Libnet.ro
UNICEF

18:00

Simona Halep explica infrangerea clara cu Cibulkova: Am avut emotii prea mari, nu am putut sa le stapanesc

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep explica infrangerea clara cu Cibulkova: Am avut emotii prea mari, nu am putut sa le stapanesc

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala de la Australian Open, dupa un meci in care a castigat doar trei game-uri. Chiar nu am putut sa joc, am avut emotii prea mari si nu am putut sa le stapanesc, a precizat Simona la finalul partidei cu Dominika Cibulkova. continuă pe Hotnews

Simona Halep, dupa eliminarea de la Australian Open: Am avut emotii foarte mari.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, eliminata miercuri din sferturile turneului de grand slam Australian Open, a declarat ca a avut emotii foarte mari in partida cu Dominika Cubulkova, pierduta cu 6-3,6-0. Romanca este optimista in privinta viitoarelor turnee de mare slem la care ar putea juca, potrivit Mediafax. Pur si simplu nu am putut juca astazi. Am avut emotii, foarte mari emotii si nu mi le-am putut controla. Inainte de meci am fost foarte nervoasa, nu am simtit mingea, nu m-am putut .

Australian Open: Simona Halep - Dominika Cibulkova 3-6; 0-6. Victorie clara pentru slovaca

Simona Halep a pierdut mult prea usor sfertul de finala de la Australian Open cu Dominika Cibulkova fiind depasita la toate capitolele de slovaca. Simona Halep va urca pe locul 10 in clasamentul WTA, dupa ce s-a calificat in sferturile de la Australian Open, iar Ana Ivanovic a fost invinsa de Eugenie Bouchard. Simona ar fi putut ajunge chiar pe locul noua, in cazul in care ar fi trecut de Cibulkova.

Simona Halep, dupa eliminarea din turneul Australian Open: Am avut emotii mari si nu mi le-am putut controla

Emotiile au pus stapanire pe romanca Simona Halep in timpul meciului cu Dominika Cibulkova si nu a putut sa se bucure de joc, a declarat, miercuri, tenismena, eliminata in sferturile de finala de la Australian.

Australian Open: Maria Sharapova, eliminata; Simona Halep va lupta cu Dominika Cibulkova pentru un loc in semifinale

Maria Sharapova cap de serie numarul trei) a parasit Australian Open in optimi, sportiva din Rusia fiind invinsa surprinzator de Dominika Cibulkova. Simona Halep se va duela cu Cibulkova pentru un loc in semifinale. Intra in material pentru a vedea rezultatele din turneul feminin.

Tenis: Simona Halep a cedat cu 6-3, 6-0 partida cu Dominika Cibulkova din sferturile Australian Open

Calificata in premiera in sferturile de finala ale unui Grand Slam, Simona Halep a avut sansa de a accede inntre ultimele patru jucatoare de la Australian Open, insa a cedat fara drept de apel.

Simona Halep, eliminata in sferturi de finala la Australian Open de Dominika Cibulkova

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 11 si locul 11 WTA, a fost invinsa, miercuri, de Dominika Cibulkova Slovacia), a 20-a favorita, cu scorul de 6-3, 6-0, in sferturi de finala la .

Ruxandra Dragomir: Simona Halep poate castiga Australian Open. Atuurile romancei in duelul cu Cibulkova

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Tenis, Ruxandra Dragomir, considera ca n-ar fi deloc o mare surpriza ca Simona Halep sa castige Australian Open in acest an, scenariu posibil cu conditia ca romanca de 22 de ani sa evolueze fara presiune in urmatoarele meciuri de la Melbourne.

Simona Halep, sigura de urcarea pe locul 10 al ierarhiei WTA

Simona Halep va urca pe locul 10 in clasamentul WTA, dupa ce s-a calificat in sferturile de la Australian Open, iar Ana Ivanovic a fost invinsa de Eugenie Bouchard. Simona ar putea ajunge chiar pe locul noua, in cazul in care va trece de Dominika Cibulkova. Meciul dintre Simona si Cibulkova se va disputa in noaptea de miercuri, de la ora 02:00. Invingatoarea din acest meci se va intalni in semifinale cu Victoria Azarenka sau Agnieszka Radwanska.

Ponta o felicita pe Simona Halep: Suntem cu totii alaturi de tine in urmatorul meci!.

Premierul Victor Ponta a felicitat-o, pe Facebook, pe jucatoarea de tenis Simona Halep pentru calificarea in sferturile de finala ale turneului Australian Open. Citeste si: Simona Halep, in sferturi la Australian Open! Simona Halep merge in sferturile de finala de la Australian Open! Felicitari pentru parcursul de pana acum! Suntem cu totii alaturi de tine in urmatorul meci, cu Dominika Cibulkova!, scrie Ponta luni pe contul sau de Facebook. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep N.

Simona Halep, neagra de suparare: Acest meci a fost un mare ca*at pentru mine. A tipat in timpul meciului: Proasto!

Simona Halep a declarat dupa eliminarea de la Australian Open ca a avut prea mari emotii si ca nu a putut juca. Nervii din timpul meciulu nu au ajutat-o, insa ea da de inteles ca stie ce a gresit si ca va incerca mai mult pe viitor, acolo unde exista loc pentru performante mai mari. Halep se poate multumi ca a ajuns cea mai bine jucatoare din Romania clasata la Australian Open, in sferturile de finala.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2455 seconds )