Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala la Australian Open

B1 B1,
Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala la Australian Open

Simona Halep, cap de serie numaul 11 si locul 11 WTA, a fost eliminata, miercuri, in sferturile de finala al Australian Open, potrivit site-ului oficial al competitiei. Romanca a fost invinsa de Dominika. continuă pe B1

Simona Halep, dupa eliminarea din turneul Australian Open: Am avut emotii mari si nu mi le-am putut controla

Emotiile au pus stapanire pe romanca Simona Halep in timpul meciului cu Dominika Cibulkova si nu a putut sa se bucure de joc, a declarat, miercuri, tenismena, eliminata in sferturile de finala de la Australian.

Simona Halep, dupa eliminarea de la Australian Open: Am avut emotii foarte mari.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, eliminata miercuri din sferturile turneului de grand slam Australian Open, a declarat ca a avut emotii foarte mari in partida cu Dominika Cubulkova, pierduta cu 6-3,6-0. Romanca este optimista in privinta viitoarelor turnee de mare slem la care ar putea juca, potrivit Mediafax. Pur si simplu nu am putut juca astazi. Am avut emotii, foarte mari emotii si nu mi le-am putut controla. Inainte de meci am fost foarte nervoasa, nu am simtit mingea, nu m-am putut .

Simona Halep invinsa in sferturi la Australian Open

O singura ora a durat meciul sustinut de Simona Halep, miercuri, in sferturi de finala la Australian Open. Favorita pe hartie in fata slovacei Dominika Cibulkova, Halep nu a reusit sa-si impuna jocul niciun moment si a fost condusa in permanenta.

Victoria Azarenka a fost eliminata de la Australian Open. Nadal, in semifinale

Detinatoarea ultimelor doua titluri de la Australian Open, Victoria Azarenka, paraseste turneul de la Melbourne in faza sferturilor de finala. Jucatoarea din Belarus a fost invinsa de poloneza Agnieszka.

Halep primeste felicitari dupa evolutia de vis de la Australian Open: Simona, Romania se mandreste cu tine!

Aplaud performanta Simonei Halep de la Australian Open. Este un semn al unui viitor frumos pentru tenisul romanesc, a spus Nicolae Banicioiu, ministrul Tineretului si Sportului, dupa ce romanca a fost eliminata in sferturile de finala ale primului turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep explica infrangerea clara cu Cibulkova: Am avut emotii prea mari, nu am putut sa le stapanesc

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala de la Australian Open, dupa un meci in care a castigat doar trei game-uri. Chiar nu am putut sa joc, am avut emotii prea mari si nu am putut sa le stapanesc, a precizat Simona la finalul partidei cu Dominika Cibulkova.

Simona Halep in sferturi de finala la Australian Open

Performanta istorica pentru Simona Halep intr-un turneu de Mare Slem, dupa ce aceasta s-a calificat in sferturi de finala la Australian Open.

Gafa uriasa despre Simona Halep: ziaristii australieni au confundat Romania cu Bulgaria

Simona Halep, calificata in sferturile de finala la Australian Open, a fost subiectul unei gafe din partea ziaristilor, care au scris ca jucatoarea nu este din Romania, ci din Bulgaria.

Gafa despre Simona Halep: ziaristii australieni au confundat Romania cu Bulgaria

Simona Halep, calificata in sferturile de finala la Australian Open, a fost subiectul unei gafe din partea ziaristilor, care au scris ca jucatoarea nu este din Romania, ci din Bulgaria.

Serena Williams, eliminata de la Australian Open

O Serena Willams accidentata a parasit duminica dimineata turneul Australian Open, eliminata de Ana Ivanovic. Americanca a fost oprita din drumul catre al 18-lea titlu de Mare Slem.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )