Libnet.ro
UNICEF

00:08

Australian Open, declaratia zilei: Cinci centimetri mi-au salvat turneul

Online Sport Online Sport,
Australian Open, declaratia zilei: Cinci centimetri mi-au salvat turneul

Chinezoaica Na Li, una dintre favoritele la titlu, a fost la un pas sa fie eliminata vineri dimineata de la Australian Open. continuă pe Online Sport

UPDATE Australian Open (f) Simona Halep s-a calificat in turul III. Vezi rezultatele zilei

Simona Halep, cap de serie nr. 11 si nr. 11 mondial, a reusit calificarea in turul al treilea la Australian Open, dupa ce a invins-o joi pe americanca Varvara Lepchenko nr. 50 WTA), in trei seturi 4-6 6-0 6-1. UPDATE Tot joi s-au calificat in turul al treilea si Victoria Azarenka, Agnieszka Radwanska sau Maria Sarapova. Vezi in articol rezultatele zilei.

Halep castiga primul meci la Australian Open in mai putin de o ora

Simona Halep a debutat cu o victorie convingatoare la editia din acest an a Australian Open, primul turneu de Mare Slem al sezonului. Meciul programat in debutul zilei la Melbourne s-a desfasurat la 39 de grade Celsius.

Australian Open: Monica Niculescu produce surpriza in fata Sabinei Lisicki

Monica Niculescu a reusit supriza zilei la Australian Open invingand-o in turul 1 pe favorita numarul 15 a competitiei, germanca Sabine Lisicki cu 2-6;6-2 si 6-2 la seturi, potrivit site-ului competitiei. In turul doi al turneului s-a calificat si Simona Halep dupa victoria categorica in fata polonezei Katarzyna Pitera 6-0; 6-1). Carstea si Begu au parasit turneul.

Australian Open (f): Sorana Carstea, invinsa de Marina Erakovic (Rezultatele din competitia feminina)

Sorana Carstea a parasit turneul de Grand Slam de la Australian Open inca din turul inaugural: a fost invinsa de Marina Erakovic, scor 6-4, 7-6. Victoria Azarenka, Simona Halep si Caroline Wozniacki merg mai departe in turneu. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei din competitia feminina.

Australian Open (m): Roger Federer si Andy Murray in turul doi; John Isner, eliminat

Roger Federer nu a avut emotii in primul meci de la Australian Open, fostul lider mondial invingandu-l pe James Duckworth Australia), scor 6-4 6-4 6-2. In urmatorul tur al competitiei va merge si Andy Murray - a trecut de Go Soeda Japonia, scor 6-1, 6-1, 6-3). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei din turneul masculin.

Sport extrem la Australian Open, un jucator si un copil de mingi au lesinat: Pana moare cineva

Jucatorul canadian Frank Dancevic si un copil de mingi au avut nevoie de ingrijiri medicale, marti dimineata, dupa ce au lesinat la Australian Open. Alti jucatori au rezistat, insa nu e om care sa nu se planga la Melbourne din cauza caniculei, temperaturile ajungand la 42 de grade Celsius.

Beckovic merge in optimile de finala la Australian Open

Beckovic, asa cum este acum numit Novack Djokovic pentru ca este antrenat de legendarul Boris Becker, s-a calficat vineri fara probleme in optimile de finala de la Australian Open.

Niculescu si-a egalat cea mai buna clasare la Australian Open

Monica Niculescu si-a egalat in 2014 cea ma buna clasare din cariera la Australian Open, turul 3. La fel si Hanescu, eliminat in turul 2. Apasati aici pentru a vedea cele mai bune clasari din toate timpurile ale sportivilor romani la Melbourne.

Australian Open: Jucatorul imbracat cu cel mai mult prost gust (foto)

Este un jucator la Australian Open care frapeaza prin prostul gust cu care este imbracat. El tocmai s-a calificat in turul 4, vineri dimineata. Este vorba de Thomas Berdych. El poarta un tricou ca de fotbal in dungi, in culorile tarii Argentinei, desi este ceh, pe care il asorteaza cum nu se poate mai prost cu niste pantaloni rosii sifonati. Culmea ca nu se imbraca de capul lui, ci este trimis astfel de compania de imbracaminte HM.

Monica Niculescu, eliminata de la Australian Open

Monica Niculescu a fost eliminata vineri dimineata de la Australian Open de Ekaterina Makarova cu 4-6 3-6, in turul 3.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )