Libnet.ro
UNICEF

01:05

Australian Open: Stanislas Wawrinka l-a invins in semifinala pe Tomas Berdych si va juca prima sa finala de Mare Slem

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Stanislas Wawrinka l-a invins in semifinala pe Tomas Berdych si va juca prima sa finala de Mare Slem

Elvetianul Stanislas Wawrinka l-a invins in semifinala pe cehul Tomas Berdych in patru seturi, scor 6-3, 6-7, 7-6, 7-6, si va juca prima sa finala de Mare Slem. Wawrinka isi continua astfel forma excelenta, scoasa in evidenta de vitoria din sferturi in fata lui Novak Djokovic, detinatorul titlului. continuă pe Hotnews

LIVE Wawrinka - Berdych, prima semifinala masculina la Australian Open

Onlinesport. ro transmite live text meciul dintre Stanislas Wawrinka si Tomas Berdych in urma caruia il vom cunoaste pe primul finalist de la Australian Open.

Wawrinka in finala de la Australian Open. Prima de Mare Slem pentru elvetian

Cel putin un elvetian va disputa finala turneului masculin de la Australian Open dupa ce Stanislas Wawrinka s-a calificat, la cei 28 ani ai sai, in prima finala majora din cariera.

Wawrinka face istorie la Australian Open! A ajuns in premiera in finala

Stanislas Wawrinka l-a invins in patru seturi pe cehul Tomas Berdych si asteapta rezultatul disputei Nadal - Federer pentru a stii cu cine joaca in finala.

Djokovic iese de la Australian Open elminat de Wawrinka, cand ceasul elvetian a batut 4 fix

Novak Djokovic, campionul din ultimii trei ani de la Melbourne, a fost eliminat marti de Stanislas Wawrinka, in sferturile de finala de la Australian Open, dupa un meci de cinci seturi. Dupa ce a castigat primul set cu 6-2, Djokovic le-a pierdut pe urmatoarele doua cu 6-4 6-2, dar l-a castigat pe al patrulea cu 6-3. In setul decisiv, Djokovic a facut un break si a trecut in fata cu 2-1, insa elvetianul a raspuns cu un rebreak. Dupa aceea s-a mers cap la cap, fiecare jucator castigandu-si serva mereu, pana cand Wawrinka a reusit un break si a castigat setul decisiv cu 9-7, calificandu-se in semifinale.

Jucatoarea care a eliminat-o pe Halep joaca finala de la Australian Open

Dominika Cibulkova, jucatoarea care in sferturile de finala a invins-o pe Simona Halep, s-a calificat joi dimineata in finala de la Australian Open, acolo unde o va intalni pe chinezoaica Na Li.

Rafel Nadal il va intalni pe Roger Federer in semifinalele Australian Open. Pretul performantei platit de spaniol

Rafael Nadal s-a calificat in semifinalele Australian Open, dupa ce l-a invins pe bulgarul Grigor Dimitrov, cu scorul de 3-6, 7-6 7/3), 7-6 9/7), 6-2. Elvetianul Roger Federer a avut parte de un meci dificil cu britanicul Andy Murray, pe care l-a invins cu 6-3, 6-4, 6-7 6/8), 6-3 .

Australian Open: Roger Federer - Andy Murray 6-3, 6-4, 6-7(6), 6-3/ Duel electrizant cu Nadal in semifinale

Roger Federer a avut o noua prestatie incantatoare, elvetianul reusind sa se califice in semifinalele de la Australian Open, dupa ce l-a invins pe Andy Murray. Fostul lider mondial s-a impus in patru seturi, scor 6-3, 6-4, 6-76), 6-3. Pentru Federer urmeaza duelul de cinci stele cu Rafael Nadal.

Pretul unei semifinale la Australian Open. Cum arata palma stanga a lui Rafael Nadal

Rafael Nadal s-a calificat in semifinalele Australian Open, dupa ce l-a invins pe bulgarul Grigor Dimitrov. Spaniolul s-a impus cu scorul de 3-6, 7-6 7/3), 7-6 9/7), 6-2.

Australian Open: Rafa Nadal se califica in semifinale, dupa victoria in fata lui Grigor Dimitrov

Spaniolul Rafa Nadal, numarul unu mondial, s-a calificat miercuri in semifinalele turneului Australian Open, dupa ce l-a invins in sferturi pe bulgarul Grigor Dimitrov, scor 3-6 7-6 7-6 6-2.

Australian Open: Rafael Nadal, in sferturi

Rafael Nadal s-a calificat in sferturile turneului de la Australian Open, dupa ce l-a invins pe japonezul Kei Nishikori. A fost 7-63) 7-5 7-63) pentru liderul mondial. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei din turneul masculin.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2364 seconds )