Libnet.ro
UNICEF

18:30

Gloriile sportului romanesc o incurajeaza pe Simona Halep dupa eliminarea de la Australian Open:

Adevărul Adevărul,
Gloriile sportului romanesc o incurajeaza pe Simona Halep dupa eliminarea de la Australian Open:

Parcursul formidabil al Simonei Halep la editia din acest an a Australian Open i-a impresionat pe cativa dintre fostii mari sportivi ai Romaniei, care considera ca romanca are tot timpul la dispozitie pentru a castiga in viitorul apropiat un turneu de Grand Slam. continuă pe Adevărul

Gloriile sportului romanesc o incurajeaza pe Simona Halep dupa eliminarea de la Australian Open: E un exemplu pentru noi toti!

Parcursul formidabil al Simonei Halep la editia din acest an a Australian Open i-a impresionat pe cativa dintre fostii mari sportivi ai Romaniei, care considera ca romanca are tot timpul la dispozitie pentru a castiga in viitorul apropiat un turneu de Grand Slam.

Simona Halep, dupa eliminarea din turneul Australian Open: Am avut emotii mari si nu mi le-am putut controla

Emotiile au pus stapanire pe romanca Simona Halep in timpul meciului cu Dominika Cibulkova si nu a putut sa se bucure de joc, a declarat, miercuri, tenismena, eliminata in sferturile de finala de la Australian.

Simona Halep, dupa eliminarea de la Australian Open: Am avut emotii foarte mari.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, eliminata miercuri din sferturile turneului de grand slam Australian Open, a declarat ca a avut emotii foarte mari in partida cu Dominika Cubulkova, pierduta cu 6-3,6-0. Romanca este optimista in privinta viitoarelor turnee de mare slem la care ar putea juca, potrivit Mediafax. Pur si simplu nu am putut juca astazi. Am avut emotii, foarte mari emotii si nu mi le-am putut controla. Inainte de meci am fost foarte nervoasa, nu am simtit mingea, nu m-am putut .

VIDEO Interviu Simona Halep dupa victoria cu Jelena Jankovic

Apasati aici pentru a vedea interviul acordat de Simona Halep pentru site-ul oficial al turneului Australian Open. Ascultati in limba engleza gandurile Simonei Halep dupa victoria cu Jelena Jankovic si cum va pregati meciul urmator cu Dominika Cibulkova. Halep s-a calificat in sferturi de finala la Australian Open, cea mai buna performanta a sa intr-un turneu de Mare Slem.

INTERVIU Simona Halep, dupa eliminarea din sferturile Australian Open: Am fost nervoasa si nu mi-au iesit loviturile

La conferinta de presa de la finalul partidei cu Dominika Cibulkova, Halep a explicat esecul si a caracterizat meciul plastic: a big shit. Simona a admis ca la Paris va lucra cu Wim Fissette, fostul tehnician al lui Kim Clijsters.

Prima declaratie facuta de Simona Halep, dupa ratarea calificarii in semifinalele de la Australian Open

Simona Halep a parasit primul turneu de Mare Slem al anului, dupa ce a fost invinsa in sferturile de finala de slovaca Dominika Cibulkova.

Simona Halep, neagra de suparare: Acest meci a fost un mare ca*at pentru mine. A tipat in timpul meciului: Proasto!

Simona Halep a declarat dupa eliminarea de la Australian Open ca a avut prea mari emotii si ca nu a putut juca. Nervii din timpul meciulu nu au ajutat-o, insa ea da de inteles ca stie ce a gresit si ca va incerca mai mult pe viitor, acolo unde exista loc pentru performante mai mari. Halep se poate multumi ca a ajuns cea mai bine jucatoare din Romania clasata la Australian Open, in sferturile de finala.

Simona Halep, neagra de suparare: Acest meci a fost un mare ca*at pentru mine. A tipat in timpul meciului: Proasto!

Siona Halep a declarat dupa eliminarea de la Australian Open ca a avut prea mari emotii si ca nu a putut juca.

Simona Halep va avea un meci crucial in sferturi la Australian Open. Romanca ar putea egala un record vechi de 17 ani

Desi statistica nu-i e favorabila, daca o va invinge pe slovaca Dominika Cibulokova si se va califica in semifinalele Australian Open, Simona Halep va egala un record vechi de 17 ani al tenisului feminin romanesc.

Australian Open: Simona Halep - Dominika Cibulkova 3-6; 0-6. Victorie clara pentru slovaca

Simona Halep a pierdut mult prea usor sfertul de finala de la Australian Open cu Dominika Cibulkova fiind depasita la toate capitolele de slovaca. Simona Halep va urca pe locul 10 in clasamentul WTA, dupa ce s-a calificat in sferturile de la Australian Open, iar Ana Ivanovic a fost invinsa de Eugenie Bouchard. Simona ar fi putut ajunge chiar pe locul noua, in cazul in care ar fi trecut de Cibulkova.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2508 seconds )