Libnet.ro
UNICEF

18:30

Simona Halep, dupa eliminarea de la Australian Open: Am avut emotii foarte mari.

România Liberă România Liberă,
Simona Halep, dupa eliminarea de la Australian Open: Am avut emotii foarte mari.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, eliminata miercuri din sferturile turneului de grand slam Australian Open, a declarat ca a avut emotii foarte mari in partida cu Dominika Cubulkova, pierduta cu 6-3,6-0. Romanca este optimista in privinta viitoarelor turnee de mare slem la care ar putea juca, potrivit Mediafax. Pur si simplu nu am putut juca astazi. Am avut emotii, foarte mari emotii si nu mi le-am putut controla. Inainte de meci am fost foarte nervoasa, nu am simtit mingea, nu m-am putut . continuă pe România Liberă

Simona Halep, dupa eliminarea din turneul Australian Open: Am avut emotii mari si nu mi le-am putut controla

Emotiile au pus stapanire pe romanca Simona Halep in timpul meciului cu Dominika Cibulkova si nu a putut sa se bucure de joc, a declarat, miercuri, tenismena, eliminata in sferturile de finala de la Australian.

Gloriile sportului romanesc o incurajeaza pe Simona Halep dupa eliminarea de la Australian Open:

Parcursul formidabil al Simonei Halep la editia din acest an a Australian Open i-a impresionat pe cativa dintre fostii mari sportivi ai Romaniei, care considera ca romanca are tot timpul la dispozitie pentru a castiga in viitorul apropiat un turneu de Grand Slam.

Gloriile sportului romanesc o incurajeaza pe Simona Halep dupa eliminarea de la Australian Open: E un exemplu pentru noi toti!

Parcursul formidabil al Simonei Halep la editia din acest an a Australian Open i-a impresionat pe cativa dintre fostii mari sportivi ai Romaniei, care considera ca romanca are tot timpul la dispozitie pentru a castiga in viitorul apropiat un turneu de Grand Slam.

Ilie Nastase: Am incredere ca Simona Halep poate castiga Australian Open

Simona Halep a reusit sa se califice in sferturile Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a invins-o pe Jelena Jankovic. Am incredere ca poate castiga la Melbourne, a precizat Ilie Nastase, fost lider al clasamentului ATP.

Simona Halep explica infrangerea clara cu Cibulkova: Am avut emotii prea mari, nu am putut sa le stapanesc

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala de la Australian Open, dupa un meci in care a castigat doar trei game-uri. Chiar nu am putut sa joc, am avut emotii prea mari si nu am putut sa le stapanesc, a precizat Simona la finalul partidei cu Dominika Cibulkova.

Simona Halep, eliminata la Australian Open.

Simona Halep a pierdut sfertul de finala cu Dominika Cibulkova, in doua seturi, scor 6-3, 6-0, potrivit ausopen. com. Tenismena slovaca, mai experimentata, a eliminat-o, astfel, pe jucatoarea romanca din primul sfert de finala al unui turneu de Grand Slam din cariera. Pagina de Internet a competitiei noteaza ca Simona Halep nu s-a simtit confortabil pe marea scena del la Rod Laver Arena si a comis 25 de erori nefortate. Adversara sa a comis doar 16 si a reusit s-o determine pe Halep sa comita .

Ruxandra Dragomir: Simona Halep poate castiga Australian Open. Atuurile romancei in duelul cu Cibulkova

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Tenis, Ruxandra Dragomir, considera ca n-ar fi deloc o mare surpriza ca Simona Halep sa castige Australian Open in acest an, scenariu posibil cu conditia ca romanca de 22 de ani sa evolueze fara presiune in urmatoarele meciuri de la Melbourne.

VIDEO Interviu Simona Halep dupa victoria cu Jelena Jankovic

Apasati aici pentru a vedea interviul acordat de Simona Halep pentru site-ul oficial al turneului Australian Open. Ascultati in limba engleza gandurile Simonei Halep dupa victoria cu Jelena Jankovic si cum va pregati meciul urmator cu Dominika Cibulkova. Halep s-a calificat in sferturi de finala la Australian Open, cea mai buna performanta a sa intr-un turneu de Mare Slem.

Ilie Nastase: Am incredere ca Simona Halep poate castiga Australian Open

Simona Halep poate castiga AustralianOpen, sustine Ilie Nastase, fost lider al clasamentului ATP, dupa ce romanca a invins-o pe Jelena Jankovic si s-a calificat in sferturile turneului. E un rezultat.

Ilie Nastase: Simona Halep poate castiga Australian Open

Calificarea Simonei Halep in sferturile de finala de la Australian Open il face pe Ilie Nastase sa creada in capacitatea romancei de a cuceri trofeul turneului.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )