Libnet.ro
UNICEF

20:00

Gafa uriasa despre Simona Halep: ziaristii australieni au confundat Romania cu Bulgaria

Adevărul Adevărul,
Gafa uriasa despre Simona Halep: ziaristii australieni au confundat Romania cu Bulgaria

Simona Halep, calificata in sferturile de finala la Australian Open, a fost subiectul unei gafe din partea ziaristilor, care au scris ca jucatoarea nu este din Romania, ci din Bulgaria. continuă pe Adevărul

Gafa despre Simona Halep: ziaristii australieni au confundat Romania cu Bulgaria

Simona Halep, calificata in sferturile de finala la Australian Open, a fost subiectul unei gafe din partea ziaristilor, care au scris ca jucatoarea nu este din Romania, ci din Bulgaria.

Remarci rautacioase si erori nepermise despre Simona Halep scrise de cei de la siteul oficial Australian Open. Or sti bancul cu sanii?

Cei care scriu articole pe siteul oficial al Australian Open au scapat mai multe remarci raucatioase la adresa Simonei Halep, luni seara. Una dintre ele in mod special nu a ramas netaxata de catre cititorii romani si nu numai. De asemenea, cei de la Melbourne nu au stiut ca romanca este cap de serie, insa erau la curent si au insistat nepermis pe subiectul operatiei de la piept a lui Halep, romanca iesind insa cu eleganta si cu zambetul pe buze.

Remarci rautacioase si erori nepermise despre Simona Halep in articolele de pe siteul oficial al Australian Open

Cei care scriu articole pe siteul oficial al Australian Open au scapat o remarca raucatioasa la adresa Simonei Halep, luni seara. Aceasta nu a ramas netaxata de catre cititorii romani si nu numai. De asemenea, cei de la Melbourne nu au stiut ca romanca este cap de serie, dar au insistat nepermis pe subiectul operatiei de la piept a lui Halep, romanca iesind insa cu eleganta si cu zambetul pe buze.

Singura romanca invingatoare intr-un Mare Slem vorbeste despre Simona Halep

Singura jucatoare de tenis castigatoare din Romania castigatoare a unui turneu de Mare Slem, Virginia Ruzici, a declarat luni seara, dupa calificarea in sferturile de finala a Simonei Halep, ca senzatia romaneasca de la Melbourne poate juca mai bine de atat.

SLIDE FOTO Simona Halep, langa cele mai frumoase si faimoase sportive cu sani mici

Sanii mai mici sunt pentru cunoscatori si nu au fost niciodata un minus pentru frumusetea feminina. Din contra. Ziarul german Bild a realizat, pe langa articolul scris miercuri despre Simona Halep, o galerie foto a celor mai frumoase si faimoase sportive cu sani mici din toata lumea, in care o include si pe romanca. Iata imaginile.

INTERVIU Simona Halep: E sansa mea si trebuie sa lupt pentru ea. Ce a spus despre micsorarea sanilor

Simona Halep a oferit un interviu pentru siteul oficial Australian Open. Ea a explicat decizia de a veni fara antrenor la Melbourne si a vorbit despre meciul cu Jankovici.

INTERVIU Simona Halep: E sansa mea si trebuie sa lupt pentru ea

Simona Halep a oferit un interviu pentru siteul oficial Australian Open. Ea a explicat decizia de a veni fara antrenor la Melbourne si a vorbit despre meciul cu Jankovici.

INTERVIU Simona Halep: Mi-am spus ca n-am nimic de pierdut. E sansa mea si trebuie sa lupt pentru ea

Simona Halep a oferit un interviu pentru siteul oficial Australian Open. Ea a explicat decizia de a veni fara antrenor la Melbourne si a vorbit despre meciul cu Jankovici.

Ponta o felicita pe Simona Halep: Suntem cu totii alaturi de tine in urmatorul meci!.

Premierul Victor Ponta a felicitat-o, pe Facebook, pe jucatoarea de tenis Simona Halep pentru calificarea in sferturile de finala ale turneului Australian Open. Citeste si: Simona Halep, in sferturi la Australian Open! Simona Halep merge in sferturile de finala de la Australian Open! Felicitari pentru parcursul de pana acum! Suntem cu totii alaturi de tine in urmatorul meci, cu Dominika Cibulkova!, scrie Ponta luni pe contul sau de Facebook. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep N.

Simona Halep, sigura de urcarea pe locul 10 al ierarhiei WTA

Simona Halep va urca pe locul 10 in clasamentul WTA, dupa ce s-a calificat in sferturile de la Australian Open, iar Ana Ivanovic a fost invinsa de Eugenie Bouchard. Simona ar putea ajunge chiar pe locul noua, in cazul in care va trece de Dominika Cibulkova. Meciul dintre Simona si Cibulkova se va disputa in noaptea de miercuri, de la ora 02:00. Invingatoarea din acest meci se va intalni in semifinale cu Victoria Azarenka sau Agnieszka Radwanska.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2535 seconds )