Libnet.ro
UNICEF

20:00

Simona Halep, eliminata in sferturi de finala la Australian Open de Dominika Cibulkova

Antena3 Antena3,
Simona Halep, eliminata in sferturi de finala la Australian Open de Dominika Cibulkova

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 11 si locul 11 WTA, a fost invinsa, miercuri, de Dominika Cibulkova Slovacia), a 20-a favorita, cu scorul de 6-3, 6-0, in sferturi de finala la . continuă pe Antena3

Australian Open: Simona Halep, eliminata in sferturi de finala

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 11, a fost invinsa, miercuri, de Dominika Cibulkova Slovacia), a 20-a favorita, cu scorul de 6-3, 6-0, in sferturi de finala la Australian Open.

Simona Halep in sferturi de finala la Australian Open

Performanta istorica pentru Simona Halep intr-un turneu de Mare Slem, dupa ce aceasta s-a calificat in sferturi de finala la Australian Open.

Simona Halep se califica in premiera in sferturi la Australian Open; 6-0 in setul decisiv impotriva Jelenei Jankovic

Simona Halep a reusit calificarea in sferturile de finala de la Australian Open, dupa o victorie superba in fata Jelenei Jankovic Serbia), scor 6-4 2-6 6-0.

Simona Halep invinsa in sferturi la Australian Open

O singura ora a durat meciul sustinut de Simona Halep, miercuri, in sferturi de finala la Australian Open. Favorita pe hartie in fata slovacei Dominika Cibulkova, Halep nu a reusit sa-si impuna jocul niciun moment si a fost condusa in permanenta.

Simona Halep, eliminata la Australian Open.

Simona Halep a pierdut sfertul de finala cu Dominika Cibulkova, in doua seturi, scor 6-3, 6-0, potrivit ausopen. com. Tenismena slovaca, mai experimentata, a eliminat-o, astfel, pe jucatoarea romanca din primul sfert de finala al unui turneu de Grand Slam din cariera. Pagina de Internet a competitiei noteaza ca Simona Halep nu s-a simtit confortabil pe marea scena del la Rod Laver Arena si a comis 25 de erori nefortate. Adversara sa a comis doar 16 si a reusit s-o determine pe Halep sa comita .

Prima declaratie facuta de Simona Halep, dupa ratarea calificarii in semifinalele de la Australian Open

Simona Halep a parasit primul turneu de Mare Slem al anului, dupa ce a fost invinsa in sferturile de finala de slovaca Dominika Cibulkova.

Australian Open: Simona Halep se califica in premiera in sferturi; 6-0 in setul decisiv impotriva Jelenei Jankovic

Simona Halep cap de serie nr. 11) a reusit calificarea in sferturile de finala de la Australian Open, dupa o victorie superba in fata Jelenei Jankovic Serbia), scor 6-4 2-6 6-0.

VIDEO Australian Open: Simona Halep se califica in premiera in sferturi; 6-0 in setul decisiv impotriva Jelenei Jankovic

Simona Halep cap de serie nr. 11) a reusit calificarea in sferturile de finala de la Australian Open, dupa o victorie superba in fata Jelenei Jankovic Serbia), scor 6-4 2-6 6-0.

Ilie Nastase: Am incredere ca Simona Halep poate castiga Australian Open

Simona Halep poate castiga AustralianOpen, sustine Ilie Nastase, fost lider al clasamentului ATP, dupa ce romanca a invins-o pe Jelena Jankovic si s-a calificat in sferturile turneului. E un rezultat.

David Ferrer a acces in sferturi la Australian Open a patra oara consecutiv

Tenismanul spaniol David Ferrer, cap de serie numarul 3, s-a calificat pentru a patra oara consecutiv in sferturi la Australian Open. David Ferrer a trecut de germanul Florian Mayer, numarul 37 mondial, scor 6-7.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )