Libnet.ro
UNICEF

22:00

LIVE Wawrinka - Berdych, prima semifinala masculina la Australian Open

Online Sport Online Sport,
LIVE Wawrinka - Berdych, prima semifinala masculina la Australian Open

Onlinesport. ro transmite live text meciul dintre Stanislas Wawrinka si Tomas Berdych in urma caruia il vom cunoaste pe primul finalist de la Australian Open. continuă pe Online Sport

Wawrinka in finala de la Australian Open. Prima de Mare Slem pentru elvetian

Cel putin un elvetian va disputa finala turneului masculin de la Australian Open dupa ce Stanislas Wawrinka s-a calificat, la cei 28 ani ai sai, in prima finala majora din cariera.

Azi LIVE Nadal - Federer in semifinale la Australian Open (10:30)

Onlinesport. ro transmite live text, vineri de la ora 10:30, meciul dintre Rafael Nadal si Roger Federer din semifinalele turneului de la Australian Open.

Australian Open: Na Li si Bouchard joaca prima semifinala, Halep ar putea fi in a doua.

Prima semifinala la Australian Open a fost deja stabilita, urmand sa fie jucata intre Na Li si canadianca Eugenie Bouchard. Cele doua s-au calificat azi in semifinale, dupa ce au trecut de Pennetta, respectiv Ivanovic. Calificarea canadiancei in semifinalele unui grand slam este o premiera in ultii 30 de ani pentru tara sa. Bouchard, cap de serie nr. 30, a trecut in sferturi de Ana Ivanovici Serbia), a 14-a favorita a competitiei, cu scorul de 5-7, 7-5, 6-2. Na Li a invins-o in sferturi pe .

Wawrinka, primul finalist al Australian Open. il asteapta pe Federer sau Nadal.

Elvetianul Stanislas Wawrinka, favoritul numarul 8 al competitiei, s-a calificat in finala Australian Open, dupa ce a trecut in sferturi de cehul Tomas Berdych. In cealalta semifinala, disputata sambata, se vor intalni Nadal si Federer. Wawrinka l-a invins pe Berdych, cap de serie numarul 7, in semifinale, cu scorul de 6-3, 6-7 1/7), 7-6 7/3), 7-6 7/4). Stanislas Wawrinka, in varsta de 28 de ani, se afla in fata unei performante, el calificandu-se in premiera in finala unui turneu de mare .

Semifinale Australian Open: Nadal - Federer, spectacol mai mare decat in finala!.

Roger Federer este ultimul tenismen calificat in semifinalele turneului de mare slem Australian Open, urmand sa joace penultimul act impotriva numarului unu mondial, Rafael Nadal. In semifinale s-au mai calificat Wawrinka si Berdych. Semifinala care cantareste cat o finala: Federer - Nadal sambata, 10. 30, ora Romaniei) Meciurile dintre Federer si Nadal inca mai sunt privite ca niste derbyuri ale tenisului mondial, cu toate ca elvetianul, dupa ce a doborat multe dintre recordurile mondiale si .

Elvetianul Stanislas Wawrinka este primul finalist de la Australian Open

Elvetianul Stanislas Wawrinka va juca in premiera o finala de Grand Slam, dupa ce s-a calificat in ultimul act de la Australian Open. Wawrinka l-a invins in semifinalele de la Melbourne pe cehul Tomas Berdych, la.

Australian Open: Djokovici, invins de Wawrinka in sferturile de finala!.

Tenismanul sarb Novak Djokovici, cap de serie numarul 2 si cvadruplu castigator la Melbourne, a fost invins, marti, de elvetianul Stanislas Wawrinka, al optulea favorit al competitiei, in sferturile de finala ale Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, conform Mediafax. Wawrinka s-a impus cu scorul 2-6, 6-4, 6-2, 3-6, 9-7, dupa patru ore de joc. In semifinale, Stanislas Wawrinka il va intalni pe cehul Tomas Berdych, cap de serie numarul 7, care a trecut, cu scorul de 6-1, 6-4, .

Cel mai prost imbracat jucator de la Australian Open merge in semifinale

Cehul Tomas Berdych, cel mai prost imbracat jucator de la Australian Open, nu este tras in jos de hainele alese inadecvat si imbinate neinspirat de HM. El s-a calificat marti dimineata in prima semifinala a carierei de la Melbourne.

Australian Open: A picat semifinala Halep - Azarenka. Cine a ajuns in penultimul act.

Simona Halep si Victoria Azarenka, doua sportive care putea face o semifinala de vis in cadrul turneului australian, au parasit competitia in sferturi, dupa ce au fost eliminat de jucatoare mai slab clasate. Dupa eliminarea celor doua s-au schimbat si favoritele la castigarea turneului. Prima semifinala: Cibulkova - Radwanska Cotata cu sanse mici la calificarea in fazele superioare ale competitiei Dominka Cibulkova, cap de serie nr. 20, este acum a treia favorita la castigarea competitiei, .

Australian Open: Tomas Berdych, primul semifinalist

Tomas Berdych cap de serie numarul sapte) a reusit sa se califice in semifinalele turneului de la Australian Open, jucatorul din Cehia trecand, in patru seturi, de David Ferrer favorit trei).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )