open

Beckovic, asa cum este acum numit Novack Djokovic pentru ca este antrenat de legendarul Boris Becker, s-a calficat vineri fara probleme in optimile de finala de la Australian Open.

Niculescu si-a egalat cea mai buna clasare la Australian Open

Monica Niculescu si-a egalat in 2014 cea ma buna clasare din cariera la Australian Open, turul 3. La fel si Hanescu, eliminat in turul 2. Apasati aici pentru a vedea cele mai bune clasari din toate timpurile ale sportivilor romani la Melbourne.

Australian Open, declaratia zilei: Cinci centimetri mi-au salvat turneul

Chinezoaica Na Li, una dintre favoritele la titlu, a fost la un pas sa fie eliminata vineri dimineata de la Australian Open.

Australian Open: Jucatorul imbracat cu cel mai mult prost gust (foto)

Este un jucator la Australian Open care frapeaza prin prostul gust cu care este imbracat. El tocmai s-a calificat in turul 4, vineri dimineata. Este vorba de Thomas Berdych. El poarta un tricou ca de fotbal in dungi, in culorile tarii Argentinei, desi este ceh, pe care il asorteaza cum nu se poate mai prost cu niste pantaloni rosii sifonati. Culmea ca nu se imbraca de capul lui, ci este trimis astfel de compania de imbracaminte HM.

Serena Williams mai doboara un record la Australian Open, in turul al treilea.

Serena Williams, numarul 1 mondial, a doborat un nou record la Australian Open, dupa ce a trecut in turul al patrulea de slovaca Daniela Hantuchova. Favorita numarul 1 a competitiei a ajuns la cea de a 61 victorie la Australian Open, anul acesta fiind in cursa pentru al saselea titlu la grand slamul australian. Astfel Williams a depasit numarul recordul de victorii, detinut pana acum de Margaret Court. Williams s-a impus in turul al treilea cu scorul de 6-3, 6-3, in doar 80 minute. A fost un .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )